Plan with me oktober 2018. Bullet journal herfst en Halloween thema.

sep 22, 2018 | Bullet journal, Halloween | 0 Reacties

Plan with me. Bullet journal indeling voor oktober 2018. Na veel zoeken heb ik aardig een idee hoe ik mijn bullet journal wil indelen. En wat ik er allemaal ik kwijt wil. Maar nog steeds ben ik zoekende naar de perfecte weekly indeling. Ook deze maand zijn er weer veranderingen.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Wat is september snel gegaan. We zitten alweer bijna in oktober. En dat vraagt om een nieuwe plan with me. Vorige maand begon ik in mijn nieuwe Scribbles that matter. En na een maand kan ik zeggen dat ik er erg blij mee ben. Ergens mis ik wel mij map, het losbandige systeem maar een echte notebook vind ik er toch mooier uit zien. Wel ben ik van de fouten maken en moet ik erg creatief zijn met het bedekken van de fouten.

Omslag

Mijn omslag was echt een drama. Ik had er eentje gemaakt waar ik heel tevreden mee was. Maar bij het opschrijven van mijn doelen ging het fout. Een quote erbij maakte het geheel zo lelijk waardoor ik er een nieuwe omslag overheen ben gaan maken. Ik had nog bruin papier liggen wat ooit in een schoenendoos zat bij het kopen van nieuwe schoenen. Tja als DIY-er en knutsel fanaat zie je overal een project en potentie in. In dit geval is het gelukt om er een mooie nieuwe pagina van te maken.

De maandkalender komt uit de stickerboek van Mus. De stempels, washi  en de tak is een sticker komen bij de Action vandaan. De lantaarn, vos en vogel komt uit de Flow boek voor liefhebbers. Het kleine egeltje heb ik getekend in mijn doodle overzicht met het thema herfst en wilde het verwerken in mijn bujo. De plaatjes komt van Pinterest. En kan je terugvinden op mijn Pinterest bord.

(Ik heb wat doelen afgeschermd die ik graag privé houd)

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Lees ook eens: 70 herfst doodles voor in je bullet journal

Monthly

Dit is eigenlijk de enigste wat vanaf dag een al hetzelfde is in mijn bullet journal. En heeft dan ook niet veel uitleg nodig denk ik. Als je toch vragen hebt laat het me dan weten in een opmerking.

Het bruine papier heb ik uit een tijdschrift gescheurd. Het hartje komt uit een boekje van de Action. Welke weet ik niet meer. Ik heb namelijk al mijn plaatjes en stickers in een map zitten. Los.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Braindump

In mijn braindump pagina heb ik dit keer niet heel veel moeite gestoken. Ik had vooral heel veel schrijf ruimte nodig. Normaal wacht ik met het schrijven van mijn persoonlijke dingen in mijn Bujo als ik het gefotografeerd hebt. Maar dit keer had ik zo veel te schrijven en zo veel dingen die ik verwerkt wilde hebben dat ik vooruit ben gaan schrijven. De braindump pagina van september was al vol vandaar dat ik al moest beginnen met oktober.

De plaatjes komen uit een oud tijdschrift. De kleine vakjes waar ik to do en notes in staan zijn oude sticky notes die ik ooit hebt gekregen in een Swap.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Weekly

Mijn weekly’s zijn hetzelfde als vorige maand. Met hier en daar een kleine aanpassing. Eerst een bladzijde met afspraken en de volgende bladzijde een memorie pagina. Omdat de eind van de week halve wegen de week stopt heb ik een foto gemaakt hoe ik dat hebt opgelost. Aangezien ik echt per maand werk en niet per week. Hoe doe jij dat?

Ik heb de pagina verdeeld met een bruine Crayola supertip maar vond het toch niet zo geweldig. Toen ben ik er met mijn zwarte Tombow er overheen gegaan. Hier en daar zie je het bruin er doorheen. Persoonlijk vind ik dat wel leuk. De witte letters heb ik geschreven met mijn pen- touch .

Het plaatje komt van Pinterest en de kraft papier komt van een broodzakje. De washi tape en het zwarte papier komt van de Action.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Slaap en reuma tracker

Trackers zijn niks voor mij. Toch wil ik een maand bij houden of het gebrek aan slaap de pijn van de reuma verergerd. De dagen waarbij er een bruin vakje staat moet ik mijn medicijnen nemen. Hiervoor heb ik mijn wekker die keurig afgaat. Maar in de tracker kan ik dan wel makkelijk zien of ik me de dagen erna beter voel of juist niet. Hopelijk ga ik aan de hand van de tracker een verband vinden.

Het plaatje komt uit een tijdschrift, de washi is van de Action. De stift die ik heb gebruikt is van de Crayola super tips.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Herfst bucket list

Ik hou van de simpelheid waarmee deze spread is gemaakt. En heel eerlijk ik wil deze style meer laten zien in mijn bujo. In januari ga ik weer van start in een nieuwe bujo en deze style ga ik daarin doorvoeren. Het is redelijk snel gemaakt en ziet er clean uit. Ik hou hier zo van. Wat vind jij er van?

De herfst bucket list. Een lijst met dingen die ik wil doen met mijn gezin. D rechter pagina heb ik leeg gelaten om van 1 memorie een stuk te kunnen schrijven.

De tekening heb ik afgeleid van een plaatje van Pinterest. De achtergrond heb ik zwart gemaakt met mijn Tombow. De cirkel is een sticker dat op een groot vel zat te koop bij de Action. Misschien hebben ze deze vellen nog. En een stukje kraft papier voor de datum.

Plan with me. Bullet journal indeling voor oktober 2018. Ik hoop dat je weer geïnspireerd bent.

Materiaal

Wil je weten welke materiaal ik allemaal hebt gebruikt. De stickers, stempels en washi tape komen allemaal bij de Action vandaan.

De plaatjes die van Pinterest komen kan je terug vinden op mijn Pinterest bord. ↓zoek op mijn plaatjes in de secties.

Welk thema heb jij voor de maand oktober? Of werk jij niet met een thema.

Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Welkom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Nieuw in de MelDIY shop

0,99

Smûk. Fries geluk in een creatief boek.

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

NOG MEER DIY’s VOOR JOU…

DIY pompoen pinata

DIY pompoen pinata

Op zoek naar leuke DIY’s om te maken voor Halloween? Dan is de pompoen piñata perfect. Kinderen vinden piñata’s geweldig. De piñata is simpel te maken en kost je vrij weinig. Klinkt het perfect…. Dan is de DIY-pompoen piñata perfect voor jou.De herfst is in aantocht…...

Herfstkrans maken met spullen van de Action

Herfstkrans maken met spullen van de Action

Op zoek naar een leuke herfstkrans om zelf te maken? Geen zin om er uren mee bezig te zijn en veel geld aan uit te geven. Met spullen, te koop bij de Action maak je een eyecatcher van een krans.De krans is geschikt voor buiten en daarmee een leuke decoratie voor aan...

Krijtbord maken van fotolijst

Krijtbord maken van fotolijst

Heb jij een fotolijst over of wil je een leuke krijtbord zelf maken. Het is simpeler dan jij zou denken om een krijtbord te maken. Ik had al heel lang een grote tweedehands fotolijst. Niet een mega bijzondere of mooie maar prima, het was immers gratis en grote lijsten...

Plan with me. Bullet journal thema naturel boho

Plan with me. Bullet journal thema naturel boho

Hou jij van naturel, natuur en boho dan is dit de thema voor jou. Plan samen met mij de maand augustus. Laat je inspireren. Met gratis omslag om de maand goed te beginnen.Let op!!! Ik werk in een travelers notebook. Deze wijkt af van de standaard bullet journal maat...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This