I spy Herfst editie

sep 10, 2020 | DIY, knutselen met kinderen, Printables | 0 Reacties

I spy herfst editie. Zoek alle plaatjes. Hoe vaak kan jij ze vinden? Een spel dat goed is voor een de nodige tijdverdrijf. 

Diverse plaatjes zijn op verschillende manieren verstopt in de afbeelding. De afbeeldingen kunnen op zijn kop, gespiegeld groter of kleiner zijn. Het is een uitdagend spel voor groot en klein. Elk plaatje zit er meerdere keren in verstopt. (Minstens 1 keer maximaal 10 keer.) Kan jij ze allemaal vinden?

In de I spy herfst editie heb ik onder in het PDF bestand de afbeeldingen die je moet zoeken afgebeeld. In het vakje kan je opschrijven hoeveel keren jij denkt ze te vinden.

Komt jouw antwoord overeen met de juiste antwoorden? Hieronder vind je de antwoorden. Klopt je antwoord niet, zoek dan nog even verder. 

I spy Herfst editie. Zoek de plaatjes. het antwoord
Shares
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter

Hoe kom je aan de printable?

Klik op de onderstaande link en downloaden maar…

Heb je het gedownload dan kan je beginnen met zoeken.

Denk je na het downloaden, dit vind ik zo leuk ↓ hieronder vind je een link voor maarliefst 6 verschillende pagina’s met nog meer uitdaging.

 

I spy zoekopdrachten herfst editie

I spy zoekopdrachten herfst editie. Zoek de verschillende plaatjes, Kan jij ze allemaal vinden en hoeveel tel jij er? Een leuk spel voor kinderen met als thema herfst. Met 6 pagina’s aan leuke verschillende zoekopdrachten. Plastificeer de spel pagina’s zodat het vaker gespeeld kan worden. Een spel voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar.

Shares

0,99

I spy herfst editie
Shares
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter
Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Welkom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Nieuw in de MelDIY shop

1,20

Smûk. Fries geluk in een creatief boek.

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

NOG MEER DIY’s VOOR JOU…

Boekje voor Moederdag knutselen

Boekje voor Moederdag knutselen

Wil je iets leuks maken voor Moederdag zonder uren eraan kwijt te zijn. Het Moederdag boekje is een boekje waarin je de leukste herinneringen kan bewaren zonder heel veel zelf te hoeven doen. Het is een soort van vriendschap boekje voor je mama of oma.Het Moederdag...

Uitvouwbare Moederdag kaart printable

Uitvouwbare Moederdag kaart printable

Wil je zelf iets maken voor Moederdag? Geen tijd, ideeën of zin om alles zelf te bedenken. Dan is de uitvouwbare Moederdag kaart echt iets voor jou.De uitvouwbare Moederdag kaart is gemaakt op A4 formaat. Na het downloaden kan je de kaart gebruiken zoals die is, of...

Bloesemboom knutselen met kinderen

Bloesemboom knutselen met kinderen

Word jij ook zo blij van bloesembomen vol in bloei? Vandaag maak ik een bloesemboom met wc rollen en crêpepapier. Het resultaat mag er zijn. Maak er meerdere en je zal een wauw effect teweegbrengen. En het is niet eens moeilijk om te maken.Een bloesemboom in bloei is...

Magneten maken met papier en mod podge

Magneten maken met papier en mod podge

Heb jij oude magneten of wil jij een persoonlijk cadeau maken? Door magneten te maken met papier en mod podge kan jij een persoonlijk tintje geven aan magneten. Ik laat je zien hoe.Heb jij oude magneten of wil jij een persoonlijk cadeau maken? Door magneten te maken...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This