Creachick washitape

feb 1, 2020 | Bullet journal, Review | 0 Reacties

De creachick washitape is zins deze week te koop. Wil je weten wat je ervan kan verwachten en hoe het er uit ziet? Lees dan snel verder.

Beschrijving

Om het journalen, knutselen, inpakken en het maken van collages, kaarten en scrapboeken net iets gemakkelijker te maken, brengen MUS en CreaChick gezamenlijk een set washitapes uit. Volledig in stijl van de mooie creaties van CreaChick en met een handigheidje…… 

Lees ook eens: Creachick bullet journal

Van de zomer had ik denk ik al deze washitape besteld, maar nu pas is het dan zo ver. Later in de schappen dan bedoeld, maar perfectie kan niet worden opgejaagd. Toch!!

Hoe dan ook,  ik wilde zo snel mogelijk met jou de tape bekijken.

Eerste indruk

De tape zit in een mooi doosje. Als je het doosje openmaakt zit er een kaartje bovenop. Daaronder pronken 10 mooie chreachick washitape.

Er vallen direct 2 dingen op.

 • Alle washitape is smal
 • In plaats dat de rolletjes rond zijn, zijn de plat.

De platte tape kan je op deze manier makkelijk mee nemen en rolt het niet zo snel van je tafel af.

Conclusie:

De washitape plakt goed op het papier, en  makkelijk weer te verwijderen. De patronen vind ik allemaal mooi, al weet ik niet zo goed wat ik van de zwarte tape moet vinden. Maar goed, over smaak valt niet te twisten.

Ook vind ik het jammer dat een aantal washitape niet breder is. Zo vind ik de koffie print tape erg leuk. Als het breder was geweest had ik bijvoorbeeld een koffiemok of koffievlek uit kunnen knippen. Iets wat ik altijd een leuk effect vind geven in mijn bujo.

De herfstblaadjes tape had ik graag in mijn herfst maanden gebruikt. Nu zal ik een heel jaar moeten wachten voordat ik er mee kan werken. Echter is dit niet een megaprobleem. Alleen zou ik het nu zo graag willen gebruiken. Iets met ongeduldig zijn.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

De groene blaadjes, koffie thema en de zwarte tape met tekst zijn mijn favoriet. Welke vind jij het leukst?

De creachick washitape is niet goedkoop, bijna 1.50 per rolletje. Met alle goedkopere varianten die er te krijgen zijn is het aan jou te bepalen of je het de moeite waard vind.

  Shares
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter
  Shares
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter

  Overige informatie:

  De creachick washitape is te koop voor €14,99 bij verschillende winkels waaronder Bol.com

  (Let op bij sommige winkels staat het nu nog aangegeven met een prijs van €12,99 maar de prijs is €14,99. Kan je het nog kopen voor 12,99 dan heb je geluk.)

  Neem vooral een kijkje bij de Youtube kanaal van creachick, waar zij meer verteld over de washitape.

  CREACHICK WASHITAPE
  Shares
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter
  Shares

  Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

  Create and have fun,

  Melanie

  Welkom bij de blog Mel DIY.

  Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

  Create and have fun, Melanie

  Lets get sociale

  Nieuw in de MelDIY shop

  1,20

  Smûk. Fries geluk in een creatief boek.

  Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

  Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

  Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

  NOG MEER DIY’s VOOR JOU…

  Boekje voor Moederdag knutselen

  Boekje voor Moederdag knutselen

  Wil je iets leuks maken voor Moederdag zonder uren eraan kwijt te zijn. Het Moederdag boekje is een boekje waarin je de leukste herinneringen kan bewaren zonder heel veel zelf te hoeven doen. Het is een soort van vriendschap boekje voor je mama of oma.Het Moederdag...

  Uitvouwbare Moederdag kaart printable

  Uitvouwbare Moederdag kaart printable

  Wil je zelf iets maken voor Moederdag? Geen tijd, ideeën of zin om alles zelf te bedenken. Dan is de uitvouwbare Moederdag kaart echt iets voor jou.De uitvouwbare Moederdag kaart is gemaakt op A4 formaat. Na het downloaden kan je de kaart gebruiken zoals die is, of...

  Bloesemboom knutselen met kinderen

  Bloesemboom knutselen met kinderen

  Word jij ook zo blij van bloesembomen vol in bloei? Vandaag maak ik een bloesemboom met wc rollen en crêpepapier. Het resultaat mag er zijn. Maak er meerdere en je zal een wauw effect teweegbrengen. En het is niet eens moeilijk om te maken.Een bloesemboom in bloei is...

  Magneten maken met papier en mod podge

  Magneten maken met papier en mod podge

  Heb jij oude magneten of wil jij een persoonlijk cadeau maken? Door magneten te maken met papier en mod podge kan jij een persoonlijk tintje geven aan magneten. Ik laat je zien hoe.Heb jij oude magneten of wil jij een persoonlijk cadeau maken? Door magneten te maken...

  0 reacties

  Een reactie versturen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Pin It on Pinterest

  Shares
  Share This