Sint Maarten liedjes

nov 3, 2020 | knutselen met kinderen, Party time, Printables | 0 Reacties

Elf november is de dag dat je Sint Maarten liedjes zingen mag. Ben jij daar niet bekend mee, of vindt jij het wel makkelijk om een overzicht aan liedjes te hebben….

Met de gratis uit te printen PDF bestand heb je 3 pagina’s vol met leuke liedjes.

Sint Maarten wordt meestal gevierd op 11 november. In Nederland wordt het voornamelijk gevierd in het Noorden van Nederland.

Mijn oorsprong ligt in het zuiden van Nederland. Toen in naar mijn huidige woonplaats verhuisde leerde ik het feest Sint Maarten kennen.

Ouders met groepen kinderen lopen met de mooiste lampionnen langs de deuren en zingen uit volle borst. Mijn jongens zijn inmiddels te groot, maar mijn dochter zit er nog midden in. 

Liedjes zingen vind ze nog erg spannend. En heel eerlijk is mijn repertoir aan Sint Maarten liedjes niet zo heel groot. De hoogste tijd om de leukste liedjes te verzamelen. En wie weet heb jij er ook wat aan.

Om de liedjes te krijgen hoef je niet meer te doen dan op de onderstaande knop te klikken. Downloaden en zingen maar.

Rare tijden

Het is een rare tijd. Omdat ik in het zwaarst getroffen gebied woon in Nederland wordt er van ons gevraagd om niet te gaan lopen langs de deuren. Ik hou mij daaraan. Misschien kan het bij jou wel gevierd worden, dat kan.

Maar ben je op zoek naar een alternatief?

Ik heb een tip…

Alternatief Sint Maarten vieren

Heb je er wel eens aan gedacht om het thuis te vieren?

Verstop in en om je huis snoepjes. Maak het gezellig met kaarsjes en andere sfeerverlichting. Loop door het huis al zingent met de licht van de prachtige lampion, op zoek naar snoep.

Hoe ga jij het vieren? (als je het al viert). Heb jij nog een leuk alternatief voor het Sint Maarten feest? 

Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Welkom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Nieuw in de MelDIY shop

1,20

Smûk. Fries geluk in een creatief boek.

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

NOG MEER DIY’s VOOR JOU…

Boekje voor Moederdag knutselen

Boekje voor Moederdag knutselen

Wil je iets leuks maken voor Moederdag zonder uren eraan kwijt te zijn. Het Moederdag boekje is een boekje waarin je de leukste herinneringen kan bewaren zonder heel veel zelf te hoeven doen. Het is een soort van vriendschap boekje voor je mama of oma.Het Moederdag...

Uitvouwbare Moederdag kaart printable

Uitvouwbare Moederdag kaart printable

Wil je zelf iets maken voor Moederdag? Geen tijd, ideeën of zin om alles zelf te bedenken. Dan is de uitvouwbare Moederdag kaart echt iets voor jou.De uitvouwbare Moederdag kaart is gemaakt op A4 formaat. Na het downloaden kan je de kaart gebruiken zoals die is, of...

Bloesemboom knutselen met kinderen

Bloesemboom knutselen met kinderen

Word jij ook zo blij van bloesembomen vol in bloei? Vandaag maak ik een bloesemboom met wc rollen en crêpepapier. Het resultaat mag er zijn. Maak er meerdere en je zal een wauw effect teweegbrengen. En het is niet eens moeilijk om te maken.Een bloesemboom in bloei is...

Magneten maken met papier en mod podge

Magneten maken met papier en mod podge

Heb jij oude magneten of wil jij een persoonlijk cadeau maken? Door magneten te maken met papier en mod podge kan jij een persoonlijk tintje geven aan magneten. Ik laat je zien hoe.Heb jij oude magneten of wil jij een persoonlijk cadeau maken? Door magneten te maken...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This