LEGO bouw uitdagingen winter en feestdagen editie

Feestdagen, knutselen met kinderen, Printables | 0 Reacties

Speelkaarten speciaal om het bouwen met LEGO nog uitdagender te maken. Gewoon voor de fun of om echte wedstrijden te houden. Nadat het al vele malen is gedownload is het tijd voor een uitbreiding. Passend bij de tijd van het jaar. Nieuwe LEGO bouw uitdagingen winter en feestdagen editie kaartspel gemaakt.

Shares
  • Facebook
  • Pinterest
Shares
  • Facebook
  • Pinterest

Met drie grote liefhebbers van LEGO in huis, is het dan ook niet zo gek dat ik het volgende heb bedacht. LEGO bouw uitdagingen kaartspel. 

Al meerdere thema’s zijn de revue gepasseerd. En nu eentje met een lente / Paas thema.

Ik weet niet wat ik moet spelen. Ik verveel me. Komt het je bekend voor? Regelmatig hoor ik deze woorden voorbij komen. Vooral als ze weer eens willen nestelen op de bank achter de tv en spelcomputers.

Als dat dan niet mag is niks leuk. Maar hoe kan je er dan toch voor zorgen dat kinderen zich kunnen vermaken. Vanaf nu kan je de LEGO uitdagingen kaartspel er bij pakken.

LEGO bouw uitdagingen winter en feestdagen speelregels:

Nadat je het hebt uitgeprint en uitgeknipt kan je aan de slag. Je hebt om te beginnen het basis spel nodig (blauwe en oranje kaarten).

Basisspel en extra uitdagingen:

De basisspel bestaat uit 2 delen. 1 deel is een uitdaging zoals deze. Maar de andere kaart heb je nodig om het spel te kunnen spelen met een extra uitdaging (blauwe kaarten). Deze kaarten kan je toevoegen om het nog iets moeilijker te maken.

Niet aan te raden bij hele jonge kinderen, of als je maar een beperkt aantal LEGO blokken tot je beschikking hebt.

De overige uitdagingen kaartenspel, zijn kaarten waarbij je een opdracht krijgt. De kaarten zijn vaak rond een thema gemaakt.

Wil je het complete spel downloaden? Dat kan. Met de onderstaande link krijg jij het gratis bezorgd. Heb je al een deel en wil je alleen dit deel dan kan je alleen dit deel uitprinten. Je kan zelf sellecteren wat je wilt hebben.

Wat is de bedoeling:

Schud de extra uitdagende kaartset door elkaar. ( gebruik je deze niet, vergeet dit dan maar).

Doe dit ook met de tweede thema kaart set. Hou ze wel gescheiden.

Pak van de eerste stapel een kaart. Lees wat er op staat en bouw dit. Sommige opdrachten zijn best een uitdaging. Maar denk vooral niet te moeilijk.

Wil je meer uitdaging dan pak je er een kaartje bij van de extra uitdagingen stapel. Hier staat op met welke stenen je moet bouwen. Of wat je in je bouwwerk moet verwerken.

Dit waren de spelregels voor de LEGO bouw uitdagingen winter en feestdagen.

Wil je meer lezen over de andere thema’s? Klik dan op de onderstaande link voor meer info.

Welk thema’s zou jij graag willen terug zien in de volgende reeks?

Spelen jouw kinderen graag met LEGO? Zo ja wat maken ze er graag mee? denk je dat deze LEGO bouw opdrachten kaartspel een toevoeging zal zijn tijdens het spelen met LEGO?

Shares
  • Facebook
  • Pinterest
Shares
  • Facebook
  • Pinterest

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Hoi mijn naam is Melanie
Shares
  • Facebook
  • Pinterest

Hoi mijn naam is Melanie

Wekom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun.

Lets get sociale

Bloesemboom schilderen met wattenstaafjes

Ben jij het weer ook zo beu? Verlang je al naar de lente of zomer? Of ben je op zoek naar een schilderij die de moeite waard is om op te hangen? Ik laat je vandaag een manier zien hoe je heel makkelijk een bloesemboom kan schilderen met wattenstaafjes. Het is zo...

Valentijnsdag bingo

Ben jij op zoek naar leuke activiteiten met kinderen rond het thema Valentijnsdag? Dan is de Valentijnsdag bingo wat voor jou. Met een beetje hulp al vanaf jonge leeftijd te spelen. En het mooie is…. Het is gratis te downloaden. De bingo is goed voor jonge kinderen om...

DIY planeet

Diverse leuke DIY's rond het thema The earth of op zijn Nederlands de planeet/ aarde. Wat je er allemaal mee kan dat zie je in de linkparty en Instagram-challenge van deze weekAls je mij al een tijdje volgt dan weet je dat ik elke donderdag mee deed aan een creatieve...

DIY draken.

Op zoek naar draken om te knutselen? Laat je inspireren en ga zelf aan de slag. Dat zie je in de linkparty en Instagram-challenge van deze weekAls je mij al een tijdje volgt dan weet je dat ik elke donderdag mee deed aan een creatieve uitdaging, genaamd crea cross. Na...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This