Herfst bingo. Rond het thema herfst maakte ik een Bingo. Deze is geschikt voor jong en oud. Met kleine kinderen kan je er een groot avontuur van maken. Zo maken de kleintjes ook kennis met typische dingen die je bij de herfst verwacht.

Shares
  • Facebook
  • Pinterest

Met de herfst komt ook weer de kou en de regen. Kinderen vervelen zich dan veel sneller. Hoe leuk is het dan om een keer met kinderen bingo te spelen. Met vele herkenbare plaatjes is het geschikt voor alle leeftijden.

Is het nog te moeilijk voor je kind. Laat het dan het juiste plaatje bij de bingo kaart zoeken.

Of neem het mee de natuur in en maak er een andere soort bingo van. Elk gevonden item in de natuur dat op de bingo kaart staat kan je dan afstrepen. Een veelzijdige bingo spel dus. En daarom geschikt voor jong en oud.

Lees ook eens: 52 leuke dingen die je kan doen in de herfst met het gezin

Hoe kan ik aan de herfst bingo komen?

Download de files van 6 Paas bingo kaarten. Op een A4 papiertje staan twee bingo kaarten. Knip het doormidden en je hebt er twee. In totaal zijn er 6 bingo kaarten. Willen er meer meespelen dan kan je in groepen werken. Hieronder heb ik de link naar de verschillende te downloaden bingo kaart. ↓

Belangrijk!!! Wil je aub de bovenstaande foto opslaan op Pinterest, als je het graag wilt opslaan voor later. Niet de bingo pdf bestand vanuit google drive opslaan op Pinterest. Ik blokeer dan de link zodat je er niet meer bij kan. Aan Pinterest geef ik door dat het om mijn eigendom gaat, waardoor je een waarschuwing kan ontvangen van Pinterest. Gebeurt dit te vaak dan kan je een ban verwachten van Pinterest. Dit is voor jou niet leuk en voor mij onnodig veel werk.

Gedownload en hoe nu verder?

Heb je alle benodigde herfst bingo en kaarten gedownload? En natuurlijk uitgeprint? Dan heb je het belangrijkste al gedaan.

Wil je het spel vaker kunnen gebruiken dan kan je twee dingen doen.

    • Elke herfst bingo kaart plastificeren.
    • Kaart in een plastic hoesje stoppen.

Als je het maar 1 keer wilt gebruiken dan hoef je het niet te plastificeren.

Als het goed is heb je 1 kaart extra afgedrukt. Deze extra kaart knip je uit. Elke vierkant met een afbeelding knip je uit. Ook deze kan geplastificeerd zijn. Doe dat dan wel voordat je het gaat uitknippen. Het middelste vakje gebruik je niet.

Zorg verder dat je een stiften hebt. Of Whiteboard stiften (hebt als je het op geplastificeerde kaarten gaat spelen.)

Misschien een klein prijsje voor de winnaars.

Shares
  • Facebook
  • Pinterest

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Hoi mijn naam is Melanie

Hoi mijn naam is Melanie

Wekom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun.

Lets get sociale

Diamond painting tips en tricks

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This