Kleurboek From Holland with love. Review

aug 22, 2020 | DIY, Knutselen, Review | 0 Reacties

Mus creatief en BBNC-uitgeverij hebben een nieuw kleurboek en dit keer als thema, Nederland.

Na het lezen van de review weet jij wat je kan verwachten. Is het kleurboek iets voor jou? Lees dan snel verder voor antwoord op die vraag.

De zomer nadert zijn einde. Straks zitten we weer veel meer in huis. Kleuren is een heerlijke manier om creatief bezig te zijn. Het kleurboek voor volwassenen From Holland with love komt dan ook een perfect moment.

Kleurboek, From Holland with love

From Holland with love is een fantastisch souvenir en verreweg de mooiste ode aan ons land. In dit kleurboek vind je Masja van den Berg haar prachtigste platen, geïnspireerd op de schoonheid van Holland. Alles komt voorbij, betoverende landschappen, leeuwen, historische molens, grachtenpanden, poëzieplaatjes en gezellige melkmeisjes. Geschikt voor zowel beginnende als ervaren kleurders.
Masja van den Berg maakt al haar tekeningen met de hand en laat zich graag inspireren door de natuur. Aldus Mus creatief

Review Kleurboek From Holland with love
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Conclusie:

De illustraties zijn mooi gemaakt. Het doen mij denken aan Delfts blauw. 

Persoonlijk vind ik het erg leuk om een keer een kleurboek te hebben die totaal anders is dan alle andere kleurboeken is. Doordat het mij doet denken aan Delfst blauw daagt het mij uit om het ook zo in te kleuren. Uiteraard kan je het inkleuren zoals jij het wilt. Ik daag je uit om minstens 1 kleurplaat uit het kleurboek From Holland with love in te kleuren zoals Delfts blauw er uit ziet. Het zal je kleurtechniek verbeteren.

Review Kleurboek From Holland with love
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
Review Kleurboek From Holland with love
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Papier kwaliteit.

Het papier kan je er heel makkelijk uit halen doormiddel van een scheurlijn. Zo kan je de kleurplaat gebruiken voor wat je ook maar wilt. Ik vind het leuk om te verwerken in kaarten, scrapbook, Bullet journal of als inpakpapier. En heel soms… inlijsten.

Het papier voelt niet al te dik aan, maar doordat het niet aan beide zijdes is geprint, maakt dit niet zoveel uit. Wel kan het invloed hebben het inkleuren met stiften. Als je er meerdere keren overheen gaat met je stift, zou het papier kapot kunnen gaan. Zelf is het mij niet overkomen, maar is wel iets om rekening mee te houden als je inkleurt.

Dus…

Ben jij op zoek naar een prachtig kleurboek, met een Nederlands thema en natuur. Een boek vol met mooie illustraties, dan is dit het kleurboek voor jou.

Review Kleurboek From Holland with love
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Overige informatie:

Flaura en fauna kleurboek is onder anderen te koop bij Bruna

Prijs: €1599 

Bindwijze: Hardcover

Aantal pagina’s: 64

Auteur: Masja van den Berg

Uitgever: BBNC Uitgevers

EAN: 9789045325965

Kleur jij graag? En denk je dat deze kleurboek iets voor jou is? Wat zie jij graag in een kleurboek? 

Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Welkom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Nieuw in de MelDIY shop

2,50

Smûk. Fries geluk in een creatief boek.

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

NOG MEER DIY’s VOOR JOU…

Doily slinger met waterverf knutselen

Doily slinger met waterverf knutselen

Heb jij nog ergens doilies in je huis liggen? Weet je niet zo goed wat je er mee aan moet? Of heb je binnenkort een tea party? Dan is een doily slinger met waterverf knutselen iets voor jou.Al jaren heb ik een pakket met doilies liggen in mijn knutsel kast. Ik gebruik...

Vriendenboekje voor je leraar

Vriendenboekje voor je leraar

Op zoek naar een cadeau voor de juf of meester? Een cadeau wat ze altijd kunnen bewaren? Een cadeau dat altijd leuk blijft? Wat dacht je er dan van om een vriendschapboekje te maken voor de leraar. Gratis printable.!!!Een vriendenboekje is altijd leuk. Zo nu en dan er...

Bedankje tags voor de leraar

Bedankje tags voor de leraar

Wil jij iets maken of kopen om de leraar te bedanken? Met de bedankje tags maak je het geven van een cadeautje nog leuker. En het mooiste is, het is gratis te downloaden. Dus direct te gebruiken.Diverse tags voor verschillende cadeautjes.  Hoe kom je aan de Bedankje...

Plan with me. Bullet journal thema kleurrijk surfen

Plan with me. Bullet journal thema kleurrijk surfen

Op zoek naar een vrolijke lente en zomer thema voor in je bullet journal? Dan is de plan with me van deze maand echt iets voor jou. Het thema dat ik dit keer gebruik is kleurrijk surfen aan het strand thema. Laat je inspireren en maak jouw creatie.Kleurrijk surfen is...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This