Pasen woordzoeker

De Pasen woordzoeker is niet alleen leuk. Het vergroot de woordenschat en verbeterd  de spelling van je kind. En omdat het bijna Pasen is, heb ik de woorden passend bij Pasen in de woordzoeker verwerkt.

Lees snel verder als jij de Pasen woordzoeker gratis wilt downloaden.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
Shares
 • Facebook
 • Pinterest

Vandaag is het weer crea cross tijd. En de uitdaging van deze week is Pasen. Niet al te moeilijk. Mijn blog staat er vol mee. Maar ik wilde eens iets nieuws. En zo kwam ik uit bij het Pasen woordzoeker puzzel.

De puzzel is denk ik geschikt vanaf een jaar of 7/8. Kijk als ouder of als leerkracht naar de woorden om een inschatting te maken. Zelf weet je het beste wat een kind aan kan.

Voordeel is wel dat de woorden al voorgeschreven staan. En daarmee naar mijn eigen inschatting wel te doen is van af groep 4.

Hoe werkt het spel?

Ik denk dat iedereen wel weet hoe een woordzoeker in zijn werking gaat. Maar voor als je het toch nog uitgelegd wilt krijgen….

Onder in de bladzijde heb ik woorden opgeschreven. Zoek de woorden op. De woorden kunnen horizontaal, verticaal, diagonaal en van boven naar beneden en van rechts naar links geschreven staan.

  Wil je het spel downloaden? Dat kan. Met de onderstaande link krijg jij het gratis bezorgd.

  Lees ook eens: 

  Maak jij wel eens een woordzoeker puzzel? 

  Wordt lid van mijn Facebook groep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

  Create and have fun,

  Melanie

  Crea cross

  Misschien deed je al mee aan de crea cross of weet je niet zo goed hoe je het moet aanpakken. Zowel voor de bloggers onder ons als de niet bloggers

  De linkparty staat namelijk open voor alle nieuwe creatieve projecten die je hebt gemaakt te komen linken. Dat kan een video zijn of een instagram foto, een facebookpost of een blogartikel. Aldus Ilse van Kreanimo

  Voor de niet bloggers kan je dus ook mee doen. Graag zelfs. Als je wilt krijg ook jij een vermelding op Sociale media en is ook jouw werk even te bewonderen voor iedereen die het maar wilt zien.

  Denk je dat wil ik ook wel eens Co-host zijn, dat kan. Stuur een email naar Ilse: Ilse@kreanimo.be of neem even contact op met mij of Natasha voor meer info.

  Op de site van Kreanimo kan je ook meer informatie vinden over de linkparty van deze week.

  Co-host

  Vandaag doet Suzan van Kids fun zone mee met de crea cross uitdaging van deze week. Zij maakte onder andere te schattige konijntjes. IEts wat ik ook al heel lang wil maken, maar er nooit van komt. Nieuwschierig wat dat is. Neem dan snel een kijkje

  Vergeet ook niet om een kijkje te nemen bij Natasha van mama duizendpoot (de andere Co-host). Natascha maakte dit keer eierwarmers.

  Link Party

  Link jouw creatieve uitspatting met ons via de link party. Zo kan iedereen jouw werk bekijken

  You are invited to the Inlinkz link party!

  Click here to enter  0 reacties

  Een reactie versturen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Hoi, mijn naam is Melanie
  Shares
  • Facebook
  • Pinterest
  Shares
  • Facebook
  • Pinterest
  Hoi, mijn naam is Melanie

  Wekom bij de blog Mel DIY.  Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

  Create and have fun

  Lets get sociale

  Wordt lid van mijn Facebook groep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

  Create and have fun,

  Melanie

  Nog meer DIY’s voor jou…

  10 Kaarten over samen zijn

  Stuur jij wel eens een kaartje? Laat jij wel eens aan de ander weten hoe blij je met hem of haar bent? Of het om een geliefde gaat of een goede vriendschap, zo nu en dan is het leuk om te laten weten dat je aan de ander denkt.Samen, speciaal voor de creacross...

  Robot surprise

  Ben je niet echt een knutsel wonder, vind je een Sinterklaas surprise maken stressvol? Wil je zo min mogelijk geld uitgeven aan het maken van de surprise? Dan heb ik de ideale surprise voor jou. Deze super simpel te knutselen robot surprise is in minder dan een uur...

  Knutselspullen wenslijst in je bullet journal

  Een knutselspullen wenslijst maken is een handige manier om te onthouden wat je echt wilt hebben, of nodig hebt. Zo kan jij jezelf nog meer verantwoordelijk houden om impuls aankopen tegen te gaan. Te sparen voor dat, wat sparks your joy.  Maak de knutselspullen...

  Enge lampion knutselen voor Sint Maarten

  Heb je een kind dat mee doet aan Sint Maarten of Halloween? Houd jouw kind van griezelen? Dan heb ik de  DIY lampion voor jou.Het is weer donderdag, en dat betekend de creatieve creacross uitdaging met linkparty.  Het thema van deze week is Sint Maarten. Dit keer geen...

  Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

  Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

  Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

  0 reacties

  Een reactie versturen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Pin It on Pinterest

  Shares
  Share This