Plan with me september 2019. Bullet journal thema herfst.

aug 29, 2019 | Bullet journal | 0 Reacties

De zomervakantie is voorbij en daardoor heb ik weer meer tijd voor andere dingen dan mijn kinderen.

Mijn Bullet journal is mijn manier om alles goed te kunnen plannen.

Het leek mij wel leuk om een keer te mijzelf uit te dagen. Een bullet journal thema herfst met slechts 3 stickervellen.  Met slechts 3 vellen uit een stickerboek maak ik de hele maand september.

Benieuwd hoe dat is geworden…..

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Het is weer donderdag en dat betekend een nieuwe creatieve uitdaging. Dit keer is de uitdaging plannen. Lees mee, wat anderen crea bea’s hebben gemaakt, en uiteraard mijn creaties.

Aangezien ik mijn bullet journal voor de maand september nog moest maken..

Wel wilde ik mijzelf uitdagen. Nadat ik een stickerboek had gekregen speciaal voor een bullet journal, wist ik het….

Ik ga deze maand maken met zo min mogelijk stickervellen. Uiteindelijk werden het er 3. Om nog meer uit de dagen heb ik weer eens een dutch door gemaakt. Iets wat ik in de travelers notebook nog niet had gedaan.

Lees ook eens: Oktober 2018 met dutch door 

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Omslag

Voor de omslag heb ik een grote stickervel gebruikt. Omdat een stickervel niet groot genoeg was heb ik gekozen voor een dutch door. 

Met een tab uit dezelfde stickerboek om het omslaan van de bladzijde makkelijker te maken. En een leuk detail. 

Op de andere pagina heb ik een lijst met mijn goals en de daarbij horende to do lijst. Per week lees ik wat ik voor die week gepland heb staan en wat mijn doelen zijn. Dit is mij focus voor die week. Krijg ik het niet af dan wordt dat mijn prioriteit, voor de week daarop. 

Van mijzelf, moet het doel die week behaald worden. Geen uitstel, mits het doel niet langer relevant is. 

De kleuren die ik voor de hele maand heb gebruikt zijn de Crayola Supertips viltstiften in een koraal, oker geel en rood kleur

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Monthly

De maand overzicht spreekt voor zich lijkt me. Niet veel info nodig. 

De stickers komen van een vel waar veel takjes en blaadjes zaten. De kleine vierkanten stickers bevonden zich op het vel naast de grote stickervel.

Mijn monthly heb ik voorin mijn travelers notebook zitten. En gebruik ik als een future log.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Brain dump

Wie mijn plan with me vaker leest, weet dat ik niet zonder een brain dump pagina kan.

Hier schrijf ik al mijn ideeën op of iets wat even snel opgeschreven moet worden. Een kladje, maar dan in mijn bujo. 

Met een bullet journal thema herfst moest op deze pagina wel een paar blaadjes geplakt worden. De gouden tape is een stukje washie tape. Maar de rest heb ik geknipt uit de resten van de stickervel.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Weekly

Mijn weekly’s zijn al weken hetzelfde ingedeeld. En dit bevalt mij zo goed. Nu ziet het er nog niet veel belovend uit. Maar aan het einde van de week is het vol geschreven. Speciaal voor nu heb ik een aantal taken al uitgeschreven. Doelen die ik voor die week wil halen. Plus de daarbij horende to do’s.  Mocht het toch niet doorgaan dan gum ik het met mijn pen zo uit. 

Wil je weten hoe ik de weekly spread gebruik? Lees dan even mijn vorige plan with me.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Herfst bucket list

Omdat ik nog een pagina over had in mijn insert van de travelers notebook leek het mij leuk om een herfst bucket list te maken. 

Dingen die ik wil gaan doen met het gezin in de herfstvakantie. Nu zijn de doodles nog niet ingekleurd. Zodra ik er 1 kan afstrepen, kleur in de daarbij horende doodles in. Uiteindelijk moet het een gezellige bedoeling worden.

Wat vind jij van het bullet journal thema herfst? Heb jij het stickerboek ook? Of heb ik je op ideeën gebracht? 

Crea cross

Doe je mee aan de crea cross gebruik dan #creacross zodat wij jouw creatie zien.

Op de site van Kreanimo kan je ook meer informatie vinden over de linkparty van deze week.

Co-host

Vergeet ook niet om een kijkje te nemen bij Natascha van mama duizendpoot (de andere Co-host).  Natascha maakte week planning met pictogrammen

Misschien deed je al mee aan de crea cross of weet je niet zo goed hoe je het moet aanpakken. Zowel voor de bloggers onder ons als de niet bloggers

De linkparty staat namelijk open voor alle nieuwe creatieve projecten die je hebt gemaakt te komen linken. Dat kan een video zijn of een Instagram foto, een Facebookpost of een blogartikel. Aldus Ilse van Kreanimo

Voor de niet bloggers kan je dus ook mee doen. Graag zelfs. Als je wilt krijg ook jij een vermelding op Sociale media en is ook jouw werk even te bewonderen voor iedereen die het maar wilt zien.

Link Party

Link jouw creatieve uitspatting met ons via de link party. Zo kan iedereen jouw werk bekijken

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Welkom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Nieuw in de MelDIY shop

1,99

Smûk. Fries geluk in een creatief boek.

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

NOG MEER DIY’s VOOR JOU…

Mythografie dieren

Mythografie dieren

Een kleur boek met verborgen schatten. Een boek waar fantasie verweven is met het dierenrijk. Klikt het als een kleurboek dat jij wilt hebben? Lees dan verder.Treed een wereld vol betoverende dieren, mythologische wezens en verborgen geheimen binnen in Mythografie...

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action.

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action.

Pompoenen beschilderen die vele jaren meegaan, het kan. Met plastic pompoenen kan je ze maken naar je eigen smaak. Want waarom moet een pompoen per se oranje zijn. Vandaag geef ik je tips om simpel pompoenen kan pimpen en voor vele jaren kan gebruiken.Al een aantal...

Konijn van pompoms knutselen

Konijn van pompoms knutselen

Van pompoms kan je heel veel dingen maken. Zo ook dieren. Vandaag vertel ik je stap voor stap hoe je een konijn kan maken van pompoms. Wil je een ander dier maken dat kan ook. De techniek is zo simpel dat je er elk dier kan van maken dat je wiltMet dierendag of Pasen...

Uil knutselen met wc-rollen

Uil knutselen met wc-rollen

Knutselen met wc-rollen is een manier om goedkoop de leukste dingen te knutselen. Met de herfst om de hoek leek het mij leuk om jou te laten zien hoe je stap voor stap een uil kan maken van een wc-rol.De uil heb ik gemaakt door de veren na te bootsen met cirkels. Met...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This