Verjaardagsfeestje vriendenboekje

nov 1, 2018 | Party time, Printables | 0 Reacties

Een kinderverjaardag vieren we doen het allemaal. Maar echt herinneringen bewaren dat niet. Ja, een fotootje hier en daar. Maar wat doen we echt met deze foto’s? Vrij weinig vaak. Het staat vaak mooi ergens opgeslagen. Natuurlijk kan je een fotoboek maken. Maar zeg eens eerlijk… Hoe vaak kom je daar echt aan toe?

En zo kwam ik op het vrienden boekje. En gaf daar een speciale verjaardagsfeestje draai aan.

Ik heb verschillende uitvoeringen gemaakt zodat je zelf kan bekijken wat het beste bij jou past. Een boekje zodat je het na de verjaardag bij elkaar kan binden ( met een nietje, draad of in een map). 

Of print het als A4 uit en bewaar het in een map. Het idee blijft het zelfde maar alleen het formaat is anders.

Bewaar elk jaar weer opnieuw de herinneringen van de verjaardag in het boekje. Elk jaar een nieuwe editie er aan toe voegen. Dan heb je een leuk boekwerk om te geven, vol herinneringen als je kind bijvoorbeeld 18 wordt.

A4 Verjaaardagsfeestje vriendenboekje

Deze is groot van formaat en past in een grote map.

Je hebt een kaft en een pagina voor een groepsfoto. Een pagina voor nog meer leuke foto’s. De achterkant is gemaakt met kleine sterren. Dit kan je ook gebruiken om meerdere foto’s op te plakken.

Een pagina waar de feestgangers persoonlijke gegevens kan invullen. Leuk om later terug te lezen. Geef bij de uitnodiging de vragenlijst mee zodat je het tijdens het feestje het weer terug krijgt en bij kan voegen.

A5 Verjaaardagsfeestje vriendenboekje

Het A5 formaat is een A4 formaat door midden gevouwen. Je kan er voor kiezen om de pagina’s doormidden vouwen of knippen. Verwerk het in een bullet journal of  junk journal.  Hetboekej kan je dubbelvouwen en een boekje van binden.

Print zowel de A4 of A5 formaat pagina’s die je nodig hebt zovaak uit als je nodig hebt. Selecteer de gewenste pagina en geef aan hoevaak je het gedownload wilt hebben. Dit kan je doen via je printer.

Hoe kom je aan de PDF bestand?

Je klikt op de onderstaande knop. Er opent nu een nieuw tabblad op je scherm. Je kan nu het bestand downloaden.

Krijg je geen toegang?

 • Kijk dan eerst of je wel toegang hebt tot Google Drive.
 • Mij toegang vragen tot het bestand via Google Drive heeft geen nut. Het bestand staat namelijk open voor iedereen die de link krijgt. Lukt dit niet, kijk dan of jouw instellingen in jouw Google Drive account goed staan ingesteld. Kijk of jij kan downloaden van anderen accounts. ZO niet verander dan de instelling. Dan zou je het bestand moeten kunnen binnen halen.
 • Heb je geen Google account dan is het helaas niet mogelijk om de PDF bestand te downloaden. Vraag het desnoods aan iemand die wel een google account heeft.
 • Kom je er dan nog niet uit neem dan contact met mij op. Dan komen wij er vast wel samen uit.

Tips:

Maak elk jaar een nieuwe verjaardagsfeestje vriendenboekje editie en je hebt een heel speciaal boek werk na een aantal jaar. Om dit nog leuker te maken heb ik nog een aantal tips.

 • Kaft versterken

Om de kaft van het boekje te versterken kan je de kaft en het eerste blad met vragen aan elkaar vast maken. Rug aan rug.

 • Beide kanten uitprinten

Print de vragen aan beide kanten van het papier. Als je printer dit niet automatisch doet, dan kan je een paar bladzijdes uit printen en dan het papier er op zijn kop nog een keer doorheen laten gaan.

 • Uitdelen

Heb je kinderen die zelf nog niet kunnen schrijven dan kan je het aan de ouders vragen. Desnoods geef je het mee met de uitnodiging en vraag je het terug als het feestje is.

 • Groepsfoto

Maak een groepsfoto en geef iedereen onder de groepsfoto een nummer . De ingevulde vragenlijst geef je een nummer. Zo kan je later makkelijk terug vinden wie, wie is.  (Hoop dat je begrijpt wat ik bedoel)

Verjaardagsherinneringen vastleggen.

Ik hoop dat je heel veel plezier zult beleven aan deze Verjaardagsfeestje vriendenboekje printables. En mooie herinneringen zult vastleggen voor later. Wat doe jij met al je verjaardagen en herinneringen?

Deze crea- cross is bedacht door Ilse van Kreanimo vergeet dan ook niet om bij haar te kijken. Ilse maakte naamskeletten in de stijl van Dia los muertos collage. Vergeet niet om een kijkje te nemen bij mama duizendpoot . Natasha heeft een tafeltent gemaakt.

Lees ook eens: Sla de DIY op voor later op Pinterest. Gebruik daarvoor de onderstaande afbeelding. Vergeet niet om mij te volgen op Pinterest
Verjaardags vriendenboekje printable
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Welkom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Nieuw in de MelDIY shop

1,99

Smûk. Fries geluk in een creatief boek.

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

NOG MEER DIY’s VOOR JOU…

Mythografie dieren

Mythografie dieren

Een kleur boek met verborgen schatten. Een boek waar fantasie verweven is met het dierenrijk. Klikt het als een kleurboek dat jij wilt hebben? Lees dan verder.Treed een wereld vol betoverende dieren, mythologische wezens en verborgen geheimen binnen in Mythografie...

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action.

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action.

Pompoenen beschilderen die vele jaren meegaan, het kan. Met plastic pompoenen kan je ze maken naar je eigen smaak. Want waarom moet een pompoen per se oranje zijn. Vandaag geef ik je tips om simpel pompoenen kan pimpen en voor vele jaren kan gebruiken.Al een aantal...

Konijn van pompoms knutselen

Konijn van pompoms knutselen

Van pompoms kan je heel veel dingen maken. Zo ook dieren. Vandaag vertel ik je stap voor stap hoe je een konijn kan maken van pompoms. Wil je een ander dier maken dat kan ook. De techniek is zo simpel dat je er elk dier kan van maken dat je wiltMet dierendag of Pasen...

Uil knutselen met wc-rollen

Uil knutselen met wc-rollen

Knutselen met wc-rollen is een manier om goedkoop de leukste dingen te knutselen. Met de herfst om de hoek leek het mij leuk om jou te laten zien hoe je stap voor stap een uil kan maken van een wc-rol.De uil heb ik gemaakt door de veren na te bootsen met cirkels. Met...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This