Pompom ornament knutselen voor in de kerstboom.

dec 14, 2017 | Kerstdagen en oud en nieuw, Knutselen, knutselen met kinderen, Party time | 0 Reacties

Pompom voor in de kerstboom. Deze simpele DIY is perfect om met je kinderen te maken. Snel en simpel. En kan niet kapot vallen. Ideaal als je het mij vraagt.

Shares
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter

Ik loop enorm achter de feiten aan deze week. Normaal heb ik allang een blog online staan. Maar om de een of andere manier krijg ik het niet voor elkaar. Dinsdag kwam ik al tot de conclusie dat ik helemaal geen DIY klaar had staan. Oeps. Mijn planning loopt compleet in de soep.

Vandaag is de rust in huis een beetje wedergekeerd. Zo ben ik nu met 3 DIY projecten te gelijk bezig. Helaas moeten deze drogen meerdere keren. Nieuwsgierig naar wat? Hou de komende dagen mijn blog in de gaten.

Maar voor nu moest ik er ook eentje maken. En zo kwam ik al zoekende in een van mijn knutsel lades mijn nog nooit gebruikte nieuwe popmpom maker tegen. En zo ontstond ineens het idee om deze uit te gaan proberen. Een snel te maken DIY voor in de boom ontstond al snel. Kralen heb ik altijd wel in huis. En zo ook nog wel een bol wol die perfect kan bij mijn “foute” kerstboom.

De pompom heb ik gemaakt van een kleur die vast niet iedereen aan zal spreken. Maar maak de pompom in de kleur(en) passend bij je boom en het zal ook in jouw boom niet misstaan.

Pompom ornament knutselen

Moeilijkheidsgraad: ★ ★ ☆ ☆

Tijdsduur: > 60 minuten

Benodigdheden:

  • Wol
  • Schaar
  • Kralen ( optioneel)

Werkbeschrijving:

Pompoms kan je op vele verschillende manieren maken. In een eerdere blog over pompoms heb ik er al eens over geschreven welke manieren er allemaal zijn.

Maak een pompom en hou voldoende draad over. Rijg hier leuke kralen aan en voila je pompom voor in de kerstboom is af.

Zo simpel dat het eigenlijk geen uitleg nodig heeft.

Shares
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter

Lees ook eens: Kerst ornamenten knutselen met kinderen.

Ik zou zeggen ga er mee aan de slag. Het is zo gemaakt. Een ideaal DIY project voor een woensdag middag. Maak jij wel eens pompoms? En zo ja wat maak je er dan van?

Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Welkom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Nieuw in de MelDIY shop

1,99

Smûk. Fries geluk in een creatief boek.

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

NOG MEER DIY’s VOOR JOU…

Mythografie dieren

Mythografie dieren

Een kleur boek met verborgen schatten. Een boek waar fantasie verweven is met het dierenrijk. Klikt het als een kleurboek dat jij wilt hebben? Lees dan verder.Treed een wereld vol betoverende dieren, mythologische wezens en verborgen geheimen binnen in Mythografie...

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action.

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action.

Pompoenen beschilderen die vele jaren meegaan, het kan. Met plastic pompoenen kan je ze maken naar je eigen smaak. Want waarom moet een pompoen per se oranje zijn. Vandaag geef ik je tips om simpel pompoenen kan pimpen en voor vele jaren kan gebruiken.Al een aantal...

Konijn van pompoms knutselen

Konijn van pompoms knutselen

Van pompoms kan je heel veel dingen maken. Zo ook dieren. Vandaag vertel ik je stap voor stap hoe je een konijn kan maken van pompoms. Wil je een ander dier maken dat kan ook. De techniek is zo simpel dat je er elk dier kan van maken dat je wiltMet dierendag of Pasen...

Uil knutselen met wc-rollen

Uil knutselen met wc-rollen

Knutselen met wc-rollen is een manier om goedkoop de leukste dingen te knutselen. Met de herfst om de hoek leek het mij leuk om jou te laten zien hoe je stap voor stap een uil kan maken van een wc-rol.De uil heb ik gemaakt door de veren na te bootsen met cirkels. Met...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This