Sint Maarten liedjes

nov 3, 2020 | knutselen met kinderen, Party time, Printables | 0 Reacties

Elf november is de dag dat je Sint Maarten liedjes zingen mag. Ben jij daar niet bekend mee, of vindt jij het wel makkelijk om een overzicht aan liedjes te hebben….

Met de gratis uit te printen PDF bestand heb je 3 pagina’s vol met leuke liedjes.

Sint Maarten wordt meestal gevierd op 11 november. In Nederland wordt het voornamelijk gevierd in het Noorden van Nederland.

Mijn oorsprong ligt in het zuiden van Nederland. Toen in naar mijn huidige woonplaats verhuisde leerde ik het feest Sint Maarten kennen.

Ouders met groepen kinderen lopen met de mooiste lampionnen langs de deuren en zingen uit volle borst. Mijn jongens zijn inmiddels te groot, maar mijn dochter zit er nog midden in. 

Liedjes zingen vind ze nog erg spannend. En heel eerlijk is mijn repertoir aan Sint Maarten liedjes niet zo heel groot. De hoogste tijd om de leukste liedjes te verzamelen. En wie weet heb jij er ook wat aan.

Om de liedjes te krijgen hoef je niet meer te doen dan op de onderstaande knop te klikken. Downloaden en zingen maar.

Hoe te downloaden:

Je klikt op de onderstaande knop. Er opent nu een nieuw tabblad op je scherm. Je kan nu het bestand downloaden.

 

Krijg je geen toegang?

 

                 

 • Kijk dan eerst of je wel toegang hebt tot Google Drive.
 •                

 • Mij toegang vragen tot het bestand via Google Drive heeft geen nut. Het bestand staat namelijk open voor iedereen die de link krijgt. Lukt dit niet, kijk dan of jouw instellingen in jouw Google Drive account goed staan ingesteld. Kijk of jij kan downloaden van anderen accounts. ZO niet verander dan de instelling. Dan zou je het bestand moeten kunnen binnen halen.
 •                

 • Heb je geen Google account dan is het helaas niet mogelijk om de PDF bestand te downloaden. Vraag het desnoods aan iemand die wel een google account heeft.
 •                

 • Kom je er dan nog niet uit neem dan contact met mij op. Dan komen wij er vast wel samen uit.

Rare tijden

Het is een rare tijd. Omdat ik in het zwaarst getroffen gebied woon in Nederland wordt er van ons gevraagd om niet te gaan lopen langs de deuren. Ik hou mij daaraan. Misschien kan het bij jou wel gevierd worden, dat kan.

Maar ben je op zoek naar een alternatief?

Ik heb een tip…

Alternatief Sint Maarten vieren

Heb je er wel eens aan gedacht om het thuis te vieren?

Verstop in en om je huis snoepjes. Maak het gezellig met kaarsjes en andere sfeerverlichting. Loop door het huis al zingent met de licht van de prachtige lampion, op zoek naar snoep.

Hoe ga jij het vieren? (als je het al viert). Heb jij nog een leuk alternatief voor het Sint Maarten feest? 

Lees ook eens:

Sla de DIY op voor later op Pinterest. Gebruik daarvoor de onderstaande afbeelding.  Vergeet niet om mij te volgen op  Pinterest

Sint Maarten liedjes
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Welkom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Nieuw in de MelDIY shop

0,99

Smûk. Fries geluk in een creatief boek.

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

NOG MEER DIY’s VOOR JOU…

DIY pompoen pinata

DIY pompoen pinata

Op zoek naar leuke DIY’s om te maken voor Halloween? Dan is de pompoen piñata perfect. Kinderen vinden piñata’s geweldig. De piñata is simpel te maken en kost je vrij weinig. Klinkt het perfect…. Dan is de DIY-pompoen piñata perfect voor jou.De herfst is in aantocht…...

Herfstkrans maken met spullen van de Action

Herfstkrans maken met spullen van de Action

Op zoek naar een leuke herfstkrans om zelf te maken? Geen zin om er uren mee bezig te zijn en veel geld aan uit te geven. Met spullen, te koop bij de Action maak je een eyecatcher van een krans.De krans is geschikt voor buiten en daarmee een leuke decoratie voor aan...

Krijtbord maken van fotolijst

Krijtbord maken van fotolijst

Heb jij een fotolijst over of wil je een leuke krijtbord zelf maken. Het is simpeler dan jij zou denken om een krijtbord te maken. Ik had al heel lang een grote tweedehands fotolijst. Niet een mega bijzondere of mooie maar prima, het was immers gratis en grote lijsten...

Plan with me. Bullet journal thema naturel boho

Plan with me. Bullet journal thema naturel boho

Hou jij van naturel, natuur en boho dan is dit de thema voor jou. Plan samen met mij de maand augustus. Laat je inspireren. Met gratis omslag om de maand goed te beginnen.Let op!!! Ik werk in een travelers notebook. Deze wijkt af van de standaard bullet journal maat...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This