Plan with me juni 2019.Bullet journal thema tropical

mei 15, 2019 | Bullet journal | 0 Reacties

Mei is alweer over de helft. En dat betekent een nieuwe bulletjournal indeling voor de maand juni.

De maand mei was voor het eerst naar mijn zin. Maar ook dit keer kon ik het niet laten om toch wat dingen aan te passen. Steeds meer krijg ik een idee van hoe mijn bullet journal er uit moet zien en voor mijn functioneel is. Ook nu heb ik weer een dutch door gemaakt voor in mijn bujo. Dit keer heb ik groen als uitgangspunt genomen. Hou je niet van groen…. Verander dan de kleur. Laat mijn plan with me je inspireren….

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

De maand mei beviel mij zodanig goed. Het was snel en simpel te maken. Bovendien vulde ik merendeel in. Iets wat niet altijd het geval is.

Ook deze maand werk ik vooral met stickers en die- cuts. Zo kon ik mijn mega voorraad nog wat verder doen slinken.

Deze maand is dan ook heel goed na te maken. Vraagt weinig om tot een mooi resultaat te komen.

Wel heb ik meer gedacht aan functionaliteit en minder aan het “mooi ”maken.

Omslag

De Bullet journal indeling juni 2019 omslag is een pagina uit een van de pakketten van de Action. Een pakket waar stickers, papier en die-cuts in zitten. Heb je deze niet dan kan je vast wel op het internet of winkels leuke stickers en die-cuts vinden.

De linker pagina is een quote pagina geworden. Met slechts een paar stukjes washi en een sticker is ook dit deel af. In nog geen minuut gemaakt

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Monthly

Mijn monthly veranderd nauwelijks. Maar dit keer koos ik ervoor om net als vorige maand een dutch door te maken. Dat vond ik erg fijn werken. Zo heb ik aan de achterkant nog meer ruimte. Deze ruimte ga ik gebruiken om mijn content en sociale media plan per dag op te kunnen schrijven. Nu vergeet ik te vaak om iets te plaatsen op sociale media.

De ruitjes die je getekend zie is om mijn Instagram goed uit te kunnen plannen. Met kleuren en een korte omschrijving zal ik hier hopelijk meer eenheid en regelmaat in mijn Instagram kunnen krijgen.

Ik kan me zo voorstellen dat je denkt. Maar wat heb ik aan een content planner. Ik ben geen blogger of YouTube. Je kan het ook vervangen voor een maaltijdplanner, uitgaven en inkomsten lijst per dag of week. Maar een tracker kan uiteraard ook.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Braindump en doelen to do lijst

Mijn braindump pagina gebruik ik heel veel. Ik kan hier echt niet zonder. Hier heb ik niet veel geplakt. Ik wilde dat hier veel schrijf ruimte is.

Voor de to do lijst ben ik deze maand mijn doelen aan gekoppeld. Het idee is om elke week 1 of twee doelen te stellen. Een stappenplan/ to do lijst te baseren aan de hand van deze doelen en dat te gaan toepassen. Nog productiever te zijn.

De stickers en die- cuts komen van de Action.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Weekly

De weekly spreekt denk ik wel voor zich. Alle dagen van de week voor mijn afspraken en to do’s. Met onderin ruimte voor mij master to do lijst en notes.

Een tracker om mij eraan te doen herinneren dat ik bepaalde dingen eigen moet maken. Automatisme.

 

Lees ook eens:

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Leren\ lezen en verjaardags pagina

Ik wil al heel lang Spaans gaan leren. In het overzicht kan ik aangeven wat ik die maand wil leren en eventueel aantekeningen maken.

HTML was ik ooit al aan begonnen om te leren en wil ik weer gaan oppakken. Ook hier kan ik opschrijven hoe en wat. Ik twijfel of deze ruimte genoeg gaat zijn. Maar voor nu laat ik het zo. Komt mooi uit met de verjaardagspagina.

De verjaardagspagina is altijd erg handig. In juni zijn mijn jongste en oudste kind jarig. Met maar twee dagen tussen de verjaardagen vieren we het altijd samen. Met een lijst waar ik hun cadeaus kan opschrijven, To make, buy en do lijstje. Zo heb ik alles in een overzicht en kan ik niks vergeten.

Vorig jaar maakte ik er ook eentje en dat beviel mij erg goed.

Tip:

Maak een to buy lijst van een sticky note of maak het van een papiertje dat je vast hebt zitten met een washi tape. Zo kan je de lijst uit je bujo halen en mee nemen naar de winkel. Dit ga ik net als vorig jaar ook dit jaar weer doen.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Materiaal

Wil je weten welke materiaal ik allemaal hebt gebruikt? De stickers, stempels en washitape komen allemaal bij de Action vandaan.

De plaatjes die van Pinterest komen kan je terugvinden op mijn Pinterest bord.  En ook mijn creaties. Per maand staat alles in secties verwerkt en dus makkelijk terug te vinden.

Dit was het dan alweer. Mijn plan with me bullet journal indeling juni 2019. Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Welkom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Nieuw in de MelDIY shop

0,99

Smûk. Fries geluk in een creatief boek.

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

NOG MEER DIY’s VOOR JOU…

DIY pompoen pinata

DIY pompoen pinata

Op zoek naar leuke DIY’s om te maken voor Halloween? Dan is de pompoen piñata perfect. Kinderen vinden piñata’s geweldig. De piñata is simpel te maken en kost je vrij weinig. Klinkt het perfect…. Dan is de DIY-pompoen piñata perfect voor jou.De herfst is in aantocht…...

Herfstkrans maken met spullen van de Action

Herfstkrans maken met spullen van de Action

Op zoek naar een leuke herfstkrans om zelf te maken? Geen zin om er uren mee bezig te zijn en veel geld aan uit te geven. Met spullen, te koop bij de Action maak je een eyecatcher van een krans.De krans is geschikt voor buiten en daarmee een leuke decoratie voor aan...

Krijtbord maken van fotolijst

Krijtbord maken van fotolijst

Heb jij een fotolijst over of wil je een leuke krijtbord zelf maken. Het is simpeler dan jij zou denken om een krijtbord te maken. Ik had al heel lang een grote tweedehands fotolijst. Niet een mega bijzondere of mooie maar prima, het was immers gratis en grote lijsten...

Plan with me. Bullet journal thema naturel boho

Plan with me. Bullet journal thema naturel boho

Hou jij van naturel, natuur en boho dan is dit de thema voor jou. Plan samen met mij de maand augustus. Laat je inspireren. Met gratis omslag om de maand goed te beginnen.Let op!!! Ik werk in een travelers notebook. Deze wijkt af van de standaard bullet journal maat...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This