Wereld vol wicca

jan 9, 2021 | DIY, Review | 0 Reacties

Geef kleur aan de wondere wereld van wicca. Een kleurboek vol moderne hekserij, magie, kristallen, mandala en astrologie. Dit boek is een feest vol mystiek en symbolen uit de natuur.

Lees mee om te zien wat je van deze kleurboek kan verwachten.

Ben je geïnteresseerd in wicca dan is deze kleurboek een must voor jou. Een kleurboek vol prachtige illustraties met manen, hekserij, kruiden, mandala’s, kristallen en tarotkaarten.  Stap in de mystieke wereld van wicca.

Eerste indruk

Ik ben geen wicca kenner of aanhanger, dit wil ik jou toch meegeven. Veel begrijpen doe ik er dan ook niet. Maar verstand van papier en illustraties heb ik enigszins wel. Of de illustraties accuraat zijn als het gaat om wicca kan ik dan ook niet beoordelen. Dit gezegd hebbende……..

Het papier voelt goed aan, niet te dun en niet te ruw of glad. Het papier is crème van kleur. De illustraties zijn prachtig en zeer gedetailleerd. Op de linker pagina staat een tekst dat past bij wicca en de illustratie dat je op de rechter pagina vind.

Manen, kristallen, bloemen en planten maar ook dieren zie je veelvuldig er in terug komen.

De illustraties zijn zeer gedetailleerd. Wil je snel klaar zijn met je kleurplaat dan is dit wellicht niet de kleurboek voor jou. 

wereld van wicca kleurboek voor volwassenen review
Shares
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter

Testen

Om het kleurboek verder te kunnen testen zal ik toch met diverse materialen erin moeten gaan werken.

Ik testen dit keer het papier met kleurpotloden en stiften op waterbasis.

wereld van wicca kleurboek voor volwassenen review
Shares
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter

Kleurpotloden

Mijn oog viel direct op de apothekerskast vol schatten. Zonder erbij na te denken wist ik deze kleurplaat wil ik inkleuren met mijn kleurpotloden.

De kast moest goud worden en de items in de kast voornamelijk groen, paars, blauw en bruin. Door het ouder te laten lijken ben ik met een bruin en warm grijstint hier en daar het in gaan kleuren. Dit alles in te hebben gekleurd wilde ik de wolken een beetje mysterie meegeven en de kleuren in balans brengen. Dit deed ik met roze. De achterwand van de kast heb ik niet ingekleurd. Ik ben bang dat daarmee de details verloren zullen gaan van de items in de kast.

Wat vind jij inkleuren of niet?

Ik heb niet de duurste kwaliteit potloden maar de kleuren gleden over het papier. Het werkte heel erg fijn.

Crayola supertips

Het testen van stiften op waterbasis deed ik dit keer met mijn Crayola supertips. Overigens een aanrader om in je collectie te hebben. Echter bleken ze minder geschikt om mee te kleuren in het kleurboek. 

Al snel merkte ik dat het papier hier en daar begon te rullen. Hiermee bedoel ik dat het papier dat uit meerder lagen bestaat loslaat. Hierdoor staan minuscule bolletjes papier. Dit maakt het kleuren lastig en minder leuk. Het resultaat werd zodanig beïnvloed hierdoor dat ik er geeneens een foto van hebt gemaakt. Geloof mij maar op mijn woord.

Door met de Crayola supertips te kleuren kan ik er ook uit opmaken dat dit papier waarschijnlijk niet geschikt zal zijn om met waterverf of aquarel potloden in te kleuren.

Conclusie  

Ben je geïnteresseerd in wicca of vind je de illustraties mooi, hou je van gedetailleerde kleurplaten dan is dit kleurboek voor jou. Werken met stiften en andere materialen op waterbasis raad ik af. Maar met kleurpotloden kan je heel erg goed en mooi inkleuren.

wereld van wicca kleurboek voor volwassenen review
Shares
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter

Overige informatie:

Wereld van wicca kleurboek is onder anderen te koop bij Bol.com Prijs: €1599  Bindwijze: Paperback Afmetingen 28 x 21,6 x 1,4 cm Aantal pagina’s: 96 pagina’s Auteur: Claire Scully Uitgever: BBNC Uitgevers EAN: 9789045325972
Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Welkom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Nieuw in de MelDIY shop

1,50

Smûk. Fries geluk in een creatief boek.

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

NOG MEER DIY’s VOOR JOU…

Plan with me. Bullet journal thema geel.

Plan with me. Bullet journal thema geel.

Op zoek naar een vrolijke lente en zomer thema voor in je bullet journal? Dan is de plan with me van deze maand echt iets voor jou. Het thema dat ik dit keer gebruik is de kleur geel. Laat je inspireren en maak jouw creatie.Het is alweer meer dan een jaar geleden dat...

Bloesem boom teken met Crêpepapier

Bloesem boom teken met Crêpepapier

Tekenen met vooral peuters en kleuters kan een uitdaging zijn.  Maar de bloesemboom tekenen met crêpepapier is makkelijk, leuk en snel. Perfect om te tekenen/ knutselen met de kleinste creabea’s onder ons.Het maken van de bloesem boom inspireerde mij door de link...

Creachick bullet journal bruin review

Creachick bullet journal bruin review

Inmiddels heeft Creachick haar vierde bullet journal uitgebracht. Denk  jij er over om het aan te schaffen? Ben jij benieuwd of deze bullet journal de pentest doorstaat.. lees dan snel verder. Creachick, wie kent haar niet. Onder de Nederlandse bullet journal...

Boerderij speurtocht

Boerderij speurtocht

Spelen op een (kinder)boerderij kan nog leuker zijn. Met de gratis boerderij speurtocht ga je op zoek naar dingen die je vind op een (kinder)boerderij.Op het moment zijn door Corona de boerderijen nog dicht. Maar lang zal het hopelijk niet duren. Om de beleving nog...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This