Wie of wat ben ik? Lente en Pasen editie

Wie of wat ben ik? Lente en Pasen editie

Feestdagen, Printables

Vandaag heb ik weer een leuk vervolg op het raad spel, wie of wat ben ik? De persoon met de meeste goeie antwoorden wint. Een simpel spel dat zeker voor veel hilarische momenten zal zorgen. En….. gratis te downloaden.

Shares
  • Facebook
  • Pinterest
Shares
  • Facebook
  • Pinterest

Het is weer donderdag, en dat betelend een nieuwe crea cross opdracht. Dit keer is de uitdaging spelen. Bij het spelen denk ik meteen aan mijn printables. Omdat het al weer even geleden is dat ik raad plaatjes hebt gemaakt. Leek dit mij het een perfecte moment.

Met het spel wie of wat ben ik? lente en Pasen editie, kan je heel veel speel plezier beleven.

Al meerdere thema’s zijn de revue gepasseerd. En nu eentje met een lente en Pasen thema.

Ik weet niet wat ik moet spelen. Ik verveel me. Komt het je bekend voor? Regelmatig hoor ik deze woorden voorbij komen. Vooral als ze weer eens willen nestelen op de bank achter de tv en spelcomputers.

Als dat dan niet mag is niks leuk. Maar hoe kan je er dan toch voor zorgen dat kinderen zich kunnen vermaken.

Of lees: 75 manieren om je kinderen bezig te houden 

Hoe kom ik aan wie of wat ben ik lente en Pasen editie?

Heb je het andere deel van het spel nog niet gedownload.  Wil je daar meer over lezen?….

De volgende delen van wie of wat ben ik? zijn al verschenen:

Download de kaarten. Knip de plaatjes uit. Gebruik hiervoor een stevig papier. Als je printer dit niet aan kan. Plak er na het uitprinten dan een stuk karton onder. En knip dan de plaatjes uit. Dit doe je om te voorkomen dat een ander kan zien wat er op je plaatje staat.  

Voor het verdere verloop van het spel en hoe je het moet spelen verwijs ik je ook weer terug naar het basis spel.

Heb jij nog leuke ideen voor nieuwe wie of wat ben ik edities? Laat het me dan weten. En wie weet maak ik van jouw idee een leuke raad plaatjes editie.

Wil je het complete spel downloaden? Dat kan. Met de onderstaande link krijg jij het gratis bezorgd. Heb je al een deel en wil je alleen dit deel, dan kan je alleen het geweste deel uitprinten. Selecteer de delen die jij wilt uitprinten.

Ik hoop dat je heel veel plezier zal beleven met het spel. Heb je een op of aanmerking laat het mij weten in de opmerkingen onder aan deze blog.  

Lees ook eens: lieveheersbeestje met wc rollen knutselen.

Wil je zien wat anderen creatievelingen hebben gemaakt met het crea cross uitdaging van deze week? Lees dan nog even verder.

Wordt lid van mijn Facebook groep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Crea cross

Misschien deed je al mee aan de crea cross of weet je niet zo goed hoe je het moet aanpakken. Zowel voor de bloggers onder ons als de niet bloggers

De linkparty staat namelijk open voor alle nieuwe creatieve projecten die je hebt gemaakt te komen linken. Dat kan een video zijn of een instagram foto, een facebookpost of een blogartikel. Aldus Ilse van Kreanimo

Voor de niet bloggers kan je dus ook mee doen. Graag zelfs. Als je wilt krijg ook jij een vermelding op Sociale media en is ook jouw werk even te bewonderen voor iedereen die het maar wilt zien.

Denk je dat wil ik ook wel eens Co-host zijn, dat kan. Stuur een email naar Ilse: Ilse@kreanimo.be of neem even contact op met mij of Natasha voor meer info.

Op de site van Kreanimo kan je ook meer informatie vinden over de linkparty van deze week.

Co-host

Vergeet ook niet om een kijkje te nemen bij Natasha van mama duizendpoot (de andere Co-host). Natascha maakte dit keer kleding voor Barbies.  Benieuwd hoe dat er uit ziet. Neem dan snel een kijkje bij haar.

Link Party

Link jouw creatieve uitspatting met ons via de link party. Zo kan iedereen jouw werk 

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoi, mijn naam is Melanie
Shares
  • Facebook
  • Pinterest
Shares
  • Facebook
  • Pinterest
Hoi, mijn naam is Melanie

Wekom bij de blog Mel DIY.  Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun

Lets get sociale

Wordt lid van mijn Facebook groep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Nog meer DIY’s voor jou…

Robot surprise

Ben je niet echt een knutsel wonder, vind je een Sinterklaas surprise maken stressvol? Wil je zo min mogelijk geld uitgeven aan het maken van de surprise? Dan heb ik de ideale surprise voor jou. Deze super simpel te knutselen robot surprise is in minder dan een uur...

Knutselspullen wenslijst in je bullet journal

Een knutselspullen wenslijst maken is een handige manier om te onthouden wat je echt wilt hebben, of nodig hebt. Zo kan jij jezelf nog meer verantwoordelijk houden om impuls aankopen tegen te gaan. Te sparen voor dat, wat sparks your joy.  Maak de knutselspullen...

Enge lampion knutselen voor Sint Maarten

Heb je een kind dat mee doet aan Sint Maarten of Halloween? Houd jouw kind van griezelen? Dan heb ik de  DIY lampion voor jou.Het is weer donderdag, en dat betekend de creatieve creacross uitdaging met linkparty.  Het thema van deze week is Sint Maarten. Dit keer geen...

Halloween krans met crêpepapier knutselen

Wil je een Halloween krans maken? Niet uren er mee bezig zijn. Moeilijk doen en veel geld uit geven. Dan heb ik de Halloween krans voor jou. Met een beetje hulp kan een kleuter het al makenHet is weer donderdag. Dat betekend creacross tijd. De creatieve uitdaging. Met...

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This