Johanna’s Kerstmis kleurboek voor volwassenen review

dec 14, 2020 | Kerstdagen en oud en nieuw, Knutselen, Party time, Review | 0 Reacties

Ben je op zoek naar een kerstcadeau voor een creatief persoon? Of ben je zelf op zoek naar een cadeau om te vragen? Op zoek naar een nieuwe hobby? Wat je reden ook is, er zijn genoeg redenen te bedenken om de kleurboek van Johanna’s Kerstmis toe te voegen aan je collectie.

De kleurboeken van Johanna zijn altijd een lust voor het oog. De Johanna Kerstmis kleurboek voor volwassenen is geen uitzondering

Eerder heb ik al kleurboeken van Johanna mogen reviewen. Een beetje bevooroordeeld ben ik dan ook wel. Althans ik ken haar tekenstijl en ben gecharmeerd van haar andere kleurboeken. Ben benieuwd wat jij zal vinden van het kleurboek als je de review hebt gelezen.

Eerste indruk

De Kaft geeft een kijkje in haar tekenstijl. Het goud dat er in zit past perfect bij de Kerst.

De kleurplaten zitten op een enkele pagina met een mooie print er achter. Zo hoef je nooit te kiezen welke pagina je wilt inkleuren. Doordat de achterkant een print heeft leent de kleurplaat zich uitstekend voor cadeau papier van een klein cadeautje. 

De kleruplaten kan je er makkelijk uit halen doordat er scheurlijnen aan zitten. 

De kleurplaten ademen Kerstmis in de typische Johanna stijl.

Papier

Het papier is van een prima kwaliteit. Zelfs met mijn alcohol markers kan ik er in kleuren. (Doe er dan wel een stuk papier onder, aangezien alcohol markers overal doorheen gaan.)

Het papier is glad genoeg om met alcohol markers te werken, maar nog wel stroef genoeg om met kleurpotloden in te kunnen werken. 

Dit keer heb ik geen waterverf er in uitgeprobeerd. Maar aangezien het papier van de zelfde kwaliteit is als mijn eerder gereviewde kleurboek van Johanna, voorzie ik hier geen schokkende, onverwachte uitkomst.

Johanna's Kerstmis kleurboek voor volwassenen review
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Foto van een kleurplaat ingekleurd met alcohol markers. Is nog niet af maar hoop je hiermee te insprireren.

Johanna's Kerstmis kleurboek voor volwassenen review huisjes
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
Johanna's Kerstmis kleurboek voor volwassenen review
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Conclusie

Er zijn veel kleurplaten waarvan er maar 1 of 2 tussen zitten die ik niet zo geweldig vind, maar dat heb je in elke kleurboek wel.

Zelfs mijn jongste zoon (12 jaar) is erin gaan kleuren en vindt de kleurplaten mooi. Al zijn er kleurplaten waar veel werk in zal zitten er zijn ook makkelijke en minder gedetailleerde kleurplaten, vandaar dat mijn zoon er ook in kan kleuren. De aandachtspan van een kind is vaak minder lang dan dat van een volwassenen.

Zoals ik al zei, de Johanna Kerstmis kleurboek voor volwassenen ademt Kerstmis, (de naam zegt het al). Een echte aanrader voor iedereen die van Kerstmis en kleuren houdt.

Johanna's Kerstmis kleurboek voor volwassenen review kerstboom
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
Johanna's Kerstmis kleurboek voor volwassenen review schommelpaard
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Overige informatie:

Johanna Kerstmis kleurboek is onder anderen te koop bij BOL.COM

Prijs: €15,99 

Bindwijze: Paperback

Afmetingen: 25,8 x 25,5 x 1 cm

Aantal pagina’s: 80

Auteur: Johanna Basford

Uitgever: BBNC Uitgevers

Johanna's Kerstmis kleurboek voor volwassenen review
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Welkom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Nieuw in de MelDIY shop

0,99

Smûk. Fries geluk in een creatief boek.

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

NOG MEER DIY’s VOOR JOU…

DIY pompoen pinata

DIY pompoen pinata

Op zoek naar leuke DIY’s om te maken voor Halloween? Dan is de pompoen piñata perfect. Kinderen vinden piñata’s geweldig. De piñata is simpel te maken en kost je vrij weinig. Klinkt het perfect…. Dan is de DIY-pompoen piñata perfect voor jou.De herfst is in aantocht…...

Herfstkrans maken met spullen van de Action

Herfstkrans maken met spullen van de Action

Op zoek naar een leuke herfstkrans om zelf te maken? Geen zin om er uren mee bezig te zijn en veel geld aan uit te geven. Met spullen, te koop bij de Action maak je een eyecatcher van een krans.De krans is geschikt voor buiten en daarmee een leuke decoratie voor aan...

Krijtbord maken van fotolijst

Krijtbord maken van fotolijst

Heb jij een fotolijst over of wil je een leuke krijtbord zelf maken. Het is simpeler dan jij zou denken om een krijtbord te maken. Ik had al heel lang een grote tweedehands fotolijst. Niet een mega bijzondere of mooie maar prima, het was immers gratis en grote lijsten...

Plan with me. Bullet journal thema naturel boho

Plan with me. Bullet journal thema naturel boho

Hou jij van naturel, natuur en boho dan is dit de thema voor jou. Plan samen met mij de maand augustus. Laat je inspireren. Met gratis omslag om de maand goed te beginnen.Let op!!! Ik werk in een travelers notebook. Deze wijkt af van de standaard bullet journal maat...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This