Halloween strijkkralen patronen.

okt 11, 2018 | Knutselen, knutselen met kinderen | 0 Reacties

Diverse leuke Halloween strijkralen patronen voor jou om na te maken, je te inspireren. Gebruik het om je huis te versieren, decoreren in Halloween. 

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Halloween strijkkralen patronen

Moeilijkheidsgraad: ★ ☆ ☆ ☆
Tijdsduur: < 120 minuten

Benodigdheden:

Werkbeschrijving:

Ik denk niet dat het ook maar enig uitleg nodig heeft. De Halloween strijkkralen patronen zijn niet al te ingewikkeld om te maken. Geen 3D of wat dan ook. Dus voor iedereen te maken. Hier en daar zal ik een korte toelichting geven.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Halloween letters

Ik heb hiervoor twee foto’s op eentje zijn de letters goed te zien, en dus beter na te maken. Op de andere zie je hoe het er uiteindelijk uit komt te zien als het af is.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Spookje

Dit lieve spookje heb ik gemaakt met glow in the dark strijkkralen. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om het spookje helemaal wit te maken. Helaas zag ik pas na het strijken dat ik er perrongeluk een doorzichtig kraaltje hebt gebruikt in plaats van glow in the dark. Deze moet dus ook in de zelfde kleur als de rest van het spookje.

Lees ook eens: Bosdieren strijkkralen patronen.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Heksje

Het heksje heeft veder geen uitleg nodig denk ik. Het haar van het heksje heb ik gemaakt van verschillende tinten oranje. Dit is aan jou of jij het wilt.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Pompoen

De pompoen zoals je die bovenin ziet is vrij groot en vraagt dan ook wel wat tijd. Los van dat heeft het verder geen uitleg nodig dacht ik zo.

Lees ook eens: Pompoen decoratie ideeën

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Zwarte kat

Deze kat heeft al helemaal geen uitleg nodig. Vrij makkelijk om te maken in minimaal aan tijd.

Lees ook eens:

Dit waren een aantal Halloween strijkkralen patronen. Mijn bedoeling is om er elk jaar een nieuwe aan toe te gaan voegen.  Heb je na het maken van de Halloween strijkkralen patronen nog steeds geen genoeg van strijkkralen.

Lees dan eens: 10 superleuke strijkkralen patronen

Of neem een kijkje op mijn Pinterest bord Strijkkralen. En als je daar dan toch bent, volg mij dan om op de hoogte te blijven van de leukste DIY’s.

Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Wekom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Diamond painting tips en tricks

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This