I spy Herfst editie

sep 10, 2020 | DIY, knutselen met kinderen, Printables | 0 Reacties

I spy herfst editie. Zoek alle plaatjes. Hoe vaak kan jij ze vinden? Een spel dat goed is voor een de nodige tijdverdrijf. 

Diverse plaatjes zijn op verschillende manieren verstopt in de afbeelding. De afbeeldingen kunnen op zijn kop, gespiegeld groter of kleiner zijn. Het is een uitdagend spel voor groot en klein. Elk plaatje zit er meerdere keren in verstopt. (Minstens 1 keer maximaal 10 keer.) Kan jij ze allemaal vinden?

In de I spy herfst editie heb ik onder in het PDF bestand de afbeeldingen die je moet zoeken afgebeeld. In het vakje kan je opschrijven hoeveel keren jij denkt ze te vinden.

Komt jouw antwoord overeen met de juiste antwoorden? Hieronder vind je de antwoorden. Klopt je antwoord niet, zoek dan nog even verder. 

I spy Herfst editie. Zoek de plaatjes. het antwoord
Shares
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter

Hoe te downloaden:

Je klikt op de onderstaande knop. Er opent nu een nieuw tabblad op je scherm. Je kan nu het bestand downloaden.

Krijg je geen toegang?

 

  • Kijk dan eerst of je wel toegang hebt tot Google Drive.
  • Mij toegang vragen tot het bestand via Google Drive heeft geen nut. Het bestand staat namelijk open voor iedereen die de link krijgt. Lukt dit niet, kijk dan of jouw instellingen in jouw Google Drive account goed staan ingesteld. Kijk of jij kan downloaden van anderen accounts. ZO niet verander dan de instelling. Dan zou je het bestand moeten kunnen binnen halen.
  • Heb je geen Google account dan is het helaas niet mogelijk om de PDF bestand te downloaden. Vraag het desnoods aan iemand die wel een google account heeft.
  • Kom je er dan nog niet uit neem dan contact met mij op. Dan komen wij er vast wel samen uit.

Heb je het gedownload dan kan je beginnen met zoeken.

Denk je na het downloaden, dit vind ik zo leuk ↓ hieronder vind je een link voor maarliefst 6 verschillende pagina’s met nog meer uitdaging.

 

I spy zoekopdrachten herfst editie

I spy zoekopdrachten herfst editie. Zoek de verschillende plaatjes, Kan jij ze allemaal vinden en hoeveel tel jij er? Een leuk spel voor kinderen met als thema herfst. Met 6 pagina’s aan leuke verschillende zoekopdrachten. Plastificeer de spel pagina’s zodat het vaker gespeeld kan worden. Een spel voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar.

Shares

0,99

Lees ook eens:

Sla de DIY op voor later op Pinterest. Gebruik daarvoor de onderstaande afbeelding. Vergeet niet om mij te volgen op Pinterest

I spy herfst editie
Shares
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter
Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Welkom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Nieuw in de MelDIY shop

1,99

Smûk. Fries geluk in een creatief boek.

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

NOG MEER DIY’s VOOR JOU…

Hoe overleef je de Kreadoe beurs?

Hoe overleef je de Kreadoe beurs?

De kreadoe beurs is de plek voor iedereen die ook maar een beetje creatief is of bezig wil zijn. De beurs is erg druk, veel stands en workshops. Ondanks de plattengronden kan het overweldigend zijn. Hoe kan je de dag zo leuk mogelijk maken zonder gillend gek te...

Mythografie dieren

Mythografie dieren

Een kleur boek met verborgen schatten. Een boek waar fantasie verweven is met het dierenrijk. Klikt het als een kleurboek dat jij wilt hebben? Lees dan verder.Treed een wereld vol betoverende dieren, mythologische wezens en verborgen geheimen binnen in Mythografie...

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action.

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action.

Pompoenen beschilderen die vele jaren meegaan, het kan. Met plastic pompoenen kan je ze maken naar je eigen smaak. Want waarom moet een pompoen per se oranje zijn. Vandaag geef ik je tips om simpel pompoenen kan pimpen en voor vele jaren kan gebruiken.Al een aantal...

Konijn van pompoms knutselen

Konijn van pompoms knutselen

Van pompoms kan je heel veel dingen maken. Zo ook dieren. Vandaag vertel ik je stap voor stap hoe je een konijn kan maken van pompoms. Wil je een ander dier maken dat kan ook. De techniek is zo simpel dat je er elk dier kan van maken dat je wiltMet dierendag of Pasen...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This