Travel notebook pockets, hoesjes en stickerboek review

okt 19, 2019 | Bullet journal, Review | 0 Reacties

Heb jij een travel notebook? Dan weet je vast hoe fijn het is om vakken te hebben om bijvoorbeeld stickers, bonnetjes of kaartjes te bewaren. Of zoek je reis gerelateerde stickers? Dan heb ik de tip voor jou…..

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Als je mij volgt dan weet je vast wel dat ik zins deze zomer ook gebruik maak van een travel notebook. Provisorisch had ik al hoesjes en vakjes gemaakt voor in de travel notebook, maar het was het net niet. In Nederland vind ik de hoesjes erg duur. Via de wel bekende oom Ali doe ik niet. Erg blij was ik dan ook dat ik zag dat uitgeverij BBNC met travel notebook hoesjes, pockets en stickers op de mark zou komen was ik erg enthousiast. Het lange wachten op de levering kon beginnen.

En dan komt het binnen…

Dat moet ik wel zo snel mogelijk met jou delen. De tip voor de feestdagen om cadeau te geven, of om snel zelf aan te schaffen. (Als wachten niet je sterkste eigenschap is, zoals in mijn geval).

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Travel notebook pockets, hoesjes van Fernweh

In het pakket zitten 6 plastic en 6 kraft papier hoesjes.

Op de bovenstaande foto zie je alleen de kraft papier de plastic hoesjes zijn namelijk doorzichtig en niet goed te fotograferen.

Plastic hoesjes

De 6 hoesjes zijn (bijna) allemaal anders.

 • Groot vak met rits
 • Vak met rits en vak met drie kleine vakjes voor je pinpas of visitekaartjes (kaartenhouder)
 • 2x 2 vakken met opening aan de bovenkant
 • Vak met opening binnenkant en vak met rits
 • 2 vakken met rits

De rits moet je niet zien als een normale rits. Het is meer een plastic schuif systeem.

Kraft hoesjes

Er zijn 4 verschillende kraft hoesjes.

 • 2 vakken met grote opening (2x)
 • 1 vak met envelop (zij opening) en 1 vak met grote opening (2x)
 • 2 vakken met envelop (opening bovenkant)
 • 2 vakken met envelop (zij opening)

Ik heb het over een envelop omdat het hierop lijkt. De enveloppen kan je dicht doen met een touwtje.

Conclusie

De plastic hoezen stinken enorm.

Ik vind het jammer dat de hoezen niet iets breder zijn. De hoezen zijn net zo breed als de navul boekjes. Doordat je de hoesjes om de boekjes heen vouwt krijg je dat de hoezen smaller worden dan de boekjes. Bij de kraft hoezen vind ik dit persoonlijk niet erg. Maar bij de plastic hoezen met rits vind ik dit storend. De rits maakt het lastig om te schrijven. Het veroorzaakt een enorme bult.

Dit heb ik opgelost. En wellicht helpt dit jou ook.

De grote hoes met 1 vak met rist heb ik zodanig ver naar buiten getrokken dat de rits voorbij de boekjes komt. Voorin heb ik de plastic hoes met de 3 kaartenhouder en de rits vak. Doordat ik ook hier het vak met rits verder heb uitgetrokken, heb ik geen last van de rits.

De kraft hoesjes zijn gemaakt van een dikke en stevige kwaliteit. Ik kan mij niet voorstellen dat die snel kapotgaan.  Naar mijn idee zijn de 12 hoesjes zijn geld meer dan waard.

De 12 hoesjes zijn onder anderen te koop bij BOL.com

Prijs: € 19,99

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Fleur je travel notebook op met stickers. Beter nog bijpassende reis stickers.  Ben jij op zoek naar reis gerelateerde stickers? Dan mag de travel notebook stickerboekje van Fernhweh niet ontbreken. 

Maar liefst 50 pagina’s aan stickers. Hierboven zie je al een verzameling van een aantal stickervellen. Het zijn er zo veel dat ik ze onmogelijk allemaal kan laten zien. Maar opsommen kan wel….

 • Zwart wit stickers icoontjes
 • Weer verwanten stickers
 • Strand gerelateerd
 • Quotes
 • Landen
 • Datum ( Zie rechts onderin op de bovenstaande foto)
 • Route
 • Wegenborden
 • Korte teksten en woorden
 • Eten
 • Fototoestellen
 • En nog veel meer

Samen met de foto en de opsomming hoop ik dat je een beetje weet wat je kan verwachten. Heb je nog vragen? Stel je vraag dan in de opmerkingen onder de blog.

Conclusie

Ben je op zoek naar reis gerelateerde stickers, reis je veel dan heb je hier echt wat aan. Net als met vele andere stickerboekjes zitten ook hier een aantal stickervellen bij die ik nooit zal gebruiken, nog weet wat ik er mee moet. Maar als je veel reist en alles wilt vast leggen. Zelfs de routes, afstanden en gek ben op icoontjes dan zal je hier heel veel plezier aan beleven. Ik vind vooral de stickers over de landen en de qoutes erg mooi.

Terwijl ik het stickerboekje doorblader, laten sommige pagina’s al los. Persoonlijk stoor ik mij daar niet aan. Toch wil ik het jouw mee geven. 

Je zou het stickerboekje mee op reis kunnen nemen. Het boekje is net zo groot als de ferhnweh traveler notebook. 

De Fernhweh travel notebook stickerboek is onder andere te koop bij Bol.com

Prijs €12,99

Lees ook eens:

Heb jij een travel notebook? Ga jij de travel notebook pockets, hoesjes of stickerboekje aanschaffen? Of zoek jij misschien wel iets anders, let me know.

Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Welkom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Nieuw in de MelDIY shop

1,99

Smûk. Fries geluk in een creatief boek.

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

NOG MEER DIY’s VOOR JOU…

Hoe overleef je de Kreadoe beurs?

Hoe overleef je de Kreadoe beurs?

De kreadoe beurs is de plek voor iedereen die ook maar een beetje creatief is of bezig wil zijn. De beurs is erg druk, veel stands en workshops. Ondanks de plattengronden kan het overweldigend zijn. Hoe kan je de dag zo leuk mogelijk maken zonder gillend gek te...

Mythografie dieren

Mythografie dieren

Een kleur boek met verborgen schatten. Een boek waar fantasie verweven is met het dierenrijk. Klikt het als een kleurboek dat jij wilt hebben? Lees dan verder.Treed een wereld vol betoverende dieren, mythologische wezens en verborgen geheimen binnen in Mythografie...

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action.

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action.

Pompoenen beschilderen die vele jaren meegaan, het kan. Met plastic pompoenen kan je ze maken naar je eigen smaak. Want waarom moet een pompoen per se oranje zijn. Vandaag geef ik je tips om simpel pompoenen kan pimpen en voor vele jaren kan gebruiken.Al een aantal...

Konijn van pompoms knutselen

Konijn van pompoms knutselen

Van pompoms kan je heel veel dingen maken. Zo ook dieren. Vandaag vertel ik je stap voor stap hoe je een konijn kan maken van pompoms. Wil je een ander dier maken dat kan ook. De techniek is zo simpel dat je er elk dier kan van maken dat je wiltMet dierendag of Pasen...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This