Strijkkralen sleutelhanger voor Vaderdag

mei 22, 2018 | DIY, Knutselen, knutselen met kinderen, Party time, Vaderdag | 0 Reacties

Ik hou van snelle en makkelijke DIY’s. Zeker voor Vaderdag en Moederdag vind ik het leuk om een aantal met mijn kinderen te maken. Strijkkralen sleutelhanger voor Vaderdag is hier een perfect voorbeeld van.

Shares
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter

Vaak hebben mijn kinderen een spanningsboog van een garnaal. Voor je goed en wel aan een knutsel project met kinderen bent begonnen zijn ze er al weer klaar mee.  Snelle en makkelijk knutsel projectjes zijn dan ideaal. Zelf vind ik het ook altijd leuk om meerdere makkelijke DIY’s met mijn kinderen te maken.  Papa en opa overladen met cadeautjes.

Strijkkralen sleutelhanger

Dit is een project voor Vaderdag. Maar je kan ook iemand zijn naam of initialen er in verwerken. Dan is het ook een zeer leuk verjaardagscadeau of voor Moederdag te maken met mam er in geschreven.

Moeilijkheidsgraad: ★ ☆ ☆ ☆

Tijdsduur: < 15

Benodigdheden:

  • strijkkralen bord
  • diverse kleuren
  • strijkpapier
  • strijkijzer

Werkbeschrijving:

Dit is nu een typische knutsel die weinig uitleg nodig heeft. De foto’s vertellen je eigenlijk al hoe je het kan maken. De kleuren kan  je natuurlijk na eigen inzicht doen.

Wil je een naam schrijven maak de sleutelhanger dan langer.

Een naam of tekst kan je het beste uittekenen op ruitjes papier, vergeet niet om 1 strijkkraal er uit te laten zodat je daar de ring doorheen kan doen.

Heb je geen ring, geen probleem. Een stukje touw zal ook prima kunnen.

Er voor zorgen dat de sleutelhanger een tijdje mee gaat. Dan kan je er een stukje karton of stof achter plakken met bijvoorbeeld Mod podge.

Strijkkralen sleutelhanger voor Vaderdag is nu af.

Pak het leuk in en je Vaderdag cadeau is af.

Shares
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter

Heb jij al iets leuks gemaakt met je kind(eren) voor Vaderdag? Of ga je dat nog doen? Wat vind je van deze DIY sleutelhanger voor Vaderdag?

Lees ook eens:

Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Welkom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Nieuw in de MelDIY shop

1,99

Smûk. Fries geluk in een creatief boek.

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

NOG MEER DIY’s VOOR JOU…

Mythografie dieren

Mythografie dieren

Een kleur boek met verborgen schatten. Een boek waar fantasie verweven is met het dierenrijk. Klikt het als een kleurboek dat jij wilt hebben? Lees dan verder.Treed een wereld vol betoverende dieren, mythologische wezens en verborgen geheimen binnen in Mythografie...

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action.

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action.

Pompoenen beschilderen die vele jaren meegaan, het kan. Met plastic pompoenen kan je ze maken naar je eigen smaak. Want waarom moet een pompoen per se oranje zijn. Vandaag geef ik je tips om simpel pompoenen kan pimpen en voor vele jaren kan gebruiken.Al een aantal...

Konijn van pompoms knutselen

Konijn van pompoms knutselen

Van pompoms kan je heel veel dingen maken. Zo ook dieren. Vandaag vertel ik je stap voor stap hoe je een konijn kan maken van pompoms. Wil je een ander dier maken dat kan ook. De techniek is zo simpel dat je er elk dier kan van maken dat je wiltMet dierendag of Pasen...

Uil knutselen met wc-rollen

Uil knutselen met wc-rollen

Knutselen met wc-rollen is een manier om goedkoop de leukste dingen te knutselen. Met de herfst om de hoek leek het mij leuk om jou te laten zien hoe je stap voor stap een uil kan maken van een wc-rol.De uil heb ik gemaakt door de veren na te bootsen met cirkels. Met...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This