LEGO thema verjaardagsfeestje ideeën

apr 23, 2019 | DIY, Knutselen, knutselen met kinderen, Party time, Printables, Verjaardag | 0 Reacties

Heb je een kind dat gek is van LEGO? En is hij of zij bijna jarig. Dan is dit de blog voor jou. Diverse leuke ideen om een LEGO thema verjaardagsfeestje te geven.

Een thema feestje is helemaal hip. Tegenwoordig heeft elk (kinder-) verjaardag een thema. Met twee LEGO fans in huis kon ik het dan ook niet laten om er wat mee te gaan doen.

Diverse ideeën om het LEGO thema verjaardagsfeestje onvergetelijk te maken.

Tafel versieren

Maak kubussen waar servetten, rietjes en bestek in kan houden. Leuk en simpel om van te voren met je kind te maken.

Maak in de kubus een vakje zodat bepaalde items gescheiden kunnen blijven. Zoals ik dat met de servetten en rietjes hebt gedaan.

Tips:

 • Maak de LEGO kubus eerst goed schoon voordat je het in gebruik neemt. Ik weet niet hoe het met de LEGO van jouw kinderen zit maar hier is het nooit echt schoon.
 • Je kan ook de LEGO kubus om een bestaande bak heen bouwen. Zo werk je toch in thema, maar dan met een bakje dat 100% schoon is.

LEGO taart

Een feestje kan niet ontbreken zonder een taart. Maya van Mama Maai heeft een super leuke taart gemaakt. Deze taart is gemaakt voor de stoeren bouwer. Maar met een paar aanpassingen om te toveren naar jouw favo LEGO.

Kinder feestjes activiteiten.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

De LEGO bingo

Kinderen vermaken op een feestje kan een dingetje zijn. Maar met een bingo zijn kinderen altijd even zoet. Met een klein prijsje, wordt het nog leuker.

Het spel is te spelen tussen de 4 en 32 personen. Alleen de set voor 4 personen is gratis.

Hoe kom jij aan het spel?

Klik op de onderstaande knop en ga naar de blog. Verschillende opties worden je daar geboden.

5x LEGO uitnodigingen
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

LEGO bouw opdrachten kaartspel.

Nog niet klaar met het entertainen van kinderen? Met de bouw opdrachten kaartspel daag je de kinderen uit.

Elk kaartje staat een bouw opdracht. Maak in dit geval groepjes kinderen (solo kan ook) en laat ze binnen een bepaalde tijd een opdracht bouwen.

Geef elke groepje of kind een eigen opdracht en laat ze het bouwen. Laat de andere kinderen raden wat de ander heeft gemaakt. De groep of persoon die het meest goed geraden heeft, kan je iets extra geven. Een medaille is al super leuk voor kinderen om te winnen.

Trekpop

Op zoek naar nog een leuke DIY om te maken met de kinderen tijdens het feestje? Fleur van Miz Flurry heeft een LEGO trekpop dat je gratis kan uitprinten.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

LEGO thema uitnodigingen

Om kinderen op je feestje te laten komen heb je natuurlijk wel uitnodigingen nodig.

Ik maakte twee soorten LEGO thema uitnodigingen. Zo heb je ook dit binnen het thema.

De uitnodigingen kan je downloaden door op de onderstaande knop te klikken. Aan jou welke van de twee je gaat uitprinten.

In de shop

5x LEGO uitnodigingen

LEGO uitnodigingen 5 kaarten voor een echte LEGO fan

Let op, Na betaling krijg je direct een link mee om het te downloaden

0,99

Ik kan nog heel veel meer leuke ideeën verzinnen. Ik kom hier dan ook snel op terug voor nog meer leuke ideeen voor een LEGO thema verjaardagsfeestje.

Misschien deed je al mee aan de crea cross of weet je niet zo goed hoe je het moet aanpakken. Zowel voor de bloggers onder ons als de niet bloggers    

De linkparty staat namelijk open voor alle nieuwe creatieve projecten die je hebt gemaakt te komen linken. Dat kan een video zijn of een instagram foto, een facebookpost of een blogartikel. Aldus Ilse van Kreanimo  

    Voor de niet bloggers kan je dus ook mee doen. Graag zelfs. Als je wilt krijg ook jij een vermelding op Sociale media en is ook jouw werk even te bewonderen voor iedereen die het maar wilt zien.  

Co-host

    Vergeet ook niet om een kijkje te nemen bij Natasha van mama duizendpoot (de andere Co-host). Natascha maakte dit keer draken maskers.    

Link Party

    Link jouw creatieve uitspatting met ons via de link party. Zo kan iedereen jouw werk bekijken  

Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Welkom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Nieuw in de MelDIY shop

1,99

Smûk. Fries geluk in een creatief boek.

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

NOG MEER DIY’s VOOR JOU…

Mythografie dieren

Mythografie dieren

Een kleur boek met verborgen schatten. Een boek waar fantasie verweven is met het dierenrijk. Klikt het als een kleurboek dat jij wilt hebben? Lees dan verder.Treed een wereld vol betoverende dieren, mythologische wezens en verborgen geheimen binnen in Mythografie...

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action.

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action.

Pompoenen beschilderen die vele jaren meegaan, het kan. Met plastic pompoenen kan je ze maken naar je eigen smaak. Want waarom moet een pompoen per se oranje zijn. Vandaag geef ik je tips om simpel pompoenen kan pimpen en voor vele jaren kan gebruiken.Al een aantal...

Konijn van pompoms knutselen

Konijn van pompoms knutselen

Van pompoms kan je heel veel dingen maken. Zo ook dieren. Vandaag vertel ik je stap voor stap hoe je een konijn kan maken van pompoms. Wil je een ander dier maken dat kan ook. De techniek is zo simpel dat je er elk dier kan van maken dat je wiltMet dierendag of Pasen...

Uil knutselen met wc-rollen

Uil knutselen met wc-rollen

Knutselen met wc-rollen is een manier om goedkoop de leukste dingen te knutselen. Met de herfst om de hoek leek het mij leuk om jou te laten zien hoe je stap voor stap een uil kan maken van een wc-rol.De uil heb ik gemaakt door de veren na te bootsen met cirkels. Met...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This