Plan with me. Bullet journal thema naturel boho

jul 29, 2021 | DIY | 0 Reacties

Hou jij van naturel, natuur en boho dan is dit de thema voor jou. Plan samen met mij de maand augustus. Laat je inspireren. Met gratis omslag om de maand goed te beginnen.

Let op!!! Ik werk in een travelers notebook. Deze wijkt af van de standaard bullet journal maat van een A5.

 Alles is na te maken in jouw eigen bullet journal. Mijn uitgangspunt is de A5 maar uiteraard ook uit te voeren in andere maten.

De vorige twee thema’s waren kleurrijk. Deze maand zijn het bruin tinten met een beetje groen. Vol met natuur en boho elementen. Een rustige thema voor eenieder die niet zo van kleurrijke thema’s houdt.

Plan with me Bullet journal augustus 2021 thema naturel boho omslag
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

De afbeeldingen die ik gebruik zijn proef. Foutjes zijn er middels uit gehaald. Hierdoor kan de afbeeldingen die ik gebruik iets afwijken van de afbeeldingen die jij krijgt.

Weekly

Ik ga deze maand niet heel diep in op al mijn pagina’s.

Ik wil het vooral hebben over mijn weekly. Ik gebruik al een geruime tijd een methode die ik met jou wil delen. De methode heet de Alastair Method.

Deze methode is vooral handig als je niet altijd zin hebt om elke keer een lijst te maken en niet veel tijd kwijt wilt zijn aan je bullet journal. De methode is snel, makkelijk en zeer overzichtelijk. En daardoor een methode waar ik niet meer zonder kan.

De Alastair Method

Ik heb links de dagen van de week geschreven. Als je rechts handiger vindt kan dit ook. Het gaat om de methode.

Naast de dagen van de week heb je lijnen waar je op kan schrijven wat je gedaan wilt hebben, je to do lijst. Je hoeft niet te letten op de dagen van de week. Maak gewoon je lijst van wat er moet gebeuren.

Als je to do lijst af is, kan je in de vakjes van de dagen van de week aangeven welke dag je dit wilt afhebben of wilt starten. Geef met een stip aan wanneer het af moet zijn. Staat er geen stip bij dan is het niet iets wat af moet op een bepaalde dag. Dit zijn de taken die je doet als je tijd over hebt.

Nadat je overal in je lijst een stip hebt staan zie je snel en overzichtelijk wanneer je wat gedaan moet hebben.

Zodra je aan een taak bent begonnen maak je een streepje van de stip. Is de taak af dan maak je er een kruisje van. Heb je de desbetreffende dag de taak niet afgekregen, dan zet je op de volgende dag ook een streepje. Een stip hoeft dan niet meer, je bent immers al aan de taak begonnen.

Krijg je in die week een taak niet af, maak er dan een pijltje van en neem het mee in de volgende week taaklijst.

Elke dag kijk je bij de dag van wat er moet gebeuren. Komen er in de loop van de week er taken bij dan vul je die er onderaan gewoon bij.

Afspraken schrijf ik in deze lijst niet. Al zou dat wel kunnen. Hiervoor maak ik een klein lijstje op de andere pagina naast de Alastair Method.

Ik hoop dat het duidelijk is.

Plan with me Bullet journal augustus 2021 thema naturel boho weekly Alistair method
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
Plan with me Bullet journal augustus 2021 thema naturel boho weekly Alistair method
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
Plan with me Bullet journal augustus 2021 thema naturel boho weekly Alistair method
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
Plan with me Bullet journal augustus 2021 thema naturel boho weekly Alistair method
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Deze methode zag ik voor het eerst bij Plant Based Bride.  Nadat ik me meer ben gaan verdiepen in de methode, wist ik dat het echt iets voor mij was. Met deze methode ben ik veel productiever en minder tijd bezig met het “mooi” maken van mijn bullet journal.

Plan with me Bullet journal augustus 2021 thema naturel boho braindump en doelen pagina
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Overige pagina’s

Verder maakte ik een braindump pagina met ruimte voor mijn doelen van deze maand.  Ales wat ik aan gedachten en ideeën kwijt moet en niet bij een bepaalde dag of week geschreven hoeft te worden, schrijf ik hier op. Vanaf het begin dat ik begon met bullet journaling is het mijn meest gebruikte pagina. 

Denk jij na het zien van de plan with mee dat wil ik zelf ook wel maken. Ik heb een gratis PDF bestand met de maand omslag en wat extra’s. Wil je het hele pakket dan kan je dit tegen een kleine vergoeding aanschaffen. 

In het pakket zit dan nog veel meer dan ik heb gemaakt in mijn plan with me.

Plan with me Bullet journal augustus 2021 thema naturel boho
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Hoe kom je aan de gratis omslag?

Je klikt op de onderstaande knop. Er opent nu een nieuw tabblad op je scherm. Je kan nu het bestand downloaden.

Krijg je geen toegang?

 • Kijk dan eerst of je wel toegang hebt tot Google Drive.
 • Mij toegang vragen tot het bestand via Google Drive heeft geen nut. Het bestand staat namelijk open voor iedereen die de link krijgt. Lukt dit niet, kijk dan of jouw instellingen in jouw Google Drive account goed staan ingesteld. Kijk of jij kan downloaden van anderen accounts. ZO niet verander dan de instelling. Dan zou je het bestand moeten kunnen binnen halen.
 • Heb je geen Google account dan is het helaas niet mogelijk om de PDF bestand te downloaden. Vraag het desnoods aan iemand die wel een google account heeft.
 • Kom je er dan nog niet uit neem dan contact met mij op. Dan komen wij er vast wel samen uit.

Ga naar de shop om het hele pakket te kopen. Hu de shop in de gaten vanaf nu zal er elke 2de week van de maand een nieuwe printable pakket te krijgen zijn.

De gratis printable zit automatisch ook bij je aankoop.

In de pakket zit heel veel verschillende items. Van afbeeldingen, teksten, cijfers en washi tape. Maar ook items die je meer op de achtergrond zal gebruiken. Sommige afbeeldingen zijn licht van kleur zodat je erop kan schrijven en het leesbaar blijft. 

Gebruik je de Alistair methode niet dan kan je de lijst gebruiken om bijvoorbeeld je trackers op bij te houden. Ook kan je de maand kalenders gebruiken om een tracker van te maken

In de shop

Bullet journal pakket naturel bestaat uit 10x A4 formaat pagina’s met plaatjes en functionele items die je goed kan gebruiken in je bullet journal en junk journal. Knip plak en creëer je mooiste bullet journal pagina’s.

Het bestaat uit plaatjes met en zonder tekst, de dagen van de week en de maand augustus. Als je dit thema in een andere maand wilt gebruiken dat kan, er zit ook een omslag pagina bij zonder tekst.

1,99

Welk thema zou jij graag willen zien?

Sla de DIY op voor later op Pinterest. Gebruik daarvoor de onderstaande afbeelding. Vergeet niet om mij te volgen op
Pinterest

Plan with me bullet journal thema geel met graits printable maand omslag
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Welkom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Nieuw in de MelDIY shop

1,99

Smûk. Fries geluk in een creatief boek.

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

NOG MEER DIY’s VOOR JOU…

Hoe overleef je de Kreadoe beurs?

Hoe overleef je de Kreadoe beurs?

De kreadoe beurs is de plek voor iedereen die ook maar een beetje creatief is of bezig wil zijn. De beurs is erg druk, veel stands en workshops. Ondanks de plattengronden kan het overweldigend zijn. Hoe kan je de dag zo leuk mogelijk maken zonder gillend gek te...

Mythografie dieren

Mythografie dieren

Een kleur boek met verborgen schatten. Een boek waar fantasie verweven is met het dierenrijk. Klikt het als een kleurboek dat jij wilt hebben? Lees dan verder.Treed een wereld vol betoverende dieren, mythologische wezens en verborgen geheimen binnen in Mythografie...

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action.

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action.

Pompoenen beschilderen die vele jaren meegaan, het kan. Met plastic pompoenen kan je ze maken naar je eigen smaak. Want waarom moet een pompoen per se oranje zijn. Vandaag geef ik je tips om simpel pompoenen kan pimpen en voor vele jaren kan gebruiken.Al een aantal...

Konijn van pompoms knutselen

Konijn van pompoms knutselen

Van pompoms kan je heel veel dingen maken. Zo ook dieren. Vandaag vertel ik je stap voor stap hoe je een konijn kan maken van pompoms. Wil je een ander dier maken dat kan ook. De techniek is zo simpel dat je er elk dier kan van maken dat je wiltMet dierendag of Pasen...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This