Mijn Bullet Journal Japan review

Bullet journal, Review | 0 Reacties

Mus creatief en BBNC-uitgeverij hebben een nieuw bullet journal en dit keer als thema, Japan.

De kaft heeft een prachtig design met alles wat je zal verwachten bij een thema als Japan. Is het papier van goeie kwaliteit en voldoet het aan veel gestelde bullet journal eisen? …. je leest het in de mijn bullet journal Japan review.

Mijn Bullet Journal Japan review
Shares
  • Facebook
  • Pinterest

Mus creatief en BBNC-uitgeverij brengen regelmatig Bullet journals uit. Met allerlei prachtige printen zit er voor een ieder wel wat bij. De eco bullet journal wordt al gebruikt maar ik werd op slag verlieft op de print van de mijn Journal Japan kaft. De kleuren en bloemen samen met de vogels… I love it. Ik ben dan ook blij dat ik het mag uittesten.

Omdat ik op dit moment al werk in 2 bullet journals zal deze pas met het nieuwe jaar gebruikt gaan worden. Toch ben ik al begonnen met het opzetten van de bullet journal en wil ik het zo snle mogelijk testen. 

Mijn bullet journal Japan

De bullet journals van MUS zijn perfect om al jouw afspraken, taken, plannen, challenges, to-dolijstjes en nog veel meer op één handige plek te bewaren. Met hun slimme uitneembare crash course zet je snel de eerste stappen om je eigen draai aan het vertrouwde plannersysteem te geven. Het omslag is afneembaar en met drie handige leeslintjes navigeer je makkelijk door je journal. Aldus Mus creatief

Conclusie:

De kaft vind ik prachtig, al zal de drukke kaft niet iedereen aanspreken. Gelukkig heeft Mus creatief genoeg verschillende designs, passend bij jou. 

Er zijn al een hele lange tijd een aantal dingen die mij storen aan de bullet journals van Mus creatief.

De voorgedrukte pagina’s heb ik liever er niet in. Ook lees ik in Facebook groepen dat vele daar net zo over denken. Al weerhouden de voorgedrukte pagina’s mij niet om deze bullet journal te gebruiken. 

Naast de voorgedrukte pagina’s vind ik het jammer dat de pagina’s niet mooi aansluiten. In bijvoorbeeld de bullet journal van Creachick is er op elke pagina een witte kader waarin de dots zijn geplaatst. Zo heb je elke pagina gelijk. Al is dat jammer, waarschijnlijk houdt dat de kosten voor de Mijn bullet journal lager. (Wat je ook terug ziet in de lage prijs.)

De pagina’s en kaft is niet afgerond waardoor de pagina’s sneller ezelsoren krijgen, zeker als je jouw bullet journal meeneemt in je tas. Met een corner punch doe ik het altijd zelf, dus dat probleem is snel opgelost.

Pennen test

Ondanks de mindere kanten slaagt mijn bullet journal Japan voor mijn pennen test. 

Ik testte de volgende pennen:

Geen 1 van de pennen en stiften bloede door het papier. Wil je met andere materiaal werken dat kan ik je niet vertellen of het kan. Wil jij een specifieke pen of materiaal, vraag het mijn dan, ik kan het altijd testen (mits ik het in huis heb.)

Ondanks de minpunten raad ik de bullet journal aan. Mijn Bullet journal Japan is wat prijs/ kwaliteit verhouding een goede keus.

Zeker als je de bullet journal vooral gebruikt om in te plakken en schrijven. Wil je er vooral waterverf in gebruiken dan is dit misschien niet de meest geschikte bullet journal. Al betaal je voor journals waarin dat wel kan een flink stuk meer. 

Mijn Bullet Journal Japan review
Shares
  • Facebook
  • Pinterest

Overige informatie:

Mijn bullet journal Japan is onder anderen te koop bij Bol.com

Prijs: €1299 

Bindwijze: Paperback

Aantal pagina’s: 240

Afmetingen: 21,9 x 17,1 cm

Uitgever: BBNC Uitgevers

EAN: 9789045326092

Wat vind jijvan de bullet journal? Vind jij de Japan thema ook zo mooi? Of is er een andere thema die jij graag zou willen zien/ hebben?

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Wekom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Diamond painting tips en tricks

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This