Bullet journal boeken en lees tracker

jan 26, 2020 | Bullet journal | 0 Reacties

Op zoek naar boeken gerelateerde knutsels? Laat je inspireren en ga zelf aan de slag. Dat zie je in de linkparty en Instagram-challenge van deze week…. books.

Als je mij al een tijdje volgt dan weet je dat ik elke donderdag mee deed aan een creatieve uitdaging, genaamd crea cross. Na drie jaar is crea cross er iets anders uit komen te zien, zoals ik eerder al aangaf in mijn blog met de best of 2019.

Vanaf nu zal ik elke zondag met een blog online komen. Samen met een aantal andere leuke creatieve dames kan je onze creaties elke zondag op Instagram zien. Soms met een link naar een bijpassende blog. Blogs zoals deze….

De naam crea cross zal niet langer gebruikt worden. Vanaf nu gaat het verder als CreaKrea. Hoe je hieraan mee kan doen, lees je verder onder in de blog.

Books is de uitdaging van deze week.

Maak je favoriete karakter uit een boek, een boekenplank, leeshoek, superhelden of stripboek schoenen of zoals ik een lees tracker voor in mijn  bullet journal. Zo kan ik bijhouden welke boeken ik wil lezen of nog moet lezen.

 

Lees ook eens: Bullet journal sticker boek deel 2.

 

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Bullet journal boeken en lees tracker

Een boeken tracker kan je op zo veel verschillende manieren maken.

Ik hou graag bij welke boeken ik wil kopen en nog moet lezen. ( En dus al gekocht zijn).

Ook hou ik een paar boeken series bij, zodat ik zo kan zien welke boeken ik al heb. Van mijn twee favo auteurs heb ik ook een lijst met al hun boeken omdat ik hun boeken graag allemaal wilt hebben. Als ik jarig ben en niks kan bedenken dan kan ik in de boeken lijst kijken. Wel zo makkelijk en handig.

De bovenstaande boeken lijsten zijn best bewerkelijk om te maken. Heb je daar geen zin in of niet zo crea, dan is een van de onderstaande boeken trackers misschien wat voor jou.

De linker is simpel om te maken, de rechter vraagt iets meer.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter
Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

De bovenstaande foto is gemaakt van boeken over bullet journaling. 

De boeken:

Deze boeken zijn heel handig om te hebben voor als je start met bullet journaling of op zoek bent naar meer inspiratie voor in je bujo.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest
 • Twitter

Neem  vooral een kijkje bij de andere dames om te zien wat zij hebben gemaakt.

Ik link naar hun Instagram, mits er een blog aan gewijd is.

Wat moet je doen om mee te doen?

Een van de bovenstaande dames, meerdere (of ons allemaal) volgen en taggen op Instagram. Gebruik hashtag #creakrea zo zien we jouw werk en kunnen we jouw creatie delen.

Heb je zelf een blog dat past bij de uitdaging dragons, laat dan een link naar je blog achter onder in linkparty.

(Wil je de ondderstaande blog bekijken, klik er op en je gaat naar de blog).

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Shares

Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Create and have fun,

Melanie

Welkom bij de blog Mel DIY.

Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

Create and have fun, Melanie

Lets get sociale

Nieuw in de MelDIY shop

2,50

Smûk. Fries geluk in een creatief boek.

Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

NOG MEER DIY’s VOOR JOU…

Doily slinger met waterverf knutselen

Doily slinger met waterverf knutselen

Heb jij nog ergens doilies in je huis liggen? Weet je niet zo goed wat je er mee aan moet? Of heb je binnenkort een tea party? Dan is een doily slinger met waterverf knutselen iets voor jou.Al jaren heb ik een pakket met doilies liggen in mijn knutsel kast. Ik gebruik...

Vriendenboekje voor je leraar

Vriendenboekje voor je leraar

Op zoek naar een cadeau voor de juf of meester? Een cadeau wat ze altijd kunnen bewaren? Een cadeau dat altijd leuk blijft? Wat dacht je er dan van om een vriendschapboekje te maken voor de leraar. Gratis printable.!!!Een vriendenboekje is altijd leuk. Zo nu en dan er...

Bedankje tags voor de leraar

Bedankje tags voor de leraar

Wil jij iets maken of kopen om de leraar te bedanken? Met de bedankje tags maak je het geven van een cadeautje nog leuker. En het mooiste is, het is gratis te downloaden. Dus direct te gebruiken.Diverse tags voor verschillende cadeautjes.  Hoe kom je aan de Bedankje...

Plan with me. Bullet journal thema kleurrijk surfen

Plan with me. Bullet journal thema kleurrijk surfen

Op zoek naar een vrolijke lente en zomer thema voor in je bullet journal? Dan is de plan with me van deze maand echt iets voor jou. Het thema dat ik dit keer gebruik is kleurrijk surfen aan het strand thema. Laat je inspireren en maak jouw creatie.Kleurrijk surfen is...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Shares
Share This