Hoe overleef je de Kreadoe beurs?

okt 12, 2021 | DIY, Er op uit, Knutselen | 0 Reacties

De kreadoe beurs is de plek voor iedereen die ook maar een beetje creatief is of bezig wil zijn.

De beurs is erg druk, veel stands en workshops. Ondanks de plattengronden kan het overweldigend zijn. Hoe kan je de dag zo leuk mogelijk maken zonder gillend gek te worden? Met mijn tips zal je dag zeker leuker verlopen.

Ga jij naar de Kreadoe beurs? De creatieve beurs waar je werkelijk waar elke creatieve hobby terug kan vinden en heel veel winkels bij elkaar te vinden is. Leuke workshops, gezellige mensen, kortom een leuk dagje uit.

Maar net als de huishoudbeurs kan de Kreadoe beurs best overweldigend zijn. Met de volgende tips zal het je dag zeker een stuk aangenamer maken.

Hoe overleef je de Kreadoe beurs
Shares
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter

Vaste plek

Spreek een plek af waar je elkaar terug kan vinden. Ja zelfs met telefoons kan door de mega drukte, het netwerk plat liggen of zeer traag werken. Weten waar je elkaar terug kan vinden is altijd handig.

Bedenk wat je van tevoren wilt kopen/zien.

Maak een wenslijst van wat je graag zou willen kopen. Mits er ongelimiteerde budget is, hou je je makkelijker aan een budget, als er een lijst is Laat je niet verleiden door andere producten. Hou je aan de lijst. Zoek de producten op je wenslijst van tevoren op. Zo weet je wat je ervoor mag betalen. En of een beurs aanbieding ook echt een aanbieding is. Vind je niet alles op je wenslijst, of is het geen aanbieding dan kan je altijd er nog ever denken om het op een ander moment aan te schaffen.

Bekijk van tevoren welke winkels

Van tevoren kijken welke shops je een kijkje wilt nemen kan handig zijn. Bijvoorbeeld als je erover na denkt een groter item aan te kopen. Is er een verkoper op de beurs, dan kan je daar informatie inwinnen. Het product bekijken enz. Dit is zeker handig als je bijvoorbeeld een nieuwe naaimachine wilt aanschaffen. Er zijn er zoveel te verkrijgen. Met allemaal weer andere opties. Je laten informeren en de opties te bekijken kan het makkelijker maken om tot een juiste keuzen te komen.

Ik koop bijvoorbeeld elke beurs weer een aantal nieuwe Tombow brush pennen. Ik weet wat ze normaal kosten en wat ik er dus niet voor wil betalen. Ik maak van tevoren een lijst met de kleuren die ik al heb, moet vervangen of nieuwe kleuren die ik graag zou willen. Zo kan ik goed en snel de aankopen doen.

Bekijk van tevoren alle workshops

Er zijn vele leuke workshops. Je inschrijven voor de workshops gebeurt veelal van tevoren, door je online in te schrijven. Je kan uiteraard je ook inschrijven als je op de Kreadoe beurs zelf komt, maar vaak zitten ze al vol. Moet of wil je te plekken je inschrijven, zorg dan dat je vroeg aanwezig bent. De workshops zitten veelal om 11 uur al volledig vol.

“Bekijk of doe mee met nieuwe hobby’s, daar is de beurs perfect voor. Want zeg nu zelf, je kan nooit genoeg creatieve hobby’s hebben.”

Zorg voor rust momenten

Je loopt al snel de nodige kilometers. Alle workshops achter elkaar plannen is uiteraard leuk als dat je enige doel is. Maar om de dag afwisselend te houden en niet te veel tegelijk, even een verandering van struinen naar workshop of iets eten zorgt ervoor dat je het een hele dag volhoudt.

Neem eten en drinken mee

Misschien is het dit jaar beter geregeld. Maar ik merkte voorgaande jaren dat het verkrijgen van eten en drinken een drama is. Lange (hele lange) rijen bij de paar plekken waar wat te verkrijgen is. En wat er is te verkrijgen, is erg beperkt. Vegetarisch (laat staan veganistisch) of halal is er niet. Misschien was het er wel, maar ik ben het er niet tegen gekomen. In een tijd waar steeds meer mensen een ander dieet hebben kunnen ze met een aantal best rekening houden. Al is er maar iets in te verkrijgen.

Ik hoop dat je wat aan de tips hebt en vergeet niet te genieten.  Heb jij nog tips dan lees ik die graag terug in de opmerkingen.

Sla de DIY op voor later op Pinterest. Gebruik daarvoor de onderstaande afbeelding. Vergeet niet om mij te volgen op
Pinterest
Hoe overleef je de Kreadoe beurs
Shares
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter
Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Welkom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Nieuw in de MelDIY shop

1,99

Smûk. Fries geluk in een creatief boek.

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

NOG MEER DIY’s VOOR JOU…

Mythografie dieren

Mythografie dieren

Een kleur boek met verborgen schatten. Een boek waar fantasie verweven is met het dierenrijk. Klikt het als een kleurboek dat jij wilt hebben? Lees dan verder.Treed een wereld vol betoverende dieren, mythologische wezens en verborgen geheimen binnen in Mythografie...

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action.

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action.

Pompoenen beschilderen die vele jaren meegaan, het kan. Met plastic pompoenen kan je ze maken naar je eigen smaak. Want waarom moet een pompoen per se oranje zijn. Vandaag geef ik je tips om simpel pompoenen kan pimpen en voor vele jaren kan gebruiken.Al een aantal...

Konijn van pompoms knutselen

Konijn van pompoms knutselen

Van pompoms kan je heel veel dingen maken. Zo ook dieren. Vandaag vertel ik je stap voor stap hoe je een konijn kan maken van pompoms. Wil je een ander dier maken dat kan ook. De techniek is zo simpel dat je er elk dier kan van maken dat je wiltMet dierendag of Pasen...

Uil knutselen met wc-rollen

Uil knutselen met wc-rollen

Knutselen met wc-rollen is een manier om goedkoop de leukste dingen te knutselen. Met de herfst om de hoek leek het mij leuk om jou te laten zien hoe je stap voor stap een uil kan maken van een wc-rol.De uil heb ik gemaakt door de veren na te bootsen met cirkels. Met...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This