Medaille voor je zwemdiploma knutselen

Medaille voor je zwemdiploma knutselen

Knutselen, knutselen met kinderen, Printables

Medaille voor je zwemdiploma. Hoe leuk is het om je (klein) kind, neefje of nichtje of wie dan ook een extraatje te geven. Hem of haar te laten weten hoe trots je bent.

Een zwem diploma halen is niet niks en zeker een mijlpaal in het leven van je kind. De medaille is daarom een leuk extraatje die je waterratje verdiend. Geen zin om uren te knutselen, geen probleem.

Je kan deze medaille gratis downloaden.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
Shares
 • Facebook
 • Pinterest

Mijn oudste zoon moet weer proefzwemmen, en daarmee ook afzwemmen. Inmiddels is het geen bijzonder iets meer in ons huis. Na diploma 6 was daar de glans wel van af.

Inmiddels de tel kwijt. Toch staan we er elke keer weer vol bewondering hem aan te moedigen. Ik doe het hem niet na.

Net als mijn waterrat zullen er in deze periode vele andere kinderen afzwemmen. Dan is het toch leuk om een medaille aan je kind te kunnen geven. Zo ontstond er een idee om een medaille te maken voor mijn zoon.

Gefeliciteerd met je waterratje. Als je hier bent om de medaille uit te printen dan is er dus iemand die een diploma gaat halen.

Geen zin in uren knutselen maar wil je wel deze medaille maken. Ik heb het je alvast makkelijk gemaakt. Simpel te downloaden. Met een klein beetje knip en plak werk en voilà, je hebt een medaille gemaakt. In nog geen 10 minuten. 

Lees ook eens: Medaille voor de liefste papa

Medaille voor je zwemdiploma

Moeilijkheidsgraad:

★ ☆ ☆ ☆

Tijdsduur: < 10 minuten

Benodigdheden:

 • Printer
 • Stevig karton
 • Lijm
 • Schaar
 • Perforator
 • Lint

Werkbeschrijving:

Heel veel uitleg heeft het niet nodig.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
Shares
 • Facebook
 • Pinterest

Knip twee cirkels naar eigen keuzen uit. Knip stevig karton uit dat net zo groot is als de cirkels.

Plak de geprinte cirkels op de kartonnen cirkel

Maak er aan de bovenkant een gaatje in met de perforator. Lintje er door heen en klaar is de medaille voor je zwemdiploma

Als je de medaille uit hebt geprint zal je misschien denken wat is de laatste medaille sarcastisch. Dat klopt. ( Mijn zoon snapt mijn sarcastische humor en zal hier smakelijk om kunnen lachen.) Ouders waarvan hun kinderen al aan diploma zoveel bezig zijn zullen mij snappen. Daarom speciaal voor mijn zoon en al die ouders die mij begrijpen.

Gaat jouw kind afzwemmen? Zo ja voor welke diploma? Weet jij een leuke tekst voor op de medaille laat het dan in een opmerking hieronder weten. Wie weet maak ik daar dan ook wel een printable van. 

 Wordt lid van mijn facebook groep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoi, mijn naam is Melanie
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
Hoi, mijn naam is Melanie

Wekom bij de blog Mel DIY.  Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun

Lets get sociale

Wordt lid van mijn Facebook groep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Nog meer DIY’s voor jou…

Robot surprise

Ben je niet echt een knutsel wonder, vind je een Sinterklaas surprise maken stressvol? Wil je zo min mogelijk geld uitgeven aan het maken van de surprise? Dan heb ik de ideale surprise voor jou. Deze super simpel te knutselen robot surprise is in minder dan een uur...

Knutselspullen wenslijst in je bullet journal

Een knutselspullen wenslijst maken is een handige manier om te onthouden wat je echt wilt hebben, of nodig hebt. Zo kan jij jezelf nog meer verantwoordelijk houden om impuls aankopen tegen te gaan. Te sparen voor dat, wat sparks your joy.  Maak de knutselspullen...

Enge lampion knutselen voor Sint Maarten

Heb je een kind dat mee doet aan Sint Maarten of Halloween? Houd jouw kind van griezelen? Dan heb ik de  DIY lampion voor jou.Het is weer donderdag, en dat betekend de creatieve creacross uitdaging met linkparty.  Het thema van deze week is Sint Maarten. Dit keer geen...

Halloween maskers knutselen

Met 1 basis masker maak je heel veel verschillende maskers. Omdat het bijna Halloween is maakte ik met mijn kleuter enge maskers.  Enge maskers die zo simpel zijn dat je het zo gemaakt is. Eerder maakte ik al diverse maskers en superhelden maskers. Allemaal gemaakt...

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This