Pompom love bugs knutselen voor Valentijnsdag

jan 2, 2018 | DIY, Knutselen, knutselen met kinderen, Moederdag, Party time, Vaderdag, Valentijnsdag | 0 Reacties

Vandaag heb ik een leuke DIY om met kinderen te maken. Deze pompom love bug zoals ik ze liefkozend hebt genoemd zijn in een paar minuten te maken. Zien er schattig uit en daarmee een super lief cadeautje om te geven.

Shares
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter

Het nieuwe jaar en het is dinsdag dat betekend een DIY. En omdat de feestdagen voor mij echt achter mij liggen is het tijd om het volgende feest te eren.

Over 6 weken is het alweer tijd voor een volgend feestje. Ik heb het over Valentijn. En ook al zal niet iedereen eraan mee doen. Ik ga er zeker meer dan genoeg aandacht aan besteden. En dat begint vanaf vandaag.

Pompom love bug:

Moeilijkheidsgraad: ★ ☆ ☆ ☆

Tijdsduur: < 15 minuten

Benodigdheden:

Werkbeschrijving:

De pompom:

Om te beginnen zal je bij de basis moeten beginnen. De pompom. Als je niet weet hoe je deze kan maken dan verwijs ik je graag naar een eerder geschreven blog. Pompoms hoe te maken.Hier wordt alles duidelijk uitgelegd.

Als de pompom klaar is dan kan het zo zijn dat het hier en daar wat bijgeknipt moet worden. De uitstekende “haren” kan je beter wegknippen. Of je moet het zo mooi vinden…

De voelsprieten:

Knip uit een stuk papier meerdere hartjes. Grote hartjes voor de voeten en kleine hartjes voor aan de voelsprieten.

Plak de voet vast aan de pompom.

Knip een pijpenrager doormidden en vouw beide helften doormidden. Plak de vouw gedeelte vast aan de bovenkant van de pompom.

Als de voelsprieten erop vast zitten kan je beginnen met de hartjes op de uiteinden van de sprieten te plakken.

Shares
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter

Ogen:

Het makkelijkst is om er wiebel oogjes op te plakken. Maar stel dat je die niet hebt. Geen man over boord. Dan kan je ze ook tekenen op stevig papier. Uitknippen en opplakken.

Je pompom love bug is nu klaar om cadeau te geven aan iemand die je lief vindt.

 

Lees ook eens: 

Wat vind je van de pompom love bug? Is dit iets wat jij zal maken?

Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Welkom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Nieuw in de MelDIY shop

1,99

Smûk. Fries geluk in een creatief boek.

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

NOG MEER DIY’s VOOR JOU…

Mythografie dieren

Mythografie dieren

Een kleur boek met verborgen schatten. Een boek waar fantasie verweven is met het dierenrijk. Klikt het als een kleurboek dat jij wilt hebben? Lees dan verder.Treed een wereld vol betoverende dieren, mythologische wezens en verborgen geheimen binnen in Mythografie...

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action.

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action.

Pompoenen beschilderen die vele jaren meegaan, het kan. Met plastic pompoenen kan je ze maken naar je eigen smaak. Want waarom moet een pompoen per se oranje zijn. Vandaag geef ik je tips om simpel pompoenen kan pimpen en voor vele jaren kan gebruiken.Al een aantal...

Konijn van pompoms knutselen

Konijn van pompoms knutselen

Van pompoms kan je heel veel dingen maken. Zo ook dieren. Vandaag vertel ik je stap voor stap hoe je een konijn kan maken van pompoms. Wil je een ander dier maken dat kan ook. De techniek is zo simpel dat je er elk dier kan van maken dat je wiltMet dierendag of Pasen...

Uil knutselen met wc-rollen

Uil knutselen met wc-rollen

Knutselen met wc-rollen is een manier om goedkoop de leukste dingen te knutselen. Met de herfst om de hoek leek het mij leuk om jou te laten zien hoe je stap voor stap een uil kan maken van een wc-rol.De uil heb ik gemaakt door de veren na te bootsen met cirkels. Met...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This