Verjaardagsfeestje vriendenboekje

nov 1, 2018 | Party time, Printables | 0 Reacties

Een kinderverjaardag vieren we doen het allemaal. Maar echt herinneringen bewaren dat niet. Ja, een fotootje hier en daar. Maar wat doen we echt met deze foto’s? Vrij weinig vaak. Het staat vaak mooi ergens opgeslagen. Natuurlijk kan je een fotoboek maken. Maar zeg eens eerlijk… Hoe vaak kom je daar echt aan toe?

En zo kwam ik op het vrienden boekje. En gaf daar een speciale verjaardagsfeestje draai aan.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Ik heb verschillende uitvoeringen gemaakt zodat je zelf kan bekijken wat het beste bij jou past. Een boekje zodat je het na de verjaardag bij elkaar kan binden ( met een nietje, draad of in een map). 

Of print het als A4 uit en bewaar het in een map. Het idee blijft het zelfde maar alleen het formaat is anders.

Bewaar elk jaar weer opnieuw de herinneringen van de verjaardag in het boekje. Elk jaar een nieuwe editie er aan toe voegen. Dan heb je een leuk boekwerk om te geven, vol herinneringen als je kind bijvoorbeeld 18 wordt.

A4 formaat verjaaardagsfeestje vriendenboekje

Deze is groot van formaat en heeft een rood of roze accent. Hierdoor is het een perfecte variant voor mensen die niet van roze houden.

De voorblad is perfect om een groepsfoto van de feestgangers op te plakken of van het feestvarken. De volgende bladzijde is de vragen lijst. Dit kan je zo vaak uitprinten als jij nodig hebt. Het achterste bladzijde is met confetti omrand en in het midden open gelaten. Hier kan je de feestgangers een speciale boodschap voor de jarige job laten schrijven of foto’s.

Alle bladzijdes kan je zo vaak uitprinten als je maar wilt. 

Deze uitvoering moet je zelf nog in een map bewaren.

Hieronder vind je de links om de  A4 formaat uit te printen:

Veraardagsfeestje vriendenboekje

Op het voorblad staat Happy Birthday en wat confetti. Het midden is opengelaten om er een foto op te kunnen plakken van de feestgangers of van het feestvarken. Het achterblad zit hier aan vast. Hier is een simpele afbeelding van ballonnen te zien. Het blad dat aan de binnenkant komt is ruimte voor twee personen om het in te vullen.

Uiteraard kan je er voor kiezen om het voorblad meerdere keren uit te printen als je bijvoorbeeld meer foto’s in het boekje wilt bewaren. Of misschien mensen een boodschap voor de jarige op kunnen schrijven.

Alle bladzijdes kan je zo vaak uitprinten als je maar wilt.  Vouw het A4 formaat papier in tweeën en maak het aan elkaar vast met een nietje of stukje touw. 

Hieronder vind je de links om de A4 formaat boekje uit te printen:

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Tips:

Maak elk jaar een nieuwe verjaardagsfeestje vriendenboekje editie en je hebt een heel speciaal boek werk na een aantal jaar. Om dit nog leuker te maken heb ik nog een aantal tips.

 • Kaft versterken

Om de kaft van het boekje te versterken kan je de kaft en het eerste blad met vragen aan elkaar vast maken. Rug aan rug.

 • Beide kanten uitprinten

Print de vragen aan beide kanten van het papier. Als je printer dit niet automatisch doet, dan kan je een paar bladzijdes uit printen en dan het papier er op zijn kop nog een keer doorheen laten gaan.

 • Uitdelen

Heb je kinderen die zelf nog niet kunnen schrijven dan kan je het aan de ouders vragen. Desnoods geef je het mee met de uitnodiging en vraag je het terug als het feestje is.

 • Groepsfoto

Maak een groepsfoto en geef iedereen onder de groepsfoto een nummer . De ingevulde vragenlijst geef je een nummer. Zo kan je later makkelijk terug vinden wie, wie is.  (Hoop dat je begrijpt wat ik bedoel)

 • Bullet journal

Heb je net als ik een bullet journal, dan kan je het boekje uitprinten en in je bullet journal plakken.

Verjaardagsherinneringen vastleggen.

Ik hoop dat je heel veel plezier zult beleven aan deze Verjaardagsfeestje vriendenboekje printables. En mooie herinneringen zult vastleggen voor later. Wat doe jij met al je verjaardagen en herinneringen?

Deze crea- cross is bedacht door Ilse van Kreanimo vergeet dan ook niet om bij haar te kijken. Ilse maakte naamkskeletten in de stijl van Dia los muertos collage. Vergeet niet om een kijkje te nemen bij mama duizendpoot . Natasha heeft een tafeltent gemaakt.

Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Welkom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Nieuw in de MelDIY shop

0,99

Smûk. Fries geluk in een creatief boek.

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This