Mel DIY

De creatieve blog voor alle leeftijden

Welkom op mijn site, Mel DIY. Om te kunnen samenwerken is het fijn als er duidelijkheid is voor beide partijen. Hier kan je alle informatie vinden die er nodig is voor een fijne samenwerking.

www.meldiy.nl

info@meldiy@gmail.com

Over Melanie

Mijn naam is Melanie Bleeker ik ben 43 jaar jong. Full time Mama van drie kinderen. Twee zonen 16 &13 en een dochter van 6. Zij zijn samen met mijn vriend mijn grootse inspiratiebron en drijfveer voor de blog.

Ik ben gek op alles wat met knutselen, tekenen, schilderen, scrapbooking, bullet journaling en junk journaling te maken heeft. Deze liefdes en passies zie je dan ook veel terug komen op mijn blog.

Sinds oktober 2018 heb ik een KVK- nummer . Hierdoor kan ik mijn blog nog meer uitbreiden. Maar daar zal ik later meer over vertellen.

Wil je items naar mij opsturen dat kan altijd. Neem hiervoor even contact met mij op zodat ik je mijn gegevens door kan geven. Mail naar: meldiynl@gmail.com

KVK- nummer: 72705043

Over Mel DIY

Mel DIY is er sinds 1 augustus 2019. Voorheen had mijn blog een andere naam en schreef ik over van alles.

Ooit begon ik een blog vol met herkenbare mama verhalen, reviews, winacties, tips, fashion en  dagjes uit. Het veranderde in een DIY blog. Omdat de naam niet meer paste bij mijn blog ben ik over gestapt naar een nieuwe naam en site.

Totdat ik alles heb over gezet, verschijnt er alleen op zondag een artikel. Heel soms op dinsdag of zaterdag een extra artikel.Een artikel door mij, Melanie geschreven.

Sinds 25 maart 2019 ben ik een email lijst gestart.  Inmiddels meer dan 4000 leden

Ondanks dat ik min of meer weer opnieuw moet beginnen kan ik een grote groep trouwe lezers met mij mee nemen.

Mijn doelgroep:

Een groot deel van mij lezers zijn vrouwen tussen de 18 en 54 jaar. Veelal moeders die zelf creatief zijn of zich graag laten inspireren. 

Media kit

 Ik sta ingeschreven bij Link Pizza. Link Pizza is Nederlands grootste marktplaats voor authentieke sponsort content waar adverteerders en influencers elkaar vinden.

Of neem een kijkje bij Link Pizza voor mijn Media Kit.

Ik zal hieronder al mijn cijfers met je doornemen. Maar misschien wil je een pdf-bestand van mijn Media Kit. Dat kan door op de onderstaande ↓knop te drukken. Mijn Media Kit zal elke eerste van de maand worden geüpdate.

Statistieken

Gemiddeld genomen heb ik rond de 30.000 unieke bezoekers per maand. In de zomer maanden kan dit iets lager liggen. Rond de feestdagen heb ik een piek dat richting de 100,000 unieke bezoekers gaat.

De afgelopen week heb ik heel hard gewerkt aan mijn site waardoor ik hopelijk mijn bezoekers nog beter van dienst kan zijn. De zomervakantie zal vooral door mij gebruikt worden om mijn content na te lopen en te verbeteren.

Unieke bezoekers

32329

Bezoekers

33519

i

Sesies

38632

7836

344

745

4850

Samenwerken

Persberichten en uitnodigingen

Graag blijf ik op de hoogte van al het laatste nieuws. Uitjes, bijeenkomsten, nieuwe producten, workshops en presentaties zijn een aantal dingen waar ik maar wat graag van op de hoogte blijft. Voor berichten van onder andere persbureaus, uitnodigingen en andere nieuwtjes kan je contact met mij opnemen. Stuur hiervoor een mail naar: info@meldiy.nl
Samenwerken
Er zijn diverse samenwerkingen mogelijk bij Mel DIY.nl. Reviews, advertorials en winacties zijn een aantal manieren om samen te werken.

Samenwerken

Voor een gesponsorde post of advertorial schrijf ik zelf mijn tekst. Aan het eventueel mee geleverde tekst zal ik ten alle tijden mijn eigen draai geven. Standaard zal ik 2 links aanleveren per artikel en je 1 keer op mijn sociale media noemen. Wilt u meer dan 2 links en een sociale media benoeming dan vraag ik een meerprijs per link.

Reviews

Producten mogen altijd worden opgestuurd. Het opvragen van mijn adres kan altijd.

Het opsturen van producten zorgt er niet meteen voor dat ik er ook daadwerkelijk er een review over zal schrijven. Mits ik het zelf aangeef. Een product reviewen tegen een vergoeding, is geen garantie dat ik een positieve review zal schrijven. Ten alle tijden zal ik een eerlijke review schrijven, zoals ik het product ervaar.

Winactie

Winacties zijn ook mogelijk om samen met MelDIY.NL op te zetten. Ik geef graag leuke producten weg. Winacties zullen met regelmaat gedeeld worden op mijn sociale media. Dit zorgt voor veel bekendheid.

Advertenties en banners

Ik plaats op mijn blog geen advertenties en banners. Ik vind het zelf niet fijn als ik een blog lees en doe het mijn lezers dan ook niet aan. 

Samengewerkt met:

Ik noem de bedrijven waar ik in het verleden mee heb samengewerkt op de oude blog. Met een aantal van deze bedrijven zal ik in de toekomst zeker blijven samenwerken. Sommige sluiten niet meer aan bij mijn huidige blog Mel DIY. Zodra ik alle content heb overgezet kijk ik welke bedrijven nog relevant zijn. Welke dat niet zijn zal ik dan uit de lijst verwijderen. 

Wimke TolsmaHobby painting ★ Uitgeverij BBNC ★ Crafts and Co ★ Esprit ★ Aftershokz ★ Hands of my chocolate ★ Legoland Discovery Centre   Oberhausen ★ Sealife Oberhausen ★ Scarfz.nl ★ Lunchskins ★ Hasbro ★ Uitgeverij Clavis ★ Mio ★ Lucardi ★ Purpuz planner ★ Uitgeverij De Harmonie ★ Ravensburger ★ Uitgeverij Meis & Maas ★ Hemd voor hem ★ Otto ★ TMobile ★ Zoocchini ★

Prijs opgaven:

Prijzen

  • Gesponsorde post of advertorial: €175,- 
  • Review uiteraard vraag ik het product. Dit product mag ik ten alle tijden houden. Afhankelijk van de product waarde kan ik er nog eens €50,- bij vragen.
  • Winactie opzet waarbij zowel ik als de lezers het product kunnen winnen vraag ik niet altijd een bedrag. Ook dit is afhankelijk van de waarde van het product. De bijkomende kosten kunnen oplopen tot €50,-

Alle prijzen zijn incl. btw.

Goeie doelen zal ik uiteraard deze bedragen niet vragen. Ook wil ik kleine ondernemers de kans geven. In dat geval valt er over de prijs te onderhandelen.

Ik hoop dat ik je voldoende hebt geïnformeerd. Uiteraard mag je mij bij vragen altijd benaderen. Mailen kan naar: meldiynl@gmail.com

Vragen, opmerkingen of samenwerken?

Email naar:

MELDIYNL@GMAIL.COM

Reageer ik niet binnen 48  uur neem dan nogmaals contact op.

Lets get sociale

Pin It on Pinterest