Zomerse slinger knutselen

jul 12, 2018 | Knutselen, Party time | 0 Reacties

Haal de zomer in huis. Met een gezellige slinger met een zomers tintje zal dat zeker lukken.

Het leven is een groot feest maar je moet zelf de slingers ophangen. Duss…… pak de spullen en ga ja met mij mee aan de slag?

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Het is tijd voor weer een nieuwe Crea- cross uitdaging van Ilse (Kreanimo.) Deze week is het thema; woonkamer.  Ik wilde de zomer nog iets meer in huis halen.

Slingers vind ik altijd leuk om te maken. Dat ik een zomerse slinger wilde maken, daar was ik al snel over uit. Maar ja hoe dan verder.

Eerst wilde ik het over een hele andere boeg gooien. Maar daar ging of voor mij te veel ontwerp tijd in zitten of het zou een enorme uitdaging gaan worden voor jou. (Ik ga dit idee zeker uitwerken) Maar voor nu heb ik er eentje voor je die echt zo gemaakt kan zijn.

Zomerse slinger

Moeilijkheidsgraad: ★ ☆ ☆ ☆

Tijdsduur: > 30 minuten

Benodigdheden:

 • Diverse papier met print naar keuzen
 • Schaar
 • Lijm
 • Draad
 • Cirkel pons, passer of iets anders waar je cirkels mee kan maken
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Werkbeschrijving:

De cirkel

Voor deze slinger moet je heel veel cirkels maken. Heb je een cirkel pons of een apparaat die het voor je doet. Top dat scheelt jou heel veel tijd en maakt deze zomer slinger nog makkelijker om te maken. Ik heb een circel cutter van Martha Stewart. Maar echt super vind ik het niet. Ik kocht deze vorig jaar op de crea doe beurs. Ik gebruik het eigenlijk nooit. Mijn passer of cirkel pons pak ik liever. Maar omdat ik heel veel cirkels moet maken dacht ik er ineens aan. Wist ook meteen weer waarom ik er niet graag mee werk.

Het jij geen fancy spullen maar wel een passer dan werkt dit hier ook prima mee. Te koop voor nog geen €2,- (dacht ik) bij de Action. Als dat niet voor handen is dan kan je altijd iets ronds pakken om de vorm mee om te trekken.

Mijn cirkels zijn ongeveer 5 cm. Uiteraard kan je dit zo groot of klein maken als jij zelf wilt. Ik denk dat ik er nog een met ini mini cirkels ga maken. In 1 kleur. Samen met deze slinger zal dit het geheel nog gezelliger maken.

Maar goed nu de uitleg, hoe te maken…..

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Crea cross

Deze crea- cross is bedacht door Ilse van Kreanimo vergeet dan ook niet om bij haar te kijken wat zij heeft gemaakt met het thema. Vandaag is er ook een mede co host, neem je ook een kijkje bij mijn mama momenten. Natasha heeft weer iets heel erg leuks gemaakt. 

Denk je dit lijkt mij wel wat die crea- cross, je kan altijd mee doen. Drop eventueel een link van de opdracht in de onderstaande link. Of gebruik #creacross op je sociale media zodat wij kunnen zien dat je mee doet

Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Welkom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Nieuw in de MelDIY shop

1,99

Smûk. Fries geluk in een creatief boek.

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

NOG MEER DIY’s VOOR JOU…

Hoe overleef je de Kreadoe beurs?

Hoe overleef je de Kreadoe beurs?

De kreadoe beurs is de plek voor iedereen die ook maar een beetje creatief is of bezig wil zijn. De beurs is erg druk, veel stands en workshops. Ondanks de plattengronden kan het overweldigend zijn. Hoe kan je de dag zo leuk mogelijk maken zonder gillend gek te...

Mythografie dieren

Mythografie dieren

Een kleur boek met verborgen schatten. Een boek waar fantasie verweven is met het dierenrijk. Klikt het als een kleurboek dat jij wilt hebben? Lees dan verder.Treed een wereld vol betoverende dieren, mythologische wezens en verborgen geheimen binnen in Mythografie...

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action.

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action.

Pompoenen beschilderen die vele jaren meegaan, het kan. Met plastic pompoenen kan je ze maken naar je eigen smaak. Want waarom moet een pompoen per se oranje zijn. Vandaag geef ik je tips om simpel pompoenen kan pimpen en voor vele jaren kan gebruiken.Al een aantal...

Konijn van pompoms knutselen

Konijn van pompoms knutselen

Van pompoms kan je heel veel dingen maken. Zo ook dieren. Vandaag vertel ik je stap voor stap hoe je een konijn kan maken van pompoms. Wil je een ander dier maken dat kan ook. De techniek is zo simpel dat je er elk dier kan van maken dat je wiltMet dierendag of Pasen...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This