Wie of wat ben ik? Winter en feestdagen editie

Feestdagen, Printables

Raad plaatjes. Raad wat de ander op het plaatje heeft staan, zonder de woorden te noemen die er op je kaartje staat. Een simpel spel dat zeker voor veel hilarische momenten zal zorgen. En gratis te downloaden. Nu de winter/ feestdagen editie.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest

Een aantal maanden geleden had ik raad plaatjes gemaakt. Een super leuk spel om met het hele gezin te doen. Nu de sint in het land is en veel mensen ook langzaam bezig zijn met de Kerst,  heb ik een nieuwe variant gemaakt. Wie of wat ben ik? winter en feestdagen editie.

Hoe kan ik aan de wie of wat ben ik? winter en feestdagen editie komen?

Heb je het andere deel van het spel nog niet gedownload. Ga dan snel naar Raad plaatjes en download de rest. Voeg deze raad plaatjes winter/ feestdagen er aan toe om het spel nog leuker te maken.

Download de kaarten uit. Knip de plaatjes uit. Gebruik hiervoor een stevig papier. Als je printer dit niet aan kan. Plak na het uitprinten het op een stuk karton.

En knip dan de plaatjes uit. Dit doe je om te voorkomen dat een ander kan zien wat er op je plaatje staat. Hieronder heb ik de link naar de verschillende te downloaden Raad plaatjes. ↓ 

Print uit wat jij nog nodig hebt om het spel compleet te maken. 

Voor het verdere verloop van het spel en hoe je het moet spelen verwijs ik je ook weer terug naar het basis spel.

Ook zijn er andere edities. Klik op de link om naar de blog te gaan voor meer info.

Net als met dit deel zal ik zo nu en dan nieuwe edities aan het spel toe gaan voegen. Hierbij moet je denken aan feestdagen, seizoenen enz. Heb jij nog leuke ideeen laat het me dan weten. En wie weet maak ik van jouw idee een leuke raad plaatjes editie.

Ik hoop dat je heel veel plezier zal beleven met het spel. Heb je een op of aanmerking laat het mij weten in de opmerkingen onder aan deze blog.  

Lees ook eens: Rudolf de rendier met wc rollen knutselen.

Wil je zien wat anderen creatievelingen hebben gemaakt met het crea cross uitdaging van deze week? Lees dan nog even verder.

Wordt lid van mijn Facebook groep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Crea cross

Misschien deed je al mee aan de crea cross of weet je niet zo goed hoe je het moet aanpakken. Zowel voor de bloggers onder ons als de niet bloggers

De linkparty staat namelijk open voor alle nieuwe creatieve projecten die je hebt gemaakt te komen linken. Dat kan een video zijn of een instagram foto, een facebookpost of een blogartikel. Aldus Ilse van Kreanimo

Voor de niet bloggers kan je dus ook mee doen. Graag zelfs. Als je wilt krijg ook jij een vermelding op Sociale media en is ook jouw werk even te bewonderen voor iedereen die het maar wilt zien.

Denk je dat wil ik ook wel eens Co-host zijn, dat kan. Stuur een email naar Ilse: Ilse@kreanimo.be of neem even contact op met mij of Natasha voor meer info.

Op de site van Kreanimo kan je ook meer informatie vinden over de linkparty van deze week.

Co-host

Vergeet ook niet om een kijkje te nemen bij Natasha van mama duizendpoot (de andere Co-host). Natascha maakte dit keer kleding voor Barbies.  Benieuwd hoe dat er uit ziet. Neem dan snel een kijkje bij haar.

Link Party

Link jouw creatieve uitspatting met ons via de link party. Zo kan iedereen jouw werk 

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

      Hoi,       mijn naam is Melanie
Shares
 • Facebook
 • Pinterest

Hoi, mijn naam is Melanie

Wekom bij de blog Mel DIY.  Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun

Lets get sociale

Pin It on Pinterest

Shares
Share This