Pompom ornament knutselen voor in de kerstboom.

dec 14, 2017 | Knutselen, Party time | 0 Reacties

Pompom voor in de kerstboom. Deze simpele DIY is perfect om met je kinderen te maken. Snel en simpel. En kan niet kapot vallen. Ideaal als je het mij vraagt.

Shares
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter

Ik loop enorm achter de feiten aan deze week. Normaal heb ik allang een blog online staan. Maar om de een of andere manier krijg ik het niet voor elkaar. Dinsdag kwam ik al tot de conclusie dat ik helemaal geen DIY klaar had staan. Oeps. Mijn planning loopt compleet in de soep.

Vandaag is de rust in huis een beetje wedergekeerd. Zo ben ik nu met 3 DIY projecten te gelijk bezig. Helaas moeten deze drogen meerdere keren. Nieuwsgierig naar wat? Hou de komende dagen mijn blog in de gaten.

Maar voor nu moest ik er ook eentje maken. En zo kwam ik al zoekende in een van mijn knutsel lades mijn nog nooit gebruikte nieuwe popmpom maker tegen. En zo ontstond ineens het idee om deze uit te gaan proberen. Een snel te maken DIY voor in de boom ontstond al snel. Kralen heb ik altijd wel in huis. En zo ook nog wel een bol wol die perfect kan bij mijn “foute” kerstboom.

De pompom heb ik gemaakt van een kleur die vast niet iedereen aan zal spreken. Maar maak de pompom in de kleur(en) passend bij je boom en het zal ook in jouw boom niet misstaan.

Pompom ornament knutselen

Moeilijkheidsgraad: ★ ★ ☆ ☆

Tijdsduur: > 60 minuten

Benodigdheden:

  • Wol
  • Schaar
  • Kralen ( optioneel)

Werkbeschrijving:

Pompoms kan je op vele verschillende manieren maken. In een eerdere blog over pompoms heb ik er al eens over geschreven welke manieren er allemaal zijn.

Maak een pompom en hou voldoende draad over. Rijg hier leuke kralen aan en voila je pompom voor in de kerstboom is af.

Zo simpel dat het eigenlijk geen uitleg nodig heeft.

Shares
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter

Lees ook eens: Kerst ornamenten knutselen met kinderen.

Ik zou zeggen ga er mee aan de slag. Het is zo gemaakt. Een ideaal DIY project voor een woensdag middag. Maak jij wel eens pompoms? En zo ja wat maak je er dan van?

Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Wekom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Diamond painting tips en tricks

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This