Plan with me november 2019. Bullet journal thema lampion.

Bullet journal | 0 Reacties

Een nieuwe plan with me. Dit keer is het thema lampion.  Diverse blauw en groen tinten met een beetje goud.

De lampion doodles zijn simpel om te maken, waardoor deze plan with me niet al te veel tijd in beslag hoeft te nemen.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest

Ik vind het moeilijk te geloven maar over een paar weken is het al weer kerst.  Maar er is in november ook een dag wat in delen van Nederland gevierd wordt. En dat is Sint Maarten. Hier wordt het ook gevierd.

Dat deed mij deze maand inspireren. Zelf gemaakte lampionnnen. De lange avonden verlicht in de duisternis. Een bullet journal thema lampion….. Vond het wel zo passend.

Lees ook eens: Fernweh travelers notebook review

Shares
 • Facebook
 • Pinterest

Omslag

Boven in maakte in een rij met lampionnen. November in het midden. En toen bleef het leeg. Om dit op te vullen plaatste in onderin een paar lampionnen/ lantaarns. Met een passende quote:

Be a light in the world

Hier en daar willekeurig gouden stippen om de lichtjes na te bootsen. De overige leegte op te vullen zonder vol en druk te lijken.

De kleuren die ik voor de hele maand heb gebruikt zijn de Ecoline “Groen/Blauw” Brushpennen set

Shares
 • Facebook
 • Pinterest

Monthly

De maand overzicht spreekt voor zich lijkt me. Niet veel info nodig.

De doodles waren niet alleen superleuk om te tekenen, maar ook erg makkelijk. Denk er niet te veel bij na.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
Shares
 • Facebook
 • Pinterest

Doelen, braindump en sociale media

Nog altijd is de braindump pagina mijn meest gebruikte pagina. Ik vind het zo fijn om random gedachten op te kunnen schrijven.

Ook de doelen pagina vind ik fijn om op terug te kijken. Al heb ik het in de maand oktober niet echt gebruikt. Het is vooral een maand waarbij ik als doel heb om zoveel mogelijk van mijn oude content over te zetten naar deze blog.

Bovendien heb ik een verbouwing gaande in huis. Doelen stellen is dan leuk, maar in de praktijk komt het er niet echt van. Maar dat is oké. Niet altijd zijn mijn pagina’s gebruikt of voorledig ingevuld, dat kan gebeuren.

Laat het jou ook niet ontmoedigen als het jou overkomt. Gewoon verder gaan.

Nog niet eerder heb ik een sociale media pagina op deze manier gemaakt. Sterker nog de 2 eerdere pogingen, lang, lang geleden hadden geen succes. Maar ik ben een ramp met sociale media onderhouden. En op deze manier hoop ik het toch te gaan doen. Of het werkt, geen idee. Blijft de pagina leeg, tja, dan weet ik genoeg.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
Shares
 • Facebook
 • Pinterest

Weekly

Mijn weekly’s zijn al weken het zelfde ingedeeld. En dit bevalt mij zo goed. Toch wilde ik het weer eens wat veranderen. Zeker  weten dat de indeling die ik al maanden gebruik ook echt goed is. ( Rechts boven is de indeling die ik normaal gebruik).

Dit was het dan. Mijn plan with me november 2019. Bullet journal thema lampion.

Hoop dat ik je weer heb kunnen inspireren. Wat is de thema van jou voor de maand november?

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Wekom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Diamond painting tips en tricks

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This