LEGO bouw uitdagingen winter en feestdagen editie

nov 27, 2018 | knutselen met kinderen, Party time, Printables | 0 Reacties

Speelkaarten speciaal om het bouwen met LEGO nog uitdagender te maken. Gewoon voor de fun of om echte wedstrijden te houden. Nadat het al vele malen is gedownload is het tijd voor een uitbreiding. Passend bij de tijd van het jaar. Nieuwe LEGO bouw uitdagingen winter en feestdagen editie kaartspel gemaakt.

Shares
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter

Met drie grote liefhebbers van LEGO in huis, is het dan ook niet zo gek dat ik het volgende heb bedacht. LEGO bouw uitdagingen kaartspel. 

Al meerdere thema’s zijn de revue gepasseerd. En nu eentje met een lente / Paas thema.

Ik weet niet wat ik moet spelen. Ik verveel me. Komt het je bekend voor? Regelmatig hoor ik deze woorden voorbij komen. Vooral als ze weer eens willen nestelen op de bank achter de tv en spelcomputers.

Als dat dan niet mag is niks leuk. Maar hoe kan je er dan toch voor zorgen dat kinderen zich kunnen vermaken. Vanaf nu kan je de LEGO uitdagingen kaartspel er bij pakken.

LEGO bouw uitdagingen winter en feestdagen speelregels:

Nadat je het hebt uitgeprint en uitgeknipt kan je aan de slag. Je hebt om te beginnen het basis spel nodig (blauwe en oranje kaarten).

Basisspel en extra uitdagingen:

De basisspel bestaat uit 2 delen. 1 deel is een uitdaging zoals deze. Maar de andere kaart heb je nodig om het spel te kunnen spelen met een extra uitdaging (blauwe kaarten). Deze kaarten kan je toevoegen om het nog iets moeilijker te maken.

Niet aan te raden bij hele jonge kinderen, of als je maar een beperkt aantal LEGO blokken tot je beschikking hebt.

De overige uitdagingen kaartenspel, zijn kaarten waarbij je een opdracht krijgt. De kaarten zijn vaak rond een thema gemaakt.

Wil je het complete spel downloaden? Dat kan. Met de onderstaande link krijg jij het gratis bezorgd. Heb je al een deel en wil je alleen dit deel dan kan je alleen dit deel uitprinten. Je kan zelf sellecteren wat je wilt hebben.

Wat is de bedoeling:

Schud de extra uitdagende kaartset door elkaar. ( gebruik je deze niet, vergeet dit dan maar).

Doe dit ook met de tweede thema kaart set. Hou ze wel gescheiden.

Pak van de eerste stapel een kaart. Lees wat er op staat en bouw dit. Sommige opdrachten zijn best een uitdaging. Maar denk vooral niet te moeilijk.

Wil je meer uitdaging dan pak je er een kaartje bij van de extra uitdagingen stapel. Hier staat op met welke stenen je moet bouwen. Of wat je in je bouwwerk moet verwerken.

Dit waren de spelregels voor de LEGO bouw uitdagingen winter en feestdagen.

Wil je meer lezen over de andere thema’s? Klik dan op de onderstaande link voor meer info.

Welk thema’s zou jij graag willen terug zien in de volgende reeks?

Spelen jouw kinderen graag met LEGO? Zo ja wat maken ze er graag mee? denk je dat deze LEGO bouw opdrachten kaartspel een toevoeging zal zijn tijdens het spelen met LEGO?

Shares
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter
Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Welkom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Diamond painting tips en tricks

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This