Kleurboek From Holland with love. Review

aug 22, 2020 | DIY, Knutselen, Review | 0 Reacties

Mus creatief en BBNC-uitgeverij hebben een nieuw kleurboek en dit keer als thema, Nederland.

Na het lezen van de review weet jij wat je kan verwachten. Is het kleurboek iets voor jou? Lees dan snel verder voor antwoord op die vraag.

De zomer nadert zijn einde. Straks zitten we weer veel meer in huis. Kleuren is een heerlijke manier om creatief bezig te zijn. Het kleurboek voor volwassenen From Holland with love komt dan ook een perfect moment.

Kleurboek, From Holland with love

From Holland with love is een fantastisch souvenir en verreweg de mooiste ode aan ons land. In dit kleurboek vind je Masja van den Berg haar prachtigste platen, geïnspireerd op de schoonheid van Holland. Alles komt voorbij, betoverende landschappen, leeuwen, historische molens, grachtenpanden, poëzieplaatjes en gezellige melkmeisjes. Geschikt voor zowel beginnende als ervaren kleurders.
Masja van den Berg maakt al haar tekeningen met de hand en laat zich graag inspireren door de natuur. Aldus Mus creatief

Review Kleurboek From Holland with love
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Conclusie:

De illustraties zijn mooi gemaakt. Het doen mij denken aan Delfts blauw. 

Persoonlijk vind ik het erg leuk om een keer een kleurboek te hebben die totaal anders is dan alle andere kleurboeken is. Doordat het mij doet denken aan Delfst blauw daagt het mij uit om het ook zo in te kleuren. Uiteraard kan je het inkleuren zoals jij het wilt. Ik daag je uit om minstens 1 kleurplaat uit het kleurboek From Holland with love in te kleuren zoals Delfts blauw er uit ziet. Het zal je kleurtechniek verbeteren.

Review Kleurboek From Holland with love
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
Review Kleurboek From Holland with love
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Papier kwaliteit.

Het papier kan je er heel makkelijk uit halen doormiddel van een scheurlijn. Zo kan je de kleurplaat gebruiken voor wat je ook maar wilt. Ik vind het leuk om te verwerken in kaarten, scrapbook, Bullet journal of als inpakpapier. En heel soms… inlijsten.

Het papier voelt niet al te dik aan, maar doordat het niet aan beide zijdes is geprint, maakt dit niet zoveel uit. Wel kan het invloed hebben het inkleuren met stiften. Als je er meerdere keren overheen gaat met je stift, zou het papier kapot kunnen gaan. Zelf is het mij niet overkomen, maar is wel iets om rekening mee te houden als je inkleurt.

Dus…

Ben jij op zoek naar een prachtig kleurboek, met een Nederlands thema en natuur. Een boek vol met mooie illustraties, dan is dit het kleurboek voor jou.

Review Kleurboek From Holland with love
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Overige informatie:

Flaura en fauna kleurboek is onder anderen te koop bij Bruna

Prijs: €1599 

Bindwijze: Hardcover

Aantal pagina’s: 64

Auteur: Masja van den Berg

Uitgever: BBNC Uitgevers

EAN: 9789045325965

Kleur jij graag? En denk je dat deze kleurboek iets voor jou is? Wat zie jij graag in een kleurboek? 

Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Welkom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Nieuw in de MelDIY shop

1,20

Smûk. Fries geluk in een creatief boek.

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

NOG MEER DIY’s VOOR JOU…

Boekje voor Moederdag knutselen

Boekje voor Moederdag knutselen

Wil je iets leuks maken voor Moederdag zonder uren eraan kwijt te zijn. Het Moederdag boekje is een boekje waarin je de leukste herinneringen kan bewaren zonder heel veel zelf te hoeven doen. Het is een soort van vriendschap boekje voor je mama of oma.Het Moederdag...

Uitvouwbare Moederdag kaart printable

Uitvouwbare Moederdag kaart printable

Wil je zelf iets maken voor Moederdag? Geen tijd, ideeën of zin om alles zelf te bedenken. Dan is de uitvouwbare Moederdag kaart echt iets voor jou.De uitvouwbare Moederdag kaart is gemaakt op A4 formaat. Na het downloaden kan je de kaart gebruiken zoals die is, of...

Bloesemboom knutselen met kinderen

Bloesemboom knutselen met kinderen

Word jij ook zo blij van bloesembomen vol in bloei? Vandaag maak ik een bloesemboom met wc rollen en crêpepapier. Het resultaat mag er zijn. Maak er meerdere en je zal een wauw effect teweegbrengen. En het is niet eens moeilijk om te maken.Een bloesemboom in bloei is...

Magneten maken met papier en mod podge

Magneten maken met papier en mod podge

Heb jij oude magneten of wil jij een persoonlijk cadeau maken? Door magneten te maken met papier en mod podge kan jij een persoonlijk tintje geven aan magneten. Ik laat je zien hoe.Heb jij oude magneten of wil jij een persoonlijk cadeau maken? Door magneten te maken...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This