Wie of wat ben ik? Lente en Pasen editie

apr 19, 2019 | Party time, Pasen, Printables | 0 Reacties

Vandaag heb ik weer een leuk vervolg op het raad spel, wie of wat ben ik? De persoon met de meeste goeie antwoorden wint. Een simpel spel dat zeker voor veel hilarische momenten zal zorgen. En….. gratis te downloaden.

Wie of wat ben ik? lente en Pasen editie. Speel het spel met je vrienden en raad zoveel mogelijk kaarten goed. gratis printable
Shares
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter

Het is weer donderdag, en dat betelend een nieuwe crea cross opdracht. Dit keer is de uitdaging spelen. Bij het spelen denk ik meteen aan mijn printables. Omdat het al weer even geleden is dat ik raad plaatjes hebt gemaakt. Leek dit mij het een perfecte moment.

Met het spel wie of wat ben ik? lente en Pasen editie, kan je heel veel speel plezier beleven.

Al meerdere thema’s zijn de revue gepasseerd. En nu eentje met een lente en Pasen thema.

Ik weet niet wat ik moet spelen. Ik verveel me. Komt het je bekend voor? Regelmatig hoor ik deze woorden voorbij komen. Vooral als ze weer eens willen nestelen op de bank achter de tv en spelcomputers.

Als dat dan niet mag is niks leuk. Maar hoe kan je er dan toch voor zorgen dat kinderen zich kunnen vermaken.

Of lees: 75 manieren om je kinderen bezig te houden 

Hoe kom ik aan wie of wat ben ik lente en Pasen editie?

Heb je het andere deel van het spel nog niet gedownload.  Wil je daar meer over lezen?….

De volgende delen van wie of wat ben ik? zijn al verschenen:

Download de kaarten. Knip de plaatjes uit. Gebruik hiervoor een stevig papier. Als je printer dit niet aan kan. Plak er na het uitprinten dan een stuk karton onder. En knip dan de plaatjes uit. Dit doe je om te voorkomen dat een ander kan zien wat er op je plaatje staat.  

Voor het verdere verloop van het spel en hoe je het moet spelen verwijs ik je ook weer terug naar het basis spel.

Met de onderstaande link krijg jij het gratis bezorgd. 

Ik hoop dat je heel veel plezier zal beleven met het spel. 

Lukt het niet om het spel te downloaden? Je hebt een google account nodig met google drive. Een verzoek indienen om toegang te krijgen heeft geen nut. Heb je geen google accoutn, er is vast wel iemand in je omgeving die het dan wel voor je kan downloaden.

Wil je zien wat anderen creatievelingen hebben gemaakt met het crea cross uitdaging van deze week? Lees dan nog even verder.

Rara wie of wat ben ik familie spel

Wil je de complete spel met meer dan 270 spelkaarten?

Rara wie of wat ben ik? Raad wie je bent, of laat anderen raden wie of wat jij bent zonder de woorden op het kaartje te noemen.

2,50

Crea cross

Misschien deed je al mee aan de crea cross of weet je niet zo goed hoe je het moet aanpakken. Zowel voor de bloggers onder ons als de niet bloggers

De linkparty staat namelijk open voor alle nieuwe creatieve projecten die je hebt gemaakt te komen linken. Dat kan een video zijn of een instagram foto, een facebookpost of een blogartikel. Aldus Ilse van Kreanimo

Voor de niet bloggers kan je dus ook mee doen. Graag zelfs. Als je wilt krijg ook jij een vermelding op Sociale media en is ook jouw werk even te bewonderen voor iedereen die het maar wilt zien.

Denk je dat wil ik ook wel eens Co-host zijn, dat kan. Stuur een email naar Ilse: Ilse@kreanimo.be of neem even contact op met mij of Natasha voor meer info.

Op de site van Kreanimo kan je ook meer informatie vinden over de linkparty van deze week.

Co-host

Vergeet ook niet om een kijkje te nemen bij Natasha van mama duizendpoot (de andere Co-host). Natascha maakte dit keer kleding voor Barbies.  Benieuwd hoe dat er uit ziet. Neem dan snel een kijkje bij haar.

Link Party

Link jouw creatieve uitspatting met ons via de link party. Zo kan iedereen jouw werk 

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Wie of wat ben ik? Raad binnen de tijd zie jij bent. En win
Shares
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter
Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Welkom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Nieuw in de MelDIY shop

0,99

Smûk. Fries geluk in een creatief boek.

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This