Flora en fauna kleurboek voor volwassenen

Knutselen, Review | 0 Reacties

Ontspannen met een kleurboek voor volwassenen. Doe jij dat graag? Of ben jij op zoek naar een mooi kleurboek? Dan heb ik wellicht de tip voor jou. Een kleurboek vol prachtige plaatjes geïnspireerd op de natuur.

Klinkt goed, toch!! Lees dan snel verder voor meer info.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest

Elke vorm van creatief bezig zijn kan erg ontspannen werken. Mij helpt het in ieder geval om even aan niks te denken. Rust in mijn hoofd. Zo fijn.

Kleuren is een van de dingen die ik met grote regelmaat doe. Soms alleen, maar vaak schuiven de kinderen aan om ook te gaan kleuren.

Een dikke rij met kleurboeken versieren dan ook een hele plank ik de kast. 

In de kleurboeken onderling zit een groot verschil ik papier kwaliteit en afbeeldingen.

Zo heb ik kleurboeken van de Action maar ook kleurboeken vanuit een boekhandel. Het prijsverschil is enorm. Maar de papier kwaliteit ook. Ik merkte dat ik de goedkopere kleurboeken vrijwel niet gebruik. Zelfs mijn kinderen mogen er nu naar hartenlust in kleuren.

Al een tijd wilde ik weer een nieuw kleurboek aanschaffen. Zeker nu de dagen korter en kouder worden, vind ik kleuren een heerlijk manier van tijdverdrijf.

Flora en fauna kleurboek is een nieuw boek van de uitgeverij BBNC. En ik mocht het testen. 

Shares
 • Facebook
 • Pinterest

Flaura en fauna kleurboek

Stap in de magische natuurlijke wereld van Maria Trolle in haar nieuwste kleurboek Flora & Fauna. Liefhebbers van natuurlijke motieven, met weelderige bossen vol kleurrijke planten, bloemen en fantasiefiguren kunnen hun hart ophalen.

Het boek is prachtig uitgevoerd met een kartonnen kaft, goudkleurig linnen band, gouden opdruk en goudfolie op de voorkant en prachtige diepzwarte schutbladen. Het papier is licht getint, waardoor de kleuren extra mooi uitkomen.

Lees ook eens: Bullet journal sticker boek deel 2

De afbeeldingen:

Voordat ik je mijn conclusie geef, wil ik je een paar pagina’s laten zien. Zo krijg je een idee van wat je kan verwachten. Een aantal van de pagina’s heb ik ingekleurd, of ben ik er nog mee bezig.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
Shares
 • Facebook
 • Pinterest

Conclusie:

De kleurboek zit vol prachtige illustraties. De een nog mooier dan de ander. Hou je van illustraties van de natuur dan is dit een perfect kleurboek voor jou.

Er zitten echter heel veel illustraties in van feeën en kabouters. Aangezien ik nog geen kleurboek had met dit onderwerp vind ik het wel leuk om erbij te hebben. Maar dit zorgt er wel voor dat dit niet iedereen aan zal spreken.

Zo nu en dan zitten en pagina’s tussen met een zwarte achtergrond. Dit zorgt voor afwisseling, en geeft het een ander effect. (Zie foto, die nog niet af is).

Lees ook eens: 

Papier kwaliteit.

Het papier is van een zeer goeie en dikke kwaliteit. Normaal kleur ik nooit met stiften. Maar speciaal hiervoor ben ik het gaan testen. Het papier kan vrij veel aan.

Maar zoals ik wel had verwacht gaan mijn alcoholbasis stiften er dwars doorheen. Maar ja, die gaan vrijwel overal doorheen.

De potloden werken goed op het papier. Stiften heb ik altijd een beetje moeite mee, dit ligt meer aan mij dan aan het papier.

Dus…

Ben jij op zoek naar een prachtig kleurboek, vol magie, dieren en natuur. Een boek van een hoge kwaliteit? Dan is dit het kleurboek voor jou.

Overige informatie:

Flaura en fauna kleurboek is onder anderen te koop bij BOL.COM

Prijs: €1599 

Bindwijze: Hardcover

Aantal pagina’s: 96

Auteur: Maria trolle

Uitgever: BBNC Uitgevers

 

EAN: 9789045324401

Kleur jij graag? En denk je dat deze kleurboek iets voor jou is? Wat zie jij graag in een kleurboek? 

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Wekom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Diamond painting tips en tricks

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This