Strijkkralen sleutelhanger voor Vaderdag

mei 22, 2018 | DIY, Knutselen, knutselen met kinderen, Party time, Vaderdag | 0 Reacties

Ik hou van snelle en makkelijke DIY’s. Zeker voor Vaderdag en Moederdag vind ik het leuk om een aantal met mijn kinderen te maken. Strijkkralen sleutelhanger voor Vaderdag is hier een perfect voorbeeld van.

Shares
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter

Vaak hebben mijn kinderen een spanningsboog van een garnaal. Voor je goed en wel aan een knutsel project met kinderen bent begonnen zijn ze er al weer klaar mee.  Snelle en makkelijk knutsel projectjes zijn dan ideaal. Zelf vind ik het ook altijd leuk om meerdere makkelijke DIY’s met mijn kinderen te maken.  Papa en opa overladen met cadeautjes.

Strijkkralen sleutelhanger

Dit is een project voor Vaderdag. Maar je kan ook iemand zijn naam of initialen er in verwerken. Dan is het ook een zeer leuk verjaardagscadeau of voor Moederdag te maken met mam er in geschreven.

Moeilijkheidsgraad: ★ ☆ ☆ ☆

Tijdsduur: < 15

Benodigdheden:

  • strijkkralen bord
  • diverse kleuren
  • strijkpapier
  • strijkijzer

Werkbeschrijving:

Dit is nu een typische knutsel die weinig uitleg nodig heeft. De foto’s vertellen je eigenlijk al hoe je het kan maken. De kleuren kan  je natuurlijk na eigen inzicht doen.

Wil je een naam schrijven maak de sleutelhanger dan langer.

Een naam of tekst kan je het beste uittekenen op ruitjes papier, vergeet niet om 1 strijkkraal er uit te laten zodat je daar de ring doorheen kan doen.

Heb je geen ring, geen probleem. Een stukje touw zal ook prima kunnen.

Er voor zorgen dat de sleutelhanger een tijdje mee gaat. Dan kan je er een stukje karton of stof achter plakken met bijvoorbeeld Mod podge.

Strijkkralen sleutelhanger voor Vaderdag is nu af.

Pak het leuk in en je Vaderdag cadeau is af.

Shares
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter

Heb jij al iets leuks gemaakt met je kind(eren) voor Vaderdag? Of ga je dat nog doen? Wat vind je van deze DIY sleutelhanger voor Vaderdag?

Lees ook eens:

Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Welkom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Nieuw in de MelDIY shop

1,20

Smûk. Fries geluk in een creatief boek.

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

NOG MEER DIY’s VOOR JOU…

Boekje voor Moederdag knutselen

Boekje voor Moederdag knutselen

Wil je iets leuks maken voor Moederdag zonder uren eraan kwijt te zijn. Het Moederdag boekje is een boekje waarin je de leukste herinneringen kan bewaren zonder heel veel zelf te hoeven doen. Het is een soort van vriendschap boekje voor je mama of oma.Het Moederdag...

Uitvouwbare Moederdag kaart printable

Uitvouwbare Moederdag kaart printable

Wil je zelf iets maken voor Moederdag? Geen tijd, ideeën of zin om alles zelf te bedenken. Dan is de uitvouwbare Moederdag kaart echt iets voor jou.De uitvouwbare Moederdag kaart is gemaakt op A4 formaat. Na het downloaden kan je de kaart gebruiken zoals die is, of...

Bloesemboom knutselen met kinderen

Bloesemboom knutselen met kinderen

Word jij ook zo blij van bloesembomen vol in bloei? Vandaag maak ik een bloesemboom met wc rollen en crêpepapier. Het resultaat mag er zijn. Maak er meerdere en je zal een wauw effect teweegbrengen. En het is niet eens moeilijk om te maken.Een bloesemboom in bloei is...

Magneten maken met papier en mod podge

Magneten maken met papier en mod podge

Heb jij oude magneten of wil jij een persoonlijk cadeau maken? Door magneten te maken met papier en mod podge kan jij een persoonlijk tintje geven aan magneten. Ik laat je zien hoe.Heb jij oude magneten of wil jij een persoonlijk cadeau maken? Door magneten te maken...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This