Bullet journal boeken en lees tracker

jan 26, 2020 | Bullet journal | 0 Reacties

Op zoek naar boeken gerelateerde knutsels? Laat je inspireren en ga zelf aan de slag. Dat zie je in de linkparty en Instagram-challenge van deze week…. books.

Als je mij al een tijdje volgt dan weet je dat ik elke donderdag mee deed aan een creatieve uitdaging, genaamd crea cross. Na drie jaar is crea cross er iets anders uit komen te zien, zoals ik eerder al aangaf in mijn blog met de best of 2019.

Vanaf nu zal ik elke zondag met een blog online komen. Samen met een aantal andere leuke creatieve dames kan je onze creaties elke zondag op Instagram zien. Soms met een link naar een bijpassende blog. Blogs zoals deze….

De naam crea cross zal niet langer gebruikt worden. Vanaf nu gaat het verder als CreaKrea. Hoe je hieraan mee kan doen, lees je verder onder in de blog.

Books is de uitdaging van deze week.

Maak je favoriete karakter uit een boek, een boekenplank, leeshoek, superhelden of stripboek schoenen of zoals ik een lees tracker voor in mijn  bullet journal. Zo kan ik bijhouden welke boeken ik wil lezen of nog moet lezen.

 

Lees ook eens: Bullet journal sticker boek deel 2.

 

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Bullet journal boeken en lees tracker

Een boeken tracker kan je op zo veel verschillende manieren maken.

Ik hou graag bij welke boeken ik wil kopen en nog moet lezen. ( En dus al gekocht zijn).

Ook hou ik een paar boeken series bij, zodat ik zo kan zien welke boeken ik al heb. Van mijn twee favo auteurs heb ik ook een lijst met al hun boeken omdat ik hun boeken graag allemaal wilt hebben. Als ik jarig ben en niks kan bedenken dan kan ik in de boeken lijst kijken. Wel zo makkelijk en handig.

De bovenstaande boeken lijsten zijn best bewerkelijk om te maken. Heb je daar geen zin in of niet zo crea, dan is een van de onderstaande boeken trackers misschien wat voor jou.

De linker is simpel om te maken, de rechter vraagt iets meer.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

De bovenstaande foto is gemaakt van boeken over bullet journaling. 

De boeken:

Deze boeken zijn heel handig om te hebben voor als je start met bullet journaling of op zoek bent naar meer inspiratie voor in je bujo.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Neem  vooral een kijkje bij de andere dames om te zien wat zij hebben gemaakt.

Ik link naar hun Instagram, mits er een blog aan gewijd is.

Wat moet je doen om mee te doen?

Een van de bovenstaande dames, meerdere (of ons allemaal) volgen en taggen op Instagram. Gebruik hashtag #creakrea zo zien we jouw werk en kunnen we jouw creatie delen.

Heb je zelf een blog dat past bij de uitdaging dragons, laat dan een link naar je blog achter onder in linkparty.

(Wil je de ondderstaande blog bekijken, klik er op en je gaat naar de blog).

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Welkom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Nieuw in de MelDIY shop

1,99

Smûk. Fries geluk in een creatief boek.

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

NOG MEER DIY’s VOOR JOU…

Mythografie dieren

Mythografie dieren

Een kleur boek met verborgen schatten. Een boek waar fantasie verweven is met het dierenrijk. Klikt het als een kleurboek dat jij wilt hebben? Lees dan verder.Treed een wereld vol betoverende dieren, mythologische wezens en verborgen geheimen binnen in Mythografie...

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action.

Pastel pompoenen schilderen met spullen van de Action.

Pompoenen beschilderen die vele jaren meegaan, het kan. Met plastic pompoenen kan je ze maken naar je eigen smaak. Want waarom moet een pompoen per se oranje zijn. Vandaag geef ik je tips om simpel pompoenen kan pimpen en voor vele jaren kan gebruiken.Al een aantal...

Konijn van pompoms knutselen

Konijn van pompoms knutselen

Van pompoms kan je heel veel dingen maken. Zo ook dieren. Vandaag vertel ik je stap voor stap hoe je een konijn kan maken van pompoms. Wil je een ander dier maken dat kan ook. De techniek is zo simpel dat je er elk dier kan van maken dat je wiltMet dierendag of Pasen...

Uil knutselen met wc-rollen

Uil knutselen met wc-rollen

Knutselen met wc-rollen is een manier om goedkoop de leukste dingen te knutselen. Met de herfst om de hoek leek het mij leuk om jou te laten zien hoe je stap voor stap een uil kan maken van een wc-rol.De uil heb ik gemaakt door de veren na te bootsen met cirkels. Met...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This