Plan with me mei 2019. Bullet journal thema pink

mei 16, 2019 | Bullet journal | 0 Reacties

April is al weer op de helft. Dit keer ben ik wat eerder met de nieuwe maand. Bullet journal indeling mei 2019. Ook nu heb ik weer  een dutch door gemaakt voor in mijn bujo. Dit keer heb ik roze als uitgangspunt genomen voor de maand mei. Hou je niet van roze…. verander dan de kleur. Laat mijn plan with me jou inspireren…..

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

In April begon ik met tekenen. In mijn hoofd had ik dat ik alles wilde gaan tekenen. Mooie zwart/wit iustraties. En dit gaan doorvoeren in heel mijn bujo. Maar nadat ik de cover page had gemaakt was ik tot de conclusie gekomen dat het veelste veel werk was om dit elke keer weer te doen.

Ik besloot om mijn oude bujo er bij te pakken. Mijn favo maanden van vorrig jaar inspireerde mij.

Deze maand werk ik vooral met stickers en die- cuts. Zo kon ik mijn mega voorraad ook eens op gaan gebruiken.

Deze maand is dan ook heel goed na te maken. Vraagt weinig om tot een mooi resutaat te komen.

Wel heb ik meer gedacht aan functionaliteit en minder aan het “mooi” maken.

Omslag

De Bullet journal indeling mei 2019 omslag is een pagina uit de Flow for paper lovers van december 2018. Heb je deze niet dan kan je vast wel op het internet een bloesemboom foto vinden.

De stickers en die- cuts heb ik gekocht bij de Action.

De linker pagina is een quote pagina geworden. Ik had geen zin om het zelf te schrijven. En deze die-cut past bij de roze thema. Met was stickers maakte het af.

De lege ongebruikte ruimte er om heen vind ik niet erg. Vind je dit wel erg, plak dan een gekleurde achtergrond er achter. Ik koos voor de wit ruimte omdat de cover page nogal druk is.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Monthly

Mijn monthly veranderd nauwelijks. Maar dit keer koos ik ervoor om net als vorige maand een dutch door te maken. Dat vond ik erg fijn werken. Dit keer maakte ik weer de dutch door. Zo heb ik aan de achterkant  nog meer ruimte. Deze ruimte ga ik gebruiken om mijn content en sociale media plan per dag op te kunnen schrijven. Nu vergeet ik te vaak om iets te plaatsen op sociale media.  

Ik kan me zo voorstellen dat je denkt. Maar wat heb ik aan een content planner. Ik ben geen blogger of Youtubber. Je kan het ook vervangen voor een maaltijdplanner, uitgaven  en inkomsten lijst per dag of week. Maar een tracker kan uiteraard ook.

Het papier komt uit een klein boekje vol papier van de Action. De stickers en die-cuts komen ook van de Action.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Braindump en to do lijst

Mijn braindump pagina gebruik ik heel veel. Ik kan hier echt niet zonder. Hier heb ik niet veel geplakt. Ik wilde dat hier veel schrijf ruimte is.

Voor de to do lijst heb ik denk ik genoeg ruimte. Hier ga ik al mijn belangrijkste grote taken opschrijven. Deze taken zal ik eventueel verdelen in kleinere delen zodat ik alle taken zo veel mogelijk kan uitvoeren. Doelen behalen. Geen idee of dit voor mij gaat werken.

De stickers en die- cuts komen van de Action. De to do tekst heb ik gestempeld. Ook deze stempel heb ik ooit bij de Action gekocht.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

weekly

Vorige maand probeerde ik 1 pagina per week. Dit werkt toch niet voor mij. Dit keer ben ik alle ruimte gaan benutten. Met een paar plaatjes om het op te leuken. Maar niet zo veel dat de funtionaliteit verloren gaat.

Doordat ik de dagen van de week verkeerd had gestempeld moest ik met strookjes papier er over heen. Deze opmaak had er anders iets anders uit gezien. Maar ja fouten horen er bij, net als een oplossing bedenken en doorgaan.

Lees ook eens: Bullet journal thema ijs

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Memories

Op de memories pagina schrijf ik wat ik die maand niet wilde vergeten. Vorige maand wilde ik het anders doen. Een stukje voor mijn favo film, serie en muziek. Het idee komt van AmandaRachlee. Wie kent haar niet. In de andere secties vertel ik iets specifiek voor die maand. In de overige secties kan ik schrijven wat ik wil.

Maar schrijven over mijn favo films, enz werkte niet echt. Deze maand heb ik het weer geplaatst maar dit keer ga ik een het meest populiare film, liedje en serie opschrijven. Dit lijkt mij leuk om jaren later terug te lezen.

Zien wat er toen populair was.

De pagina ziet er nu nog leeg uit. Maar aan het einde van de maand is het vol geschreven en zijn er foto’s en plaatjes aan toe gevoegd.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Materiaal

Wil je weten welke materiaal ik allemaal hebt gebruikt? De stickers, stempels en washi tape komen allemaal bij de Action vandaan.

Lees ook eens:

Dit was het dan alweer. Mijn plan with me mei 2019. Bullet journal thema pink, Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren.

Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Welkom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Nieuw in de MelDIY shop

1,99

Smûk. Fries geluk in een creatief boek.

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

NOG MEER DIY’s VOOR JOU…

Hoe overleef je de Kreadoe beurs?

Hoe overleef je de Kreadoe beurs?

De kreadoe beurs is de plek voor iedereen die ook maar een beetje creatief is of bezig wil zijn. De beurs is erg druk, veel stands en workshops. Ondanks de plattengronden kan het overweldigend zijn. Hoe kan je de dag zo leuk mogelijk maken zonder gillend gek te...

Mythografie dieren

Mythografie dieren

Een kleur boek met verborgen schatten. Een boek waar fantasie verweven is met het dierenrijk. Klikt het als een kleurboek dat jij wilt hebben? Lees dan verder.Treed een wereld vol betoverende dieren, mythologische wezens en verborgen geheimen binnen in Mythografie...

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action.

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action.

Pompoenen beschilderen die vele jaren meegaan, het kan. Met plastic pompoenen kan je ze maken naar je eigen smaak. Want waarom moet een pompoen per se oranje zijn. Vandaag geef ik je tips om simpel pompoenen kan pimpen en voor vele jaren kan gebruiken.Al een aantal...

Konijn van pompoms knutselen

Konijn van pompoms knutselen

Van pompoms kan je heel veel dingen maken. Zo ook dieren. Vandaag vertel ik je stap voor stap hoe je een konijn kan maken van pompoms. Wil je een ander dier maken dat kan ook. De techniek is zo simpel dat je er elk dier kan van maken dat je wiltMet dierendag of Pasen...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This