Alfabet voor peuters en kleuters

knutselen met kinderen, Printables | 0 Reacties

Het alfabet leren is de basis. Met deze kaarten raakt jouw peuter/ kleuter op een leuke manier bekend met het alfabet.

En het mooie is…. het is gratis.

Shares
 • Facebook
 • Pinterest

Met alles wat er nu in de wereld aan de hand is, moeten we onze kinderen zoveelmogelijk thuis les geven. Ik werk er hard aan om nog meer leuke printables voor jou en je kind(eren) te maken. Vandaag eentje voor de allerjongste. 

Maarliefst 37 bingo kaarten op A4 zijn er om jouw kind bekend te maken met het alfabet.

Lees het samen met je kind of knip de plaatjes uit. Zo kan je kind de plaatjes bij de juiste letter plaatsen. Of je gebruikt de plaatjes om bijvooorbeeld te groeperen. Plaats al het eten of dieren bij elkaar.

Omdat ik wilde dat je meerdere opties hebt met het alfabet heb ik de plaatjes ruim op een pagina geplaatst.

 

Lees ook eens: KLusjes schema voor kinderen

  Hoe kan ik aan de alfabet kaarten komen?

  Download de kaarten. Je kan na het aanklikken zelf bepalen welke jij wilt downloaden. Selecteer en downloaden maar…

  Gedownload en hoe nu verder?

  Heb je alle benodigde kaarten gedownload? En natuurlijk uitgeprint? Dan kan je direct aan de slag.

  Je kan de kaarten in een map bewaren, door er gaatjes in te maken. Of je plastifiseer de kaarten om nog lang mee te kunnen gaan. 

  Shares
  • Facebook
  • Pinterest

   Lees ook eens: 

   

  Denk jij dat de alfabet kaarten nuttig zijn bij het leren lezen?

  Belangrijk!!! Wil je aub de bovenstaande foto opslaan op Pinterest, als je het graag wilt opslaan voor later. Niet de pdf bestand vanuit google drive opslaan op Pinterest. Ik blokeer dan de link zodat je er niet meer bij kan. Aan Pinterest geef ik door dat het om mijn eigendom gaat, waardoor je een waarschuwing kan ontvangen van Pinterest. Gebeurt dit te vaak dan kan je een ban verwachten van Pinterest. Dit is voor jou niet leuk en voor mij onnodig veel werk.

  Wordt lid van mijn Facebookgroep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

  Create and have fun,

  Melanie

  Hoi mijn naam is Melanie

  Hoi mijn naam is Melanie

  Wekom bij de blog Mel DIY.

  Vol leuke, vaak simpel te maken,  knutsel ideeën voor kleine en grote creatievelingen.

  Create and have fun.

  Lets get sociale

  Diamond painting tips en tricks

  0 reacties

  Een reactie versturen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Soms  maak ik gebruik van affiliate marketing in mijn content. Wat houd dat in?

  Als je via mijn blog een aanbevolen product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en zelf gebruik.

  Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

  Pin It on Pinterest

  Shares
  Share This