Halloween maskers knutselen

okt 24, 2019 | DIY, Halloween, Knutselen, knutselen met kinderen | 0 Reacties

Met 1 basis masker maak je heel veel verschillende maskers. Omdat het bijna Halloween is maakte ik met mijn kleuter enge maskers.

Enge maskers die zo simpel zijn dat je het zo gemaakt is.

Halloween masker knutselen met een basis masker veel verschillende maken. gratis printable
Shares
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter

Eerder maakte ik al diverse maskers en . Allemaal gemaakt vanuit een basis masker.

Deze enge maskers zijn niet veel anders.

Gebruik de basis masker om vanuit hier verschillende vormen te maken en te decoreren. 

Zo maakte ik dit keer de maskers hoger. Hierdoor heb je meer ruimte om te decoreren. 

Omdat ik geen vilt of foam kon vinden in de juiste kleuren heb ik het gemaakt van karton. Hiermee kan het ook, maar wil je er langer plezier aan beleven dan is het net zo makkelijk om van vilt of foam te maken. Omdat ik het van karton heb gemaakt, heb ik het in de uitleg over karton. Aan jou met welk materiaal jij wilt werken. 

De schedel

Maak het uit wit karton. De basis masker heb ik twee keer zo hoog gemaakt. Uit een zwart stukje karton heb ik de zwarte ogen gemaakt. Bij de neus heb ik met stift de neus gaten getekend.

De ogen monster

Met een stansmachine heb ik diverse grote cirkels uitgestandst. Je kan dit uiteraard ook knippen. Met hier en daar wat wiebeloogjes komt het nog meer tot zijn recht.

Groene monster

De vorm is in dit geval hetzelfde als die van de andere twee. Net als met de schedel heb ik grote witte vlakken geknipt en opgeplakt. Met stiften heb ik er zwart en rood aan toe gevoegd.

Zo zie je met minimaal aan middelen heb ik verschillende maskers geknutseld. 

Omdat ik gebruik maak van karton heb ik de details kunnen tekenen met stift. Op foam en vilt zal je dit niet met alle stiften kunnen doen. Watervaste stiften zullen eerder nodig zijn. 

Lees ook eens: Hoe maak je zelf goedkoop en simpel je Halloween kostuum

Omdat het donderdag is het weer creacross tijd. De creatieve uitdaging. Met deze keer de uitdaging eng. Wil je weten wat andere hebben gemaakt, of heb jij zelf iets gemaakt dat past bij het thema. Lees dan verder. 

Crea cross

Doe je mee aan de crea cross gebruik dan #creacross zodat wij jouw creatie zien. Op de site van Kreanimo kan je ook meer informatie vinden over de linkparty van deze week.

Webkonijn

Vandaag hebben we een extra co-host. Net als vorige week doet nu weer Webkonijn mee. Dit keer maakte Emmy een huisje voor vleermuizen. Heb jij veel vleermuizen in je omgeving dan is dit de DIY voor jou.

Co-host

Vergeet ook niet om een kijkje te nemen bij Natascha van mama duizendpoot (de andere Co-host).  Natascha maakte deze week iets met een zaklamp. Benieuwd hoe dat er uit ziet? Neem dan snel een kijkje. Misschien deed je al mee aan de crea cross of weet je niet zo goed hoe je het moet aanpakken. Zowel voor de bloggers onder ons als de niet bloggers

De linkparty staat namelijk open voor alle nieuwe creatieve projecten die je hebt gemaakt te komen linken. Dat kan een video zijn of een Instagram foto, een Facebookpost of een blogartikel. Aldus Ilse van Kreanimo

Voor de niet bloggers kan je dus ook mee doen. Graag zelfs. Als je wilt krijg ook jij een vermelding op Sociale media en is ook jouw werk even te bewonderen voor iedereen die het maar wilt zien.

Link Party

Link jouw creatieve uitspatting met ons via de link party. Zo kan iedereen jouw werk bekijken

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter
Sla de DIY op voor later op Pinterest. Gebruik daarvoor de onderstaande afbeelding. Vergeet niet om mij te volgen op Pinterest
Halloween masker knutselen met een basis masker veel verschillende maken. gratis printable
Shares
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter
Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Welkom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Nieuw in de MelDIY shop

0,99

Smûk. Fries geluk in een creatief boek.

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

NOG MEER DIY’s VOOR JOU…

DIY pompoen pinata

DIY pompoen pinata

Op zoek naar leuke DIY’s om te maken voor Halloween? Dan is de pompoen piñata perfect. Kinderen vinden piñata’s geweldig. De piñata is simpel te maken en kost je vrij weinig. Klinkt het perfect…. Dan is de DIY-pompoen piñata perfect voor jou.De herfst is in aantocht…...

Herfstkrans maken met spullen van de Action

Herfstkrans maken met spullen van de Action

Op zoek naar een leuke herfstkrans om zelf te maken? Geen zin om er uren mee bezig te zijn en veel geld aan uit te geven. Met spullen, te koop bij de Action maak je een eyecatcher van een krans.De krans is geschikt voor buiten en daarmee een leuke decoratie voor aan...

Krijtbord maken van fotolijst

Krijtbord maken van fotolijst

Heb jij een fotolijst over of wil je een leuke krijtbord zelf maken. Het is simpeler dan jij zou denken om een krijtbord te maken. Ik had al heel lang een grote tweedehands fotolijst. Niet een mega bijzondere of mooie maar prima, het was immers gratis en grote lijsten...

Plan with me. Bullet journal thema naturel boho

Plan with me. Bullet journal thema naturel boho

Hou jij van naturel, natuur en boho dan is dit de thema voor jou. Plan samen met mij de maand augustus. Laat je inspireren. Met gratis omslag om de maand goed te beginnen.Let op!!! Ik werk in een travelers notebook. Deze wijkt af van de standaard bullet journal maat...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This