Plan with me februari 2019. Bullet journal thema jaren 80

jan 12, 2019 | Bullet journal | 0 Reacties

Deze maand wilde ik flink uitpakken. En dat heb ik gedaan. Flink wat kleur en veel, heel veel van alles.

Dit keer is mijn thema de jaren 80. Een heerlijke thema om je op uit te leven.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Januari komt langzaam ten einde en dat betekent dat ik mijn bullet journal voor de maand februari “moet” gaan maken.

Februari de maand van de liefde en de maand waarin ik jarig bent. Ik wilde dit jaar geen Valentijn thema dat had ik vorig jaar al gedaan. Ik wilde ook geen verjaardag thema. Maar wat dan wel? Opgegroeid in de jaren 80 en nog altijd een liefde voor de jaren 80 leek het thema jaren 80 perfect.

Net als mijn blog is het thema kleurrijk. Met voornamelijk de kleuren geel, paars, mint, blauw en roze.

Dit keer doe ik het iets anders dan je van mij gewend bent. Ik ga niet al mijn weekly spreads laten zien. Deze zal ik elke week onthullen op Instagram. Ik kan je verklappen dat er een weekly aan komt waar ik echt uren mee bezig bent geweest.

Waarom ik het niet meer hier op mijn blog laat zien, simpel. De blogs over bullet journal werden erg zwaarbeladen met foto’s. Op deze manier zal dat wat minder worden. Dit zorgt ervoor dat mijn blog sneller laad. Iets wat voor jou ook fijn is.

Heb je geen Instagram maar wel Pinterest? Volg  mij op Pinterest, ook hier laat ik al mijn bullet journal inspiratie zien.

Maar bij deze, Plan with me. Bullet journal indeling voor februari 2019 Thema jaren 80.

Omslag.

De omslag heb ik uit de lossen hand getekend. Ik heb een cassettebandje getekend omdat ik dit heel erg typerend voor mijn jeugd vind.

Als mega muziekliefhebber was ik altijd in de weer met platen en cassettebandjes. Naar de radio luisteren en dan snel indrukken op record als ik mijn favo liedje hoorde. Herkenbaar voor vele denk ik.

De vormen er omheen zijn typisch jaren 80 en 90. De grote zwarte vlak achter het cassettebandje heb ik gemaakt om alles eruit te laten springen.

Voor deze omslag heb ik gebruik gemaakt van Crayola super tips in de kleuren, mint, roze, geel, paars. Het beetje oranje is ingekleurd met Stabilo pen 68 kleur 26.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Montly

De indeling van de maand is niet veranderd. Het enigste wat ik anders hebt gedaan is de zijkant. Vorige maand had ik daar mijn brain dump van gemaakt. Binnen 5 minuten zat dat vol en moest ik alsnog met notitie blaadjes in de weer.

Dat pak ik nu anders aan. De ruimte gebruik ik nu om mijn content uit te werken. Zo zie je hier dat ik elke donderdag in mijn maand overzicht de crea cross uitdaging heb opgeschreven. In het zijvak kan ik dan mijn idee uitwerken. Normaal prop ik dat erbij in de kalender. Waardoor het onoverzichtelijk wordt. Ik hoop dat dit werkt.

Mijn montly is geïnspireerd op platen.

Ik zie toch dat ik een megamuziek fan ben.

Met boven de platen een paar muziek helden uit de jaren 80. Ik heb dit ingekleurd met mijn Crayola super tips. Met een zwart kleurpotlood ben ik niet al te netjes de platen gaan inkleuren zodat je de groeven er nog in ziet zitten. Voor de kalender heb ik washi tape van de Action gebruikt voor de dagen die niet bij februari horen.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Brain dump

Vorige maand had ik te weinig ruimte. Al denk ik niet dat ik met deze brain dump pagina zo veel meer ruimte hebt. Maar ik vond het idee te leuk.

Wie is er niet groot geworden met een Nintendo Game boy. Zelda, super Mario en Tetris Zijn zo een paar spelletjes die ik me kan herinneren.

Het ziet er nu nog leeg uit. De brain dump pagina is mijn must go in mijn bullet journal. De grote ruimte is al snel opgevuld met ‘scribbles”. 

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Weekly

Alleen de eerste week van mijn weekly laat ik zien. Het ziet er nu nog simpel uit. Met enkel een blok aan kleuren achter de dagen. Als ik er nog zin in heb zal er nog wel iets bij komen. Maar ik vind het zo wel prima. De overige weken zijn zo bewerkelijk dat ik dit een moment van rust vind.

Voor deze pagina heb ik gebruik gemaakt van stempels voor de dagen. De Crayola supertips voor de achtergrond.

 

Lees ook eens:

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Thing’s I love frome the 80’s

Ik heb een pagina gemaakt waarin ik al mijn favo dingen uit de jaren 80 hebt opgeschreven. Het is helaas niet duidelijk te lezen voor jou. Ook ben ik nog niet zeker of ik deze pagina echt wel wat vind. Het mist iets. Als jij het weet laat het mij dan weten in een opmerking onder deze blog.

Voor deze pagina heb ik gebruik gemaakt van Crayola super tips en de Stabilo fineliners uit de pastel serie. De platen heb ik ingekleurd met een zwart kleurpotlood. Ik ben benieuwd of iemand herkend waar ik de inspiratie voor de platen hoes vandaan hebt? Of er nog een “fan” is, die dit herkend.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Memories

Niet altijd benut ik deze pagina voor wat het is. Maar ik wil het hebben. Nu is het nog leeg. Maar aan het einde van de maand is het een gezellige bedoeling van hoogtepunten met foto’s.

Meestal als de maand over is ga ik er een avondje voor zitten om alles wat belangrijk is te verwerken. Met een kleine aankleding onder in de hoek om de jaren 80 duidelijk te maken. Dit zal uiteindelijk 1 worden met de pagina.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Materiaal

Ik heb zins januari een nieuwe bullet journal. Was ik met mijn oude erg tevreden… nu twijfel ik heel erg. Zoals je kan zien in de tekeningen zien de tekeningen er niet al te mooi ingekleurd uit. Op de een of andere manier lukt het mij niet om de kleuren mooi over te brengen op dit papier.

Wil je weten welke materiaal ik allemaal hebt gebruikt? De stickers, stempels en washi tape komen allemaal bij de Action vandaan.

De plaatjes en creaties die van Pinterest komen kan je terugvinden op mijn Pinterest bord. Per maand staat alles in secties verwerkt en dus makkelijk terug te vinden.

Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Welkom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Nieuw in de MelDIY shop

1,99

Smûk. Fries geluk in een creatief boek.

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

NOG MEER DIY’s VOOR JOU…

Hoe overleef je de Kreadoe beurs?

Hoe overleef je de Kreadoe beurs?

De kreadoe beurs is de plek voor iedereen die ook maar een beetje creatief is of bezig wil zijn. De beurs is erg druk, veel stands en workshops. Ondanks de plattengronden kan het overweldigend zijn. Hoe kan je de dag zo leuk mogelijk maken zonder gillend gek te...

Mythografie dieren

Mythografie dieren

Een kleur boek met verborgen schatten. Een boek waar fantasie verweven is met het dierenrijk. Klikt het als een kleurboek dat jij wilt hebben? Lees dan verder.Treed een wereld vol betoverende dieren, mythologische wezens en verborgen geheimen binnen in Mythografie...

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action.

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action.

Pompoenen beschilderen die vele jaren meegaan, het kan. Met plastic pompoenen kan je ze maken naar je eigen smaak. Want waarom moet een pompoen per se oranje zijn. Vandaag geef ik je tips om simpel pompoenen kan pimpen en voor vele jaren kan gebruiken.Al een aantal...

Konijn van pompoms knutselen

Konijn van pompoms knutselen

Van pompoms kan je heel veel dingen maken. Zo ook dieren. Vandaag vertel ik je stap voor stap hoe je een konijn kan maken van pompoms. Wil je een ander dier maken dat kan ook. De techniek is zo simpel dat je er elk dier kan van maken dat je wiltMet dierendag of Pasen...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This