Johanna’s Kerstmis kleurboek voor volwassenen review

dec 14, 2020 | Kerstdagen en oud en nieuw, Knutselen, Party time, Review | 0 Reacties

Ben je op zoek naar een kerstcadeau voor een creatief persoon? Of ben je zelf op zoek naar een cadeau om te vragen? Op zoek naar een nieuwe hobby? Wat je reden ook is, er zijn genoeg redenen te bedenken om de kleurboek van Johanna’s Kerstmis toe te voegen aan je collectie.

De kleurboeken van Johanna zijn altijd een lust voor het oog. De Johanna Kerstmis kleurboek voor volwassenen is geen uitzondering

Eerder heb ik al kleurboeken van Johanna mogen reviewen. Een beetje bevooroordeeld ben ik dan ook wel. Althans ik ken haar tekenstijl en ben gecharmeerd van haar andere kleurboeken. Ben benieuwd wat jij zal vinden van het kleurboek als je de review hebt gelezen.

Eerste indruk

De Kaft geeft een kijkje in haar tekenstijl. Het goud dat er in zit past perfect bij de Kerst.

De kleurplaten zitten op een enkele pagina met een mooie print er achter. Zo hoef je nooit te kiezen welke pagina je wilt inkleuren. Doordat de achterkant een print heeft leent de kleurplaat zich uitstekend voor cadeau papier van een klein cadeautje. 

De kleruplaten kan je er makkelijk uit halen doordat er scheurlijnen aan zitten. 

De kleurplaten ademen Kerstmis in de typische Johanna stijl.

Papier

Het papier is van een prima kwaliteit. Zelfs met mijn alcohol markers kan ik er in kleuren. (Doe er dan wel een stuk papier onder, aangezien alcohol markers overal doorheen gaan.)

Het papier is glad genoeg om met alcohol markers te werken, maar nog wel stroef genoeg om met kleurpotloden in te kunnen werken. 

Dit keer heb ik geen waterverf er in uitgeprobeerd. Maar aangezien het papier van de zelfde kwaliteit is als mijn eerder gereviewde kleurboek van Johanna, voorzie ik hier geen schokkende, onverwachte uitkomst.

Johanna's Kerstmis kleurboek voor volwassenen review
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Foto van een kleurplaat ingekleurd met alcohol markers. Is nog niet af maar hoop je hiermee te insprireren.

Johanna's Kerstmis kleurboek voor volwassenen review huisjes
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
Johanna's Kerstmis kleurboek voor volwassenen review
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Conclusie

Er zijn veel kleurplaten waarvan er maar 1 of 2 tussen zitten die ik niet zo geweldig vind, maar dat heb je in elke kleurboek wel.

Zelfs mijn jongste zoon (12 jaar) is erin gaan kleuren en vindt de kleurplaten mooi. Al zijn er kleurplaten waar veel werk in zal zitten er zijn ook makkelijke en minder gedetailleerde kleurplaten, vandaar dat mijn zoon er ook in kan kleuren. De aandachtspan van een kind is vaak minder lang dan dat van een volwassenen.

Zoals ik al zei, de Johanna Kerstmis kleurboek voor volwassenen ademt Kerstmis, (de naam zegt het al). Een echte aanrader voor iedereen die van Kerstmis en kleuren houdt.

Johanna's Kerstmis kleurboek voor volwassenen review kerstboom
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
Johanna's Kerstmis kleurboek voor volwassenen review schommelpaard
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Overige informatie:

Johanna Kerstmis kleurboek is onder anderen te koop bij BOL.COM

Prijs: €15,99 

Bindwijze: Paperback

Afmetingen: 25,8 x 25,5 x 1 cm

Aantal pagina’s: 80

Auteur: Johanna Basford

Uitgever: BBNC Uitgevers

Johanna's Kerstmis kleurboek voor volwassenen review
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Welkom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Nieuw in de MelDIY shop

1,99

Smûk. Fries geluk in een creatief boek.

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

NOG MEER DIY’s VOOR JOU…

Hoe overleef je de Kreadoe beurs?

Hoe overleef je de Kreadoe beurs?

De kreadoe beurs is de plek voor iedereen die ook maar een beetje creatief is of bezig wil zijn. De beurs is erg druk, veel stands en workshops. Ondanks de plattengronden kan het overweldigend zijn. Hoe kan je de dag zo leuk mogelijk maken zonder gillend gek te...

Mythografie dieren

Mythografie dieren

Een kleur boek met verborgen schatten. Een boek waar fantasie verweven is met het dierenrijk. Klikt het als een kleurboek dat jij wilt hebben? Lees dan verder.Treed een wereld vol betoverende dieren, mythologische wezens en verborgen geheimen binnen in Mythografie...

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action.

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action.

Pompoenen beschilderen die vele jaren meegaan, het kan. Met plastic pompoenen kan je ze maken naar je eigen smaak. Want waarom moet een pompoen per se oranje zijn. Vandaag geef ik je tips om simpel pompoenen kan pimpen en voor vele jaren kan gebruiken.Al een aantal...

Konijn van pompoms knutselen

Konijn van pompoms knutselen

Van pompoms kan je heel veel dingen maken. Zo ook dieren. Vandaag vertel ik je stap voor stap hoe je een konijn kan maken van pompoms. Wil je een ander dier maken dat kan ook. De techniek is zo simpel dat je er elk dier kan van maken dat je wiltMet dierendag of Pasen...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This