Herfstkrans van kastanjers knutselen

okt 31, 2017 | Knutselen, knutselen met kinderen | 0 Reacties

Een herfst krans is simpel te maken met een mooi resultaat. Wat je ook gebruikt voor materialen de natuur geeft je genoeg van zijn schatten dat je kan gebruiken. En daardoor budget vriendelijk.

Shares
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter

Al vele kransen heb ik gemaakt. Van geboorte, lente krans tot verjaardag krans. Voor elke gelegenheid heb ik er wel eentje. Alleen voor de herfst ontbrak nog een krans. Dus dan maar op zoek naar wat de natuur heeft te bieden. Eikels, beukennoten, bladeren, kastanjes alles is bruikbaar.

Moeilijkheidsgraad: ★ ☆ ☆ ☆

Tijdsduur: > 30minuten

Benodigdheden:

  • krans
  • lijm pistool
  • lijm patronen
  • Spullen wat de natuur te bieden heeft.

Werkbeschrijving:

Het is zo simpel dat het weinig uitleg nodig heeft.

Lijm alles vast op de krans

Ik heb de krans geheel van kastanjes gemaakt. Je kan natuurlijk meerdere materialen bij elkaar gebruiken.

Boven op de onderste laag kastanjes ben ik hier en daar nog wat kastanjes gaan lijmen. Zo ontstaat er een mooie dichte krans.

De krans heb ik geheel dicht gemaakt. Maar je kan er ook voor kiezen om maar een deel van de krans te bedekken en de andere helft open te laten.

Het leuke is van een krans dat je alle kanten er mee op kan gaan. Er is geen fout.

De kastanje krans die ik heb gemaakt vind ik nog een beetje saai zoals het nu is. Ik wil er nog een klein detail op plakken. Alleen twijfel ik heel erg aan wat.

Wat vindt jij? Een strik of een paar bladeren? Of vind je het prima zoals het is. Of heb jij misschien nog een idee?

Doordat ik zo twijfel laat ik het voor nu zoals het is. De herfst duurt nog wel even en wie weet wat voor een ingeving ik nog krijg

Lees ook eens: 

Nog meer inspiratie nodig? Elke blogt heeft een overzicht met wat er allemaal aan leuke DIY’s mogelijk is met spullen uit de natuur.

Ondanks dat de herfst nog wel even duurt is dit mijn laatste herfst DIY van dit jaar. Vanaf nu gaat er 2 keer per week een DIY voorbij komen. Waarvan er 1tje over kerst zal gaan. Dit omdat ik vol met  kerst ideeën zit en kerst nu toch wel heel snel dicht bij komt.

De herfst krans is het iets dat jij zal maken of misschien al gemaakt hebt?

 

Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Welkom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Nieuw in de MelDIY shop

0,99

Smûk. Fries geluk in een creatief boek.

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

NOG MEER DIY’s VOOR JOU…

DIY pompoen pinata

DIY pompoen pinata

Op zoek naar leuke DIY’s om te maken voor Halloween? Dan is de pompoen piñata perfect. Kinderen vinden piñata’s geweldig. De piñata is simpel te maken en kost je vrij weinig. Klinkt het perfect…. Dan is de DIY-pompoen piñata perfect voor jou.De herfst is in aantocht…...

Herfstkrans maken met spullen van de Action

Herfstkrans maken met spullen van de Action

Op zoek naar een leuke herfstkrans om zelf te maken? Geen zin om er uren mee bezig te zijn en veel geld aan uit te geven. Met spullen, te koop bij de Action maak je een eyecatcher van een krans.De krans is geschikt voor buiten en daarmee een leuke decoratie voor aan...

Krijtbord maken van fotolijst

Krijtbord maken van fotolijst

Heb jij een fotolijst over of wil je een leuke krijtbord zelf maken. Het is simpeler dan jij zou denken om een krijtbord te maken. Ik had al heel lang een grote tweedehands fotolijst. Niet een mega bijzondere of mooie maar prima, het was immers gratis en grote lijsten...

Plan with me. Bullet journal thema naturel boho

Plan with me. Bullet journal thema naturel boho

Hou jij van naturel, natuur en boho dan is dit de thema voor jou. Plan samen met mij de maand augustus. Laat je inspireren. Met gratis omslag om de maand goed te beginnen.Let op!!! Ik werk in een travelers notebook. Deze wijkt af van de standaard bullet journal maat...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This