DIY planeet

jan 20, 2020 | DIY, Knutselen, knutselen met kinderen | 0 Reacties

Diverse leuke DIY’s rond het thema The earth of op zijn Nederlands de planeet/ aarde. Wat je er allemaal mee kan dat zie je in de linkparty en Instagram-challenge van deze week

Als je mij al een tijdje volgt dan weet je dat ik elke donderdag mee deed aan een creatieve uitdaging, genaamd crea cross. Na drie jaar is crea cross er iets anders uit komen te zien, zoals ik eerder al aangaf in mijn blog met de best van 2019. 

Vanaf nu zal ik elke zondag met een blog online komen. Samen met een aantal andere leuke creatieve dames kan je onze creaties elke zondag op Instagram zien. Soms met een link naar een bijpassende blog. Blogs zoals deze….

De naam crea cross zal niet langer gebruikt worden. Vanaf nu gaat het verder als CreaKrea. Hoe je hieraan mee kan doen, lees je verder onder in de blog.

The earth/ planneet is de uitdaging van deze week.

Dit kan je heel letterlijk nemen door de planeet te schilderen, tekenen of hoe dan ook. Maar je kan ook het anders zien. Dat is het mooie van een uitdaging, interpeteer het vooral zoals jij het wilt.

Zo heb ik ooit een landkaart op een stoel geplakt met Mod Podge.

De landkaart was van Indonesie. Ik ovnd het zo leuk dat ik ook een oude kaart van Amsterdam gebruikte om de andere stoel te bekleden. Inmiddels 5 jaar later staat 1 van de twee stoelen er nog steeds. Het is dus iets wat lang mee kan gaan. (Zie onderstaande foto).

Ik heb het op een stoel geplakt maar dit kan uiteraard op van alles zijn.

Shares
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter
Shares
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter
Shares
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter

DIY planeet

Recyclen is ook een manier hoe je kan denken aan onze planneet. Zo recycle ik graag als ik iets maak. Zo maakte ik ooit een wattenschijf dispenser van chipsverpakking maakte van groentenpotten waxinelichtjes, pennenbakjes en vazen.

Naast al dit probeer ik verpakkingen zoals dozen weer te hergebruiken als ik knutsel.

Recycle jij, door oud en anders vuilnis materiaal te hergebruiken tijdens het knutselen?

Neem  vooral een kijkje bij de andere dames om te zien wat zij hebben gemaakt.

Ik link naar hun Instagram, mits er een blog aan gewijd is.

Wat moet je doen om mee te doen?

Een van de bovenstaande dames, meerdere (of ons allemaal) volgen en taggen op Instagram. Gebruik hashtag #creakrea zo zien we jouw werk en kunnen we jouw creatie delen.

Heb je zelf een blog dat past bij de uitdaging the earth, laat dan een link naar je blog achter onder in linkparty.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Welkom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Nieuw in de MelDIY shop

1,20

Smûk. Fries geluk in een creatief boek.

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

NOG MEER DIY’s VOOR JOU…

Boekje voor Moederdag knutselen

Boekje voor Moederdag knutselen

Wil je iets leuks maken voor Moederdag zonder uren eraan kwijt te zijn. Het Moederdag boekje is een boekje waarin je de leukste herinneringen kan bewaren zonder heel veel zelf te hoeven doen. Het is een soort van vriendschap boekje voor je mama of oma.Het Moederdag...

Uitvouwbare Moederdag kaart printable

Uitvouwbare Moederdag kaart printable

Wil je zelf iets maken voor Moederdag? Geen tijd, ideeën of zin om alles zelf te bedenken. Dan is de uitvouwbare Moederdag kaart echt iets voor jou.De uitvouwbare Moederdag kaart is gemaakt op A4 formaat. Na het downloaden kan je de kaart gebruiken zoals die is, of...

Bloesemboom knutselen met kinderen

Bloesemboom knutselen met kinderen

Word jij ook zo blij van bloesembomen vol in bloei? Vandaag maak ik een bloesemboom met wc rollen en crêpepapier. Het resultaat mag er zijn. Maak er meerdere en je zal een wauw effect teweegbrengen. En het is niet eens moeilijk om te maken.Een bloesemboom in bloei is...

Magneten maken met papier en mod podge

Magneten maken met papier en mod podge

Heb jij oude magneten of wil jij een persoonlijk cadeau maken? Door magneten te maken met papier en mod podge kan jij een persoonlijk tintje geven aan magneten. Ik laat je zien hoe.Heb jij oude magneten of wil jij een persoonlijk cadeau maken? Door magneten te maken...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This