Creachick bullet journal bruin review

mei 24, 2021 | Bullet journal, Review | 0 Reacties

Inmiddels heeft Creachick haar vierde bullet journal uitgebracht.

Denk  jij er over om het aan te schaffen? Ben jij benieuwd of deze bullet journal de pentest doorstaat.. lees dan snel verder.

Creachick, wie kent haar niet. Onder de Nederlandse bullet journal community is zij toch wel een begrip.  Ik kreeg van BBNC uitgeverij de bullet journal om te testen.

Wie is chreachick?

Voor als je Creachick nog niet kent of nieuw bent in de bullet journal community, zal ik in het kort uitleggen wie zij is.

Chreachick is vooral bekend vanwegen haar bullet journal spreads die zij op YouTube maakt, maar doet veel meer crea dingen. Ondertussen gaat zij als een speer met volgers omhoog en maakt zij nu vooral creatieve filmpjes die erg populair zijn om te maken binnen de Youtubers gemeenschap.

Eerste indruk

Ik was direct enthousiast. De afbeelding op de kaft is er 1 die ik direct herken. Mijn favoriete kleurplaat uit haar reeds eerder uitgebrachte kleurboek.

De kleur bruin is een mooie kleur bruin. In de omschrijving staat roest bruin vermeld. Al ben ik het daar niet mee eens. Als ik aan roestbruin denk, zie ik een roodbruine kleur voor me. In deze kleur bruin zit veel meer geel. En geen rood. Op de product foto’s zie je roestbruin, maar in het echt lijkt dat er niet op. Iets om rekening mee te houden als je de bullet journal aan wilt schaffen.

Accessoires

Net als de vorige bullet journals van Creachick heeft ook deze weer een elastiek om het dicht te houden en een penloop. De hoeken zijn afgerond zodat de pagina’s minder snel zullen omkrullen en daarmee beschadigen. Achterin zit een vakje voor lossen materiaal zoals haar stickers. Twee lintjes om als boekenlegger te gebruiken in de kleur creme en zwart.

Papier

Het papier is crèmekleurig en voelt dik aan. Dikker dan zijn voorgangers. Al kan ik nergens vinden hoeveel GSM het papier is. GSM staat voor de dikte van het papier, hoe hoger het nummer hoe dikker het papier.

De puntjes zitten mooi met een even rand al om de pagina. De puntjes staan 5 mm uit elkaar.

Voorin het bullet journal zit een boekje met uitleg over hoe je het boekje kan gebruiken. Als je haar YouTube kanaal en Instagram volgt, zal je veel foto’s herkennen.

Maar nu het belangrijkste…. de pen test.

Ik testte de pennen en stiften die ik het liefst gebruik. En waar ik vanuit ga de meeste andere bullet journalers.

Ik testen de volgende pennen:

 • Micron 01
 • Tombow ABT dual brush 623
 • Stabilo 68/13
 • Stabilo boss marker 70/113
 • Ecoline brushpen 661
 • Waterverf

De pennentest:

Elke pen heb ik meerdere keren over het papier gehaald. Zodat ik kon zien wanneer en of het door zou komen op de andere zijde van de pagina.

Alle pennen uitgebreid behandelen is niet nodig. Geen enkel kwam er doorheen. 

Wel zag ik na meerdere keer over de zelfde plaats heen te gaan met de Ecoline brush pen dat het papier iets ging rullen. Met de waterverf gebeurde hetzelfde. Maar om dit voorelkaar te krijgen moet je er wel vaak overheen.

Mijn conclussie is dan ook dat het papier alle media tot zekere hoogte zal houden.  Als je veel waterverf zal gebruiken zal het papier wel iets gaan kreukelen. Iets wat je met vrijwel alle papier soorten zal hebben. 

Ondanks dat zal de creachick bullet journal bruin een goeie aanwinst zijn. 

Creachick bullet journal bruin review
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Bullet journal pagina voorbeelden

Om alvast een begin te maken in de nieuwe bujo heb ik een paar pagina’s gemaakt. Wil je er meer zien hou dan mijn Instagram in de gaten.

Hierboven zag je al dat ik een pennentest pagina heb gemaakt. Deze maak ik altijd op de laatste pagina van een bullet journal. Zo kan het doordrukken zonder je andere pagina’s te kleuren. Deze pagina raad ik je aan om altijd te maken. Ook al koop je steeds de zelfde bullet journal.

De sleutel of misschien beter bekend als key pagina schrijf je de bullets op. De bullet journal heeft zijn naam grekregen door deze tekens. Niet iedereen gebruikt het, of weet het uiteindelijk uit het hoofd. Maar de eerste pagina is een pagina waar ik niets mee doe en daarom gebruik ik deze hier altijd voor.

In de jaarplanning schrijf ik al mijn afpraken, verjaardagen en feestdagen op. De maand kalender moet ik nog opschrijven. 

De plaatjes en teksten komt uit mijn Functionele bullet journal kit.

 

Creachick bullet journal bruin review
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
Creachick bullet journal bruin review
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Overige informatie:

Creachick bullet journal bruin is onder anderen te koop bij Bol.com

Prijs: €1999 

Bindwijze: Hardcover

Afmetingen 21,3 x 15 x 2,5cm

Aantal pagina’s: 224

Auteur: Creachick

Uitgever: BBNC Uitgevers

EAN: 9789045326122
Creachick bullet journal bruin review
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Welkom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Nieuw in de MelDIY shop

0,99

Smûk. Fries geluk in een creatief boek.

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

NOG MEER DIY’s VOOR JOU…

DIY pompoen pinata

DIY pompoen pinata

Op zoek naar leuke DIY’s om te maken voor Halloween? Dan is de pompoen piñata perfect. Kinderen vinden piñata’s geweldig. De piñata is simpel te maken en kost je vrij weinig. Klinkt het perfect…. Dan is de DIY-pompoen piñata perfect voor jou.De herfst is in aantocht…...

Herfstkrans maken met spullen van de Action

Herfstkrans maken met spullen van de Action

Op zoek naar een leuke herfstkrans om zelf te maken? Geen zin om er uren mee bezig te zijn en veel geld aan uit te geven. Met spullen, te koop bij de Action maak je een eyecatcher van een krans.De krans is geschikt voor buiten en daarmee een leuke decoratie voor aan...

Krijtbord maken van fotolijst

Krijtbord maken van fotolijst

Heb jij een fotolijst over of wil je een leuke krijtbord zelf maken. Het is simpeler dan jij zou denken om een krijtbord te maken. Ik had al heel lang een grote tweedehands fotolijst. Niet een mega bijzondere of mooie maar prima, het was immers gratis en grote lijsten...

Plan with me. Bullet journal thema naturel boho

Plan with me. Bullet journal thema naturel boho

Hou jij van naturel, natuur en boho dan is dit de thema voor jou. Plan samen met mij de maand augustus. Laat je inspireren. Met gratis omslag om de maand goed te beginnen.Let op!!! Ik werk in een travelers notebook. Deze wijkt af van de standaard bullet journal maat...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This