Plan with me. Bullet journal thema kleurrijk surfen

jun 21, 2021 | Bullet journal, Printables | 0 Reacties

Op zoek naar een vrolijke lente en zomer thema voor in je bullet journal? Dan is de plan with me van deze maand echt iets voor jou. Het thema dat ik dit keer gebruik is kleurrijk surfen aan het strand thema.

Laat je inspireren en maak jouw creatie.

Kleurrijk surfen is een thema dat past bij een typisch zomers tafereel aan het strand. Heel kleurrijk dit keer. Meer kleuren dan dat ik normaal gebruik in mijn bullet journal. Maar ondanks dat past alles mooi bij elkaar.

De afbeeldingen die ik gebruik zijn proef. Dingen die ik toch minder handig en bruikbaar vond, zijn aangepast. Foutjes zijn er middels uit gehaald. Hierdoor kan de afbeeldingen die ik gebruik iets afwijken van de afbeeldingen die jij krijgt.

Zo vind ik de tekst kleine vakjes met de tekst juli te druk en heb ik die veranderd naar 1 kleur i.p.v. muli kleur vakjes. De tekst vakjes met belangrijk, to do enz, heb ik de achtergrond van weggehaald. Met zoveel kleur werden sommige dingen te druk. 

Nu kan je met alles een mooie eenheid creëren zonder dat het to much is. 

Dat gezegd hebbende………. 

Plan with me. Bullet journal thema kleurrijk surfen omslag nieuwe insert travelers notebook
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Omslag

De afbeelding voor mijn omslag, heb ik voor mijn travelers notebook deels weg moeten knippen. Dat wist ik van te voren. De tekst staat goed in het midden nu en een deel van de surfplak valt er nu af. Persoonlijk vind ik dit wel wat hebben. 

Omdat ik met een nieuwe insert werk heb ik de linker kant, tevens de kaft ook meer een beetje opgefleurt. Hier en daar wat versiersels, het was vrij makkelijk om te maken. Dat de afbeelding voor de omslag eigenlijk al genoeg is, heeft het niet veel meer nodig.

Plan with me. Bullet journal thema kleurrijk surfen
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
Plan with me. Bullet journal thema kleurrijk surfen
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Weekly

De weekly’s heb ik voor de maand juli vrij open gehouden. Ik merk elka jaar weer dat ik in de zomervakantie veel minder mijn bullet journal gebruik. Door het open te houden kan ik het per week indelen naar wat ik nodig heb. Hier en daar een afspraak opschrijven en eerder een grote to do lijst maken dan elke dag 1 lijst. 

Maar mocht ik het toch nog anders willen gebruiken dan is het nu nog flexibel genoeg om dat te kunnen. 

Plan with me. Bullet journal thema kleurrijk surfen
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Braindump pagina:

De braindump pagina is voor mij nog altijd het meest gebruikte pagina.  De braindump pagina is een plek waar ik alles op schrijf wat ik even snel moet opschrijven zonder dat het een vaste plek nodig heeft. Vaak uitgebreidere omschrijving van doelen, to do’s en ideeën.

Heel veel  meer spannende pagina’s heb ik niet gemaakt voor nu, zoals ik al zei, veel zal ik het in de vakantie niet gebruiken.

Misschien dat ik in mijn junk journal nog een leuke pagina zal maken. Hou dan ook mijn Instagram in de gaten als je dit en nog veel meer leuks wilt zien en op de hoogte wilt blijven van de laatste actuele dingen.

Denk je na het zien van deze plan with me dit wil ik ook maken. Tegen een kleine vergoeding heb jij het direct in huis.

Ga naar de shop om het hele pakket te kopen.

In de shop

Bullet journal pakket thema kleurrijk surfen bestaat uit 6 maal A4 formaat pagina’s met plaatjes en functionele items die je goed kan gebruiken in je bullet journal en junk journal. Knip plak en creëer je mooiste bullet journal pagina’s.

Het bestaat uit plaatjes met en zonder tekst, de dagen van de week en de maand juli. Als je dit thema in een andere maand wilt gebruiken dat kan, de omslag pagina dat voor juli is bedoeld is ook zonder de maand tekst te verkrijgen in het pakket.

1,50

Welk thema zou jij graag willen zien?

Sla de DIY op voor later op Pinterest. Gebruik daarvoor de onderstaande afbeelding. Vergeet niet om mij te volgen op
Pinterest

Functonele bullet journal kit met als thema kleurrijk surfen voor de maand juli
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Welkom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Nieuw in de MelDIY shop

1,99

Smûk. Fries geluk in een creatief boek.

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

NOG MEER DIY’s VOOR JOU…

Mythografie dieren

Mythografie dieren

Een kleur boek met verborgen schatten. Een boek waar fantasie verweven is met het dierenrijk. Klikt het als een kleurboek dat jij wilt hebben? Lees dan verder.Treed een wereld vol betoverende dieren, mythologische wezens en verborgen geheimen binnen in Mythografie...

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action.

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action.

Pompoenen beschilderen die vele jaren meegaan, het kan. Met plastic pompoenen kan je ze maken naar je eigen smaak. Want waarom moet een pompoen per se oranje zijn. Vandaag geef ik je tips om simpel pompoenen kan pimpen en voor vele jaren kan gebruiken.Al een aantal...

Konijn van pompoms knutselen

Konijn van pompoms knutselen

Van pompoms kan je heel veel dingen maken. Zo ook dieren. Vandaag vertel ik je stap voor stap hoe je een konijn kan maken van pompoms. Wil je een ander dier maken dat kan ook. De techniek is zo simpel dat je er elk dier kan van maken dat je wiltMet dierendag of Pasen...

Uil knutselen met wc-rollen

Uil knutselen met wc-rollen

Knutselen met wc-rollen is een manier om goedkoop de leukste dingen te knutselen. Met de herfst om de hoek leek het mij leuk om jou te laten zien hoe je stap voor stap een uil kan maken van een wc-rol.De uil heb ik gemaakt door de veren na te bootsen met cirkels. Met...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This