Paasei kleurplaten

mrt 26, 2019 | knutselen met kinderen, Party time, Printables | 0 Reacties

Paasei knutsel en kleurplaten. Kleur de diverse kleurplaten in of daag je kind uit. Kleuren was nog nooit zo leuk geweest.

Door de diverse methodes creëer je de leukste paaseieren. Bovendien gratis uit te printen. Benieuwd naar de verschillende methodes? Lees dan snel verder.

Shares
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter

Lees ook eens: Pasen woordzoeker

Een kleur plaat kan je natuurlijk inkleuren zoals het bedoels is. Maar er zijn ook andere manieren op een kleurplaat in te kleuren.

De kleurplaten heb ik zodanig gemaakt dat je het op verschillende manieren kan inkleuren.

Klik op de onderstaande link. Meld je aan en ontvang de kleurplaat gratis in je inbox.

Paasei inkleuren

Zoals ik al zei je kan de verschillende paaseieren inkleuren zoals ze bedoeld zijn. Diverse grote eieren zijn uitermaten geschikt om in te kleuren met verf of met wascokrijt. Door de grote vlakken is het voor de allerkleinste al in te kleuren.

Voor de wat grotere kinderen met meer geduld heb ik een kleurplaat met meerdere eieren bij elkaar.

De grote eieren komen met een ingekleurde versie zodat je kind de ei moet na kleuren. Dit is niet alleen goed om kleuren te leren kennen maar ook om vormen te leren kennen.

Paasei inkleuren met crêpe papier

Kies diverse kleuren crêpe papier uit. Maak kleine propjes van de crêpe papier. Plak de propjes op het ei. Vul de vakken in volgens de tekening.

Wil je het nog een stapje moeilijker maken dan kan je net als bij de tekening gebruik maken van de gekleurde voorbeeld eieren. Deze moeten gekleurd worden met de crêpe papier propjes.

Lees ook eens: Paas bingo, gratis uit te printen voor een extra leuke Pasen.

Paasei inkleuren met Play- doh.

Kleur de eieren in met Play-doh. Dit kan je doen door ze naar eigen inzicht de vormen in de ei op te vullen met Play-doh.

Ook hier kan je weer de gekleurde voorbeeld eieren gebruiken om deze na te maken. Maar dan met klei.

Paasei inkleuren met confetti.

Confetti kan je net als propjes crepe papier heel goed gebruiken om de eieren in te kleuren. Wil is het in dit geval moeilijker om op kleur te werken. Aangezien confetti vaak in meerdere kleuren door elkaar zitten in een pakket.

Ik hoop dat er een thema tussen de uitnodigingen zit waar je wat aan hebt. Zo niet welke thema zou jij graag willen zien. Wie weet maak ik die de volgende keer. Welke kaart vind jij het leukst? 

Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Wekom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Diamond painting tips en tricks

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This