Plan with me. Bullet journal thema geel.

mei 29, 2021 | Bullet journal, Printables | 0 Reacties

Op zoek naar een vrolijke lente en zomer thema voor in je bullet journal? Dan is de plan with me van deze maand echt iets voor jou. Het thema dat ik dit keer gebruik is de kleur geel.

Laat je inspireren en maak jouw creatie.

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat ik een plan with me schreef en mijn bullet journal met jou deelde. Mijn A5-formaat bullet journal van Scribbels that matter had ik ingeruild voor een travelers notebook. Bovendien wilde ik me meer concentreren op het plannen en niet het mooi maken voor mijn lezers/ volgers.

Het werkte omdat ik niet meer bezig was met het mooi maken van mijn bullet journal/ Travelers notebook, kreeg ik meer gedaan. Geen afleiding meer. Allee de omslag maakte ik nog gezellig. Op een sticker na bleven mijn pagina’s leeg. Nou ja leeg, geen dingen meer om het mooier te maken.

Heb of herken jij het probleem van het plannen in je bullet journal en lukt het maar niet, dan is het wellicht een goeie manier voor jou.

Waarom ik dan nu toch weer een plan with me wilde maken. Het was alweer een tijd geleden. Ook ik wil wel eens verandering in mijn bullet journal. (Ik werk in een travelers notebook maar noem het bullet journal aangezien ik werk volgens het bullet journal methode en een dotted planner systeem heb.) Bovendien ben ik zelf afbeeldingen gaan bewerken om te gaan gebruiken in een planner. Dit moest getest worden.

Zo…. Nu weet je dat ook weer.  Dan kan ik je nu meenemen en mijn plan with me laten zien.

Bullet journal thema geel
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

De afbeeldingen die ik gebruik zijn proef. Foutjes zijn er middels uit gehaald. Hierdoor kan de afbeeldingen die ik gebruik iets afwijken van de afbeeldingen die jij krijgt. Zo vond ik de weekdagen te klein nadat ik het opplakte. Van1,5 cm ben ik naar 2cm gegaan.

Weekly

De weekly’s die ik hier gebruik zijn eigenlijk de indelingen die ik vaak gebruik. Er is er 1 die ik nog vaker gebruik, maar die heb ik voor deze keer niet gebruik. De meeste weekly indelingen spreken voor zich.

De tweede week zal ik even toelichten.

De vakjes zijn er om aan te kruizen op welke dag er iets moet gebeuren. Kan ik over de taak een week (of tot de laatste dag) doen dan plaats ik een streep door de week. Als ik het aan het einde van de week de taak af heb kruis ik de laatste dag door. Is het niet gelukt neem ik het mee naar de week erop. Dan wordt het een prioriteit.

Naast de vakjes is er ruimte om de taken op te schrijven. De plekken die open zijn gebruik ik meestal voor notities en belangrijke mededelingen/ afspraken.

De derde week.

Deze pagina’s heb ik vooral leeg gelaten. Zo nu en dan vind ik het fijner om op het moment zelf te bedenken hoe ik de indeling maak. Hou mijn Instagram in de gaten als je wilt zien wat ik er uiteindelijk van maak.

De laatste week spreekt voor zich, mocht je er toch nog vragen over hebben, stel ze dan gerust.

Bullet journal thema geel
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
Bullet journal thema geel
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
Bullet journal thema geel
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
Bullet journal thema geel
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Braindump pagina:

De braindump pagina is voor mij nog altijd het meest gebruikte pagina. (Nadat ik de foto heb gemaakt is het al helemaal vol geschreven.)  De braindump pagina is een plek waar ik alles op schrijf wat ik even snel moet opschrijven zonder dat het een vaste plek nodig heeft. Vaak uitgebreidere omschrijving van doelen, to do’s en ideeën. Vaak gebruik ik geen eens een weekly omdat ik op de braindump pagina alles staat waar ik aan moet werken.

Denk jij na het zien van de plan with mee dat wil ik zelf ook wel maken. Ik heb een gratis PDF bestand met de maand omslag en wat extra’s. Wil je het hele pakket dan kan je dit tegen een kleine vergoeding aanschaffen. 

In het pakket zit dan nog veel meer dan ik heb gemaakt in mijn plan with me.

Hoe kom je aan de gratis omslag?

Je klikt op de onderstaande knop. Er opent nu een nieuw tabblad op je scherm. Je kan nu het bestand downloaden.

Krijg je geen toegang?

 • Kijk dan eerst of je wel toegang hebt tot Google Drive.
 • Mij toegang vragen tot het bestand via Google Drive heeft geen nut. Het bestand staat namelijk open voor iedereen die de link krijgt. Lukt dit niet, kijk dan of jouw instellingen in jouw Google Drive account goed staan ingesteld. Kijk of jij kan downloaden van anderen accounts. ZO niet verander dan de instelling. Dan zou je het bestand moeten kunnen binnen halen.
 • Heb je geen Google account dan is het helaas niet mogelijk om de PDF bestand te downloaden. Vraag het desnoods aan iemand die wel een google account heeft.
 • Kom je er dan nog niet uit neem dan contact met mij op. Dan komen wij er vast wel samen uit.

Ga naar de shop om het hele pakket te kopen. Hu de shop in de gaten vanaf nu zal er elke 2de week van de maand een nieuwe printable pakket te krijgen zijn.

De gratis printable zit automatisch ook bij je aankoop.

In de shop

Bullet journal pakket thema geel bestaat uit 6 maal A4 formaat pagina’s met plaatjes en functionele items die je goed kan gebruiken in je bullet journal en junk journal. Knip plak en creëer je mooiste bullet journal pagina’s.

Het bestaat uit plaatjes met en zonder tekst, de dagen van de week en de maand juni. Als je dit thema in een andere maand wilt gebruiken dat kan, de omslag pagina dat voor juni is bedoeld is ook zonder de maand tekst te verkrijgen in het pakket.

1,50

Welk thema zou jij graag willen zien?

Sla de DIY op voor later op Pinterest. Gebruik daarvoor de onderstaande afbeelding. Vergeet niet om mij te volgen op
Pinterest

Plan with me bullet journal thema geel met graits printable maand omslag
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Welkom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Nieuw in de MelDIY shop

1,99

Smûk. Fries geluk in een creatief boek.

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

NOG MEER DIY’s VOOR JOU…

Hoe overleef je de Kreadoe beurs?

Hoe overleef je de Kreadoe beurs?

De kreadoe beurs is de plek voor iedereen die ook maar een beetje creatief is of bezig wil zijn. De beurs is erg druk, veel stands en workshops. Ondanks de plattengronden kan het overweldigend zijn. Hoe kan je de dag zo leuk mogelijk maken zonder gillend gek te...

Mythografie dieren

Mythografie dieren

Een kleur boek met verborgen schatten. Een boek waar fantasie verweven is met het dierenrijk. Klikt het als een kleurboek dat jij wilt hebben? Lees dan verder.Treed een wereld vol betoverende dieren, mythologische wezens en verborgen geheimen binnen in Mythografie...

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action.

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action.

Pompoenen beschilderen die vele jaren meegaan, het kan. Met plastic pompoenen kan je ze maken naar je eigen smaak. Want waarom moet een pompoen per se oranje zijn. Vandaag geef ik je tips om simpel pompoenen kan pimpen en voor vele jaren kan gebruiken.Al een aantal...

Konijn van pompoms knutselen

Konijn van pompoms knutselen

Van pompoms kan je heel veel dingen maken. Zo ook dieren. Vandaag vertel ik je stap voor stap hoe je een konijn kan maken van pompoms. Wil je een ander dier maken dat kan ook. De techniek is zo simpel dat je er elk dier kan van maken dat je wiltMet dierendag of Pasen...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This