My bullet journal sticker boek deel 2

aug 6, 2019 | Bullet journal, Review | 0 Reacties

Het is je vast niet ontgaan…. Er is een nieuwe sticker boek uit, van Mus creatief. Van deel 1 was ik al een grote fan. Maar wat vind ik van deel 2? Ik geef je een kijkje in de nieuwste My bullet journal sticker boek deel 2. Ook vertel je wat ik er superleuk aan vind en wat ik minder vind. 

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

My bullet journal sticker boeken van Mus creatief zijn ideaal voor iedereen die van plannen houd in een agenda of bullet journal.

Eerlijk gezegd was ik al helemaal vergeten dat ik deze ooit besteld had. Pas toen ik het opgestuurd kreeg wist ik het weer. Lang, lang geleden had ik deze stickerboek samen met nog meer leuke crea spulletjes besteld. Een leuke verrassing was het dan ook dat ik,  onderanderen dit en opgestuurd kreeg.

Na wat te hebben gebladerd door de stickerboek was ik direct verkocht. Direct ging ik aan de slag. Mijn plan with me voor september heb ik met 2 vellen van dit boekje gemaakt. Dit zal op 17 augustus online komen.

Waarom ik dit nu vertel. Zodat je weet dat je met minimaal aan materiaal de leukste pagina’s in je bullet journal kan maken.

Maar je bent hier vast om te zien wat er allemaal te vinden is in het stickerboekje….

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Dagen, weken en maanden

Ook dit keer zijn er weer genoeg stickers voor de dagen, weken en maanden. Zwart/ wit of in de kleuren zoals op de foto.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Diverse stickers

OMG!!! wat zijn deze toch leuk. Vooral de lama’s en konijnen.  Maar de jaren 90 stickers zijn denk ik wel mijn meest favoriete uit het hele boekje.

De stickers met de planten en koffie afbeeldingen zijn doorzichtig.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Lees ook eens: Fernweh travelers notebook review

Diverse stickers met print

Meerdere van dit soortgelijke sticker vellen vind je terug in de My bullet journal sticker boek deel 2.

Eentje hiervan vond ik een herfst achtig kleuren palet hebben, deze heb ik dan ook verwerkt voor de maand september.

Wat ik niet zag en wat ik pas ontdekte toen ik de grote vel in zijn geheel in mijn bullet journal wilde plakken is dat in de vel kleine vormen gesneden zit.

Persoonlijk vond ik dat erg jammer. De vormen die er in zit zal ik nooit gebruiken. Sterren, hartjes, stippen (oke stippen dat misschien wel). Met veel moeite heb ik het in zijn geheel kunnen gebruiken.

Als het een grote sticker vel was, dan had ik er zelf uit kunnen halen wat ik er mee wilde. Of het nu de vel in zijn geheel is…

Of misschien stroken maken alsof het washi tape is. Maar wat dacht je van het door je stans apparaat halen. Hoe dan ook dat vind ik persoonlijk jammer. Misschien een idee voor de volgende keer.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Banners en labels

Ook dit keer zitten er weer verschillende banners in het stickerboekje. Wat ik me niet kan herinneren zijn de labels. Naar mijn idee zaten die er vorige keer er niet in. Een leuke toevoeging.

 Lees ook eens: Plan with me, Bullet journal thema fruit. 

Ik hoop dat je nu een goeie inpressie hebt van hoe My bullet journal stickers boekje deel 2 er uit ziet en wat je kan verwachten. Uiteraard heb ik niet alles met je gedeeld.

Zo zijne er ook meerdere vellen met Quotes. Waren de Quotes in deel 1 klein en saai, In dit deel zijn ze een stuk groter en veel kleurrijker.

Wat vind ik er van?

Wat ik nu ga zeggen, gaat raar klinken. Deel 2 vind ik leukere stickers hebben dan deel 1.

Maar de kleuren van de dagen, maand en weken zijn niet mijn kleuren. Alleen de okergele kleur en de groene kleur vind ik oké. Rood en paars zal ik niet snel gebruiken. Ondanks dat passen alle kleuren mooi bij elkaar.

Hou jij wel van deze kleuren dan zal je hier zeker veel plezier mee beleven. Als je meer van de pastel kleuren houd dan is denk ik deel 1 meer geschikt voor jou.

Er waren nog wat dingen die ik minder vind. Een lettertype die gebruikt is voor de dagen enz. is een dubbele lettertype. Dit zorgt er bij mij voor dat het net lijkt of ik dubbel zie. Ik weet niet of dat aan mijn ogen ligt….

Laatste puntje van kritiek. De kleuren zijn meer herfst kleuren, terwijl de bijgeleverde afbeeldingen, quotes en labels veelal zomers zijn. Neemt niet weg dat de stickers super zijn. Maar een groot deel van het boekje gebruik je pas over een jaar.

Toch raad ik My bullet journal sticker boek deel 2 aan. Of je bepaalde kleuren mooi vind of niet, het boekje is veelzijdig genoeg om mee te werken.

De kleuren rood en paars zijn kleuren waar ik nooit mee werk, maar daarom wel een uitdaging. En uitdagingen ga ik graag aan… En jij ? Of zijn de kleuren rood of paars wel jouw kleuren?

Overige informatie:

My bullet journal stickers deel 2 is te koop bij diverse boekenwinkels voor €12,99

 • Aantal pagina’s: 120
 • Auteur: diverse
 • Uitgever: BBNC uitgevers
 • EAN: 9789045324272
Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Welkom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Nieuw in de MelDIY shop

0,99

Smûk. Fries geluk in een creatief boek.

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

NOG MEER DIY’s VOOR JOU…

DIY pompoen pinata

DIY pompoen pinata

Op zoek naar leuke DIY’s om te maken voor Halloween? Dan is de pompoen piñata perfect. Kinderen vinden piñata’s geweldig. De piñata is simpel te maken en kost je vrij weinig. Klinkt het perfect…. Dan is de DIY-pompoen piñata perfect voor jou.De herfst is in aantocht…...

Herfstkrans maken met spullen van de Action

Herfstkrans maken met spullen van de Action

Op zoek naar een leuke herfstkrans om zelf te maken? Geen zin om er uren mee bezig te zijn en veel geld aan uit te geven. Met spullen, te koop bij de Action maak je een eyecatcher van een krans.De krans is geschikt voor buiten en daarmee een leuke decoratie voor aan...

Krijtbord maken van fotolijst

Krijtbord maken van fotolijst

Heb jij een fotolijst over of wil je een leuke krijtbord zelf maken. Het is simpeler dan jij zou denken om een krijtbord te maken. Ik had al heel lang een grote tweedehands fotolijst. Niet een mega bijzondere of mooie maar prima, het was immers gratis en grote lijsten...

Plan with me. Bullet journal thema naturel boho

Plan with me. Bullet journal thema naturel boho

Hou jij van naturel, natuur en boho dan is dit de thema voor jou. Plan samen met mij de maand augustus. Laat je inspireren. Met gratis omslag om de maand goed te beginnen.Let op!!! Ik werk in een travelers notebook. Deze wijkt af van de standaard bullet journal maat...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This